دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • اخذ ویزای تحصیلی در سنگاپور

  • منبع:malekpour.ir




    آیا قصد ادامه تحصیل در کشور پیشرفته سنگاپور را دارید؟

    شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کشور سنگاپور چیست؟

    آیا با تحصیل در کشور سنگاپور می توان به اقامت دائم این کشور رسید؟

    هزینه های تحصیل و زندگی در سنگاپور چگونه است؟

    در این مقاله بر آن شدیم که شما عزیزان را در باب اخذ ویزای تحصیلی راهنمایی نماییم.

     

    کشور سنگاپور واقع در جنوب شرقی آسیا از لحاظ مساحتی یکی از کوچکترین کشور های دنیا به حساب می آید که دارای جمعیتی بالغ بر ۵ میلیون نفر است.

    سنگاپور از نظر هوا شناسی دارای آب و هوای گرم و بارانی می باشد و با کشورهایی نظیر مالزی و اندونزی همسایه می باشد.

    این کشور استوایی از نظر اقتصادی چهارمین مرکز اقتصادی دنیا محسوب می گردد و به دلیل وجود مراکز تجارت جهانی کالا و بنادر پر رونق تجاری سنگاپور جزء ثروتمندترین کشور های دنیا می باشد و همین امر باعث گشته تا بسیاری از سرمایه گذاران و صاحبان مشاغل کلان ، کشور سنگاپور را جهت تجارت و سرمایه گذاری انتخاب نمایند.

    شهروندان کشور سنگاپور غالبا به زبان انگلیسی تسلط داشته و این امر بعلاوه ی دارا بودن مراکز تفریحی و جاذبه ههای توریستی و امنیت بالای این کشور سبب گشته تا بسیاری از جهانگردان مقصد اول خود را این کشور برگزینند و صنعت توریسم یکی از درآمد های اصلی این کشور را تشکیل دهد.

    دانشگاه های سنگاپور به سبب سیاست های سرمایه گذاری های کلان دولت در بخش مدارس و دانشگاه ها  و همچنین تجهیزات و امکانات عالیه در حوزه های  پژوهشی و علمی همیشه جزء بهترین های جهان به حساب می آیند طوری که در رتبه بندی های دانشگاه های جهان از نظر اعتبار علمی و تعداد خروجی مقالات  و نیز امکانات دانشگاهی، دانشگاه های کشور سنگاپور در بالاترین رده ها قرار گرفته است که این امر سبب گشته تا در زمینه های آموزشی و پژوهشی با مطرح ترین و بهترین دانشگاه های شماره یک جهان همانند ماساچوست (MIT) و…. در تبادل اطلاعات می باشند.

    حال شاید برای شمایی که رویای تحصیل در این قبیل دانشگاه ها را در سر می پرورانید این سوال پیش آید که شرایط و مدارک مورد نیاز برای تحصیل در دانشگاه های مطرح سنگاپور چیست؟

    از جمله شرایط مورد نیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی سنگاپور می توان به سن فرد متقاضی و وقفه تحصیلی معقول با توجه به مقطع تحصیلی گذرانده شده اشاره کرد و همچنین مدارکی از قبیل مدرک زبان مورد تایید ( عموما ایلتس) ، مدارک حساب بانکی ، ریز نمرات ترجمه شده و … مورد نیاز جهت اخذ پذیرش از بهترین دانشگاه های سنگاپور می باشد که در نهایت با داشتن پذیرش و مدارک لازمه با رجوع به سفارت این کشور منجر به اخذ ویزای تحصیلی خواهد شد.

    هزینه های تحصیلی بسته به دانشگاه و همچنین رشته تحصیلی مورد نظر و مقطع تحصیلی متفاوت می باشد که مبالغ از ۶۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ دلار سنگاپور متغیر می باشد علاوه بر هزینه تحصیل فرد می بایست هزینه های زندگی اعم از اسکان ، خورد و خوراک ، پوشاک و … را نیز در نظر داشته باشد که این هزینه ها با توجه به نوع سبک زندگی در سنگاپور از ۱۰۰۰ تا ۱۹۰۰ دلار به صورت تقریبی برآورد می شود.

    سنگاپور

    همچنین متقاضیان زیر ۱۸ سال نیز می توانند برای دوره های دبیرستان و پیش دانشگاهی نیز در کشور سنگاپور اقدام نمایند که دوره دبیرستان سنگاپور  A level bridge  نام دارد که این دوره سه ساله می باشد و مخصوص کسانیست که دوره راهنمایی را به پایان رساندند که به فرد بعد از گذراندن این مقطع دیپلم اعطا خواهد شد و فرد برای بهترین دانشگاه ها اقدام نماید.

    همچنین دوره هایی ۱۲ ماهه در رشته های توریسم، هتلداری و تجارت  برای افراد بالای ۱۸ سال که ۱۲ سال تحصیلی را گذرانده باشند در کشور سنگاپور موجود می باشد که از مزیت این دوره ها ۶ماه تحصیل در رشته مربوطه و ۶ ماه دوم کار آموزی می باشد که فرد می تواند  مهارت های خود را در زمینه رشته خود ارتقا ببخشد و بعد از آن وارد بازار کار مربوطه گردد.

    شخص پس از اتمام تحصیل افراد می توانند در بازه زمانی معین چند ماهه به جستجوی کار بپردازد و در صورت اشتغال به کار و استخدام از طریق یک کمپانی که به عنوان اسپانسر فرد می بایست معرفی شود و سپس بعد از سپری نمودن ۳ تا ۵ سال و کار کردن در این کشور شخص می تواند جهت اقامت دائم  سنگاپور اقدام نماید و زندگی در یکی از مدرن ترین و پیشرفته  کشور های دنیا را تجربه نمایند.

    جهت کسب اطلاعات بیشتر شما می توانید با مشاورین مجرب ما تماس حاصل نمایید و از آخرین وضعیت و شرایط مهاجرتی کشور های مختلف در اقصی نقاط دنیا آگاهی بدست آورید.