دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی





  • در این مقاله قصد داریم ابتدا به معرفی کشور آفریقای جنوبی بپردازیم، سپس طریقه اخذ ویزای کار در آفریقای جنوبی را شرح دهیم. این مقاله که توسط مشاورین موسسه حقوقی ملک پور تهیه و تنظیم گردیده تقدیم شما می گردد، امید آن می رود با مطالعه این مقاله تمام سوالات شما عزیزان همیشه همراه موسسه حقوقی ملک پور در باب ویزای کار آفریقای جنوبی پاسخ داده شود.


    ابتدا مقاله خود را با طرح چند سوال آغاز می کنیم:


    آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟


    آفریقای جنوبی در کدام قسمت از قاره آفریقا قرار دارد؟


    چگونه می توان ویزای کشور آفریقای جنوبی را اخذ کرد؟


    آیا شما تمایل به اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی دارید؟


    اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی چه مزایایی دارد؟


    جهت اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی چه مدارکی باید ارائه داد؟


    آفریقای جنوبی


    جمهوری آفریقای جنوبی کشوری است در جنوب آفریقا که در سواحل اقیانوس اطلس و هند قرار دارد. آفریقای جنوبی تنها کشور در جهان است که سه پایتخت متفاوت دارد، قوه مجریه در پرتوریا، پارلمان در کیپ تاون و قوه قضائیه در بلوم فونتین مستقر است، پر جمعیت ترین و مهم ترین شهر آفریقای جنوبی ژوهانسبورگ می باشد.


     آفرقای جنوبی با کشورهای نامیبیا، بوتسوانا، زیمبابوه، موزامبیک، سوازیلند و لسوتو همسایه است که در حقیقت لسوتو را در درون خود جای داده است. آفریقای جنوبی نسبت به دیگر کشورهای آفریقایی تاریخ متفاوت تری را تجربه کرده است، به دلیل مهاجرت اروپایی ها به این کشور و هم چنین موقعیت استراتژیک دریایی آن سبب شده آفریقای جنوبی تاریخ پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته باشد.


    آفریقای جنوبی یکی از بزرگ ترین کشورهای صادر کننده طلا می باشد که معمولا حدود ۴۰% صادرات آفریقای جنوبی را تشکیل می دهد، کشور آفریقای جنوبی از تولید کنندگان اورانیوم، سنگ سرمه، پلاتین و زغال سنگ نیز می باشد.


    از طرفی کشاورزی و دامداری نیز یک سوم صادرات آفریقای جنوبی را نیز تشکیل می دهد و تولیدات آن شامل میوه، شراب، پشم و ذرت می شود. سطح زندگی در آفریقای جنوبی در مقایسه با دیگر کشورهای آفریقایی در بالاترین سطح قرار دارد.




     

    ویزای کار آفریقای جنوبی


    آفریقای جنوبی یکی از زیبا ترین کشورهای قاره آفریقا می باشد، این کشور به دلیل داشتن طبیعت زیبا و تنوع فرهنگی به یکی از بهترین کشورهای دنیا تبدیل شده است. آفریقای جنوبی با داشتن ۱۱ زبان رسمی و فرهنگ های متعدد آفریقایی و اروپایی پذیرای تمام افراد خارجی می باشد.


    هم اکنون جمعیت قابل توجهی از ایرانی ها در آفریقای جنوبی مشغول کار و تحصیل هستند. زبان انگلیسی نیز در همه مناطق آفریقای جنوبی محاوره می شود و این مساله کمک بزرگی به خارجی های مقیم آفریقای جنوبی می کند.


    یکی از راه های اقامت در آفریقای جنوبی اخذ ویزای کار این کشور می باشد. به طور کلی اگر شما علاقه مند به ایجاد کسب و کار در کشور آفریقای جنوبی هستید یا می خواهید در یکی از واحد های صنعتی آفریقای جنوبی مشغول به کار شوید باید ابتدا مانند دیگر کشورها اقدام به اخذ ویزا نمایید، ویزای کار آفریقای جنوبی به طرق زیر به اشخاص جویای کار اعطا می شود:


    Quota work permit: ویزایی است که مربوط به برنامه اقتصادی دولت است جهت رشد اقتصادی و هدف آن رسیدگی به کمبود نیروی کار در برخی مشاغل فنی و مهندسی است، فرد متقاضی جهت پیدا کردن کار به مدت ۹۰ روز وارد کشور آفریقای جنوبی می شود که این مدت تا ۶ ماه قابل تمدید است، در صورت پیدا کردن کار مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی ویزای فرد تمدید می شود و پس از گذشت ۵ سال فرد می تواند برای دریافت ویزای اقامت دایم آفریقای جنوبی اقدام کند.


    General work permit: این نوع ویزای کار آفریقای جنوبی مربوط به افراد خارجی است که پیشنهاد شغلی مناسب از این کشور دارند و دعوت نامه شغلی خود را قبل از مراجعه به سفارت دریافت کرده اند سپس برای دریافت ویزای کار اقدام می کنند این ویزا نیز تا مدت اتمام قرارداد اعتبار خواهد داشت.


    Exceptional skills work permit: این نوع ویزای کار آفریقای جنوبی مربوط به افرادی است که در حرفه و شغل خود بسیار ماهر و متخصص هستند و می خواهند در کشور آفریقای جنوبی کار کنند، اعتبار این نوع ویزا ۳ سال می باشد.


    با توجه به بیان طرق اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی، اخذ ویزای کار این کشور مزایای فراوانی نیز دارد که از جمله آنها این است که: اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی نیازی به مدرک زبان IELTS و Tafel ندارد و هم چنین از معدود ویزاهای کاری است که در مدت زمان بسیار کم قابل انجام است این ویزا را در مدت ۳ ماه میتوان اخذ نمود، افراد می توانند بعد از گذشت ۵ سال اقدام به اخذ اقامت دایم این کشور نمایند، از دیگر مزایای ویزای کار آفریقای جنوبی این است که فرد می تواند خانواده خود را نیز با خود ببرد و این مزیت بسیار مهمی است. کشور آفریقای جنوبی حدود ۳۵۰۰۰ فرصت شغلی در ۷۰ رشته مختلف برای افراد جویای کار فراهم کرده است که این خود نیز مزیت بزرگ محسوب میشود.

    اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی


     

    مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی


        اصل پاسپورت

        کلیه مدارک تحصیلی از مقطع دیپلم تا مقاطع بالاتر

        ریز نمرات تمامی مقاطع تحصیلی

        ترجمه کلیه مدارک تحصیلی و ریزنمرات آن

        گواهی عدم سو پیشینه

        سوابق کاری شخص متقاضی به علاوه ترجمه آن

        رزومه کامل شخص


    در نهایت باید گفت موسسه حقوقی ملک پور با داشتن وکلا و مشاورین برجسته و زبده خود می تواند شما را در راه رسیدن به هدفتان یاری نماید . شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به آفریقای جنوبی به دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور مراجعه و یا از طریق تماس تلفنی از مشاوره تلفنی رایگان موسسه حقوقی ملک پور بهره مند گردید.