دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاههای اروپا و آمریکا



  • مهاجرت برای پزشکان و دندانپزشکان (همه اطلاعات برای پزشکی و دندانپزشکی،پزشکان محترم ،پزشکان متخصص)

    چنانچه در پی یافتن وکیل مهاجرت متخصص برای پزشکان هستید یا می خواهید اطلاعات مناسبی برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی از پایه یا در مقطع تخصص اخذ نمایید. در این صفحه مطالب بسیار مفیدی خواهید یافت.

    در اینجا به صورت گام به گام پیش خواهیم رفت و نکاتی را درخصوص آغاز رشته پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه های خارج کشور به نظرتان خواهیم رساند.

    (چنانچه  شما پزشک  یا دندانپزشک هستید و به دنبال ویزای کار یا تخصص درکشورهای دیگر هستید قسمت پایینتر را مطالعه فرمایید).

    چگونه رشته پزشکی و دندانپزشکی را در دانشگاه های خارج کشور شروع نماییم؟

    (پذیرش پزشکی و دندانپزشکی- وکیل برای پزشکی و دندانپزشکی در خارج از کشور- پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های برتر)

    موسسه حقوقی ملک پور کلیه ی نکات را در خصوص اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاههای خارج کشوردر ذیل جمع آوری و به صورت مختصر به عرضتان می رساند.

    چنانچه تمایل دارید جهت ادامه تحصیل  وارد رشته پزشکی و دندانپزشکی شده و پذیرش دانشگاه های اروپایی یا آمریکایی در رشته پزشکی و دندانپزشکی را بدست آورید باید پیش از هر اقدامی بدانید که شرایط پذیرش از اروپا ،آمریکا و آسیا متفاوت است.

    ما به تفکیک پذیرش از این دانشگاه ها را بیان نمودیم.

     پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از انگلستان

    چنانچه تمایل دارید در اروپا رشته پزشکی و دندانپزشکی را مطالعه کنید دانشگاه های انگلستان از برترین رتبه پزشکی برخوردار هستند. جهت اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی (دکترای حرفه ای ) در انگلستان شما باید از دو راه عمل کنید.

    ۱- گذرندان دو سال A Level  : در این روش شما بایستی دوسال در مقطع A Level  درس خوانده و بعد وارد رشته پزشکی و دندانپزشکی شوید. البته در پایان دوره A Level   که دوره ای شبیه دوره پیش دانشگاهی درایران است نمرات بالا به عنوان پیش نیاز محسوب می شود فرد متقاضی پزشکی بهتر است که در بیمارستانها در کنار پزشکان و اطبا به عنوان داوطلب کار کند و در نهایت توصیه نامه از ایشان دریافت کند. چنانچه مایلید در مورد این دوره و روشهای ورود ازاین طریق اطلاعات بیشتر کسب نمایی، بهتر است با مشاورین یا وکلای ما در مؤسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و ابتدا مشاوره تلفنی رایگان دریافت نمایید.

    ۲- پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از طریق دوره های یک ساله (اخذ پذیرش Foundationپزشکی درانگلستان و ویزای تحصیلی)

    در این طریق، شخص به طور سریع تر دوره را مطالعه نموده و ظرف یکسال آن را پشت سر می گذارد. این دوره کلا فشرده تر است و معمولا کالج با دانشگاه های پزشکی انگلیس ، ایرلند و سایر کشورها طرف قرارداد است و دانشجو در صورت اخذ نمرات مفید، وارد پزشکی می شود و در نهایت کارت نظام پزشکی انگلیس را پس از اتمام تحصیلات دریافت می دارد و می تواند پس از فارغ التحصیلی در انگلیس، مشغول به کار شود.

    چنانچه مایلید در مورد اخذ پذیرش پزشکی از این طریق اطلاعات بیشتر اخذ نمایید، با مشاورین ما در مؤسسه حقوقی ملک پور مشاوره نمایید. مشاوره تلفنی ما رایگان است. مدرک پزشکی انگلستان مورد تأیید وزارت بهداشت و درمان ایران و اکثر کشورهای جهان است وهیچ پیش شرطی ندارد.

    روش بعدی اخذ پذیرش پزشکی در اروپا تحصیل پزشکی در دانشگاه های عضو اتحادیه شنگن است.

    الف) پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های آلمان

    یکی از کشورهای عضو شنگن که بسیار محل مناسبی جهت اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی است کشور آلمان است که این کشور از نظر رتبه دانشگاهی نیز صاحب نام و مشهور است . لیکن پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های آلمان برای رشته پزشکی و دندانپزشکی مستلزم مقدماتی است از جمله داشتن مدرک زبان آلمانی، گذراندن علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی و اموری نظیر آن که امر را با صعوبت در بعضی موارد روبرو نموده است .

    ما در مورد پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از آلمان به شما توصیه می کنیم قبلا با مشاورین یا وکلای موسسه حقوقی برگزیدگان ملکپور(MIE) مشورت کنید. شایان ذکر است که پذیرش پزشکی و دندانپزشکی در مقطع تخصص در آلمان متفاوت است وما این موضوع را درقسمت پذیرش برای پزشکان به تفصیل توضیح دادیم.

    ب) اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه های اتریش (پذیرش پزشکی و دندانپزشکی وین- تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در وین یا اتریش)

    دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی اتریش جهت پذیرش دانشجو شرایط بسیار خاصی دارد. دانشجو باید در ایران در کنکور پزشکی و دندانپزشکی قبول شده باشد یا معدل بالایی داشته باشد تا بتواند از دانشگاه های معتبر اتریش اخذ پذیرش نماید. اساسا پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های اتریش با همه رشته های دیگر در اتریش متفاوت است.

    پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های اتریش مستلزم شرایط بسیار مناسب دانشجو است. البته این شرایط شامل حال کسانی نیست که در حال حاضر پزشک یا دندانپزشک هستند. کسانیکه پزشک یا دندانپزشک هستند به راحتی می توانند در مقطع PHD  تحصیل کنند لذا اساسا شرایط ایشان سهلتر و آسانتر است که در بخش مخصوص پزشکان و دندانپزشکان به تفصیل دراین باره بحث نمودیم. اگر شما پزشک یا دندانپزشک هستید جهت مطالعه به آنقسمت رجوع بفرمائید.

    چنانچه شما مایلید راجع به اخذ پذیرش از دانشگاه های وین یا اتریش اطلاعات بیشتری کسب کنید با مشاورین حقوقی ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی نمایند . خاطر نشان می کنیم که بهترین راه ورود به دانشگاه های اتریش دررشته پزشکی و دندانپزشکی اخذ پذیرش از دانشگاه های دیگر اروپاست که راحت تر پذیرش می کنند و سپس بعد از چند ترم به دانشگاه وین (اتریش) منتقل شوید مدرک دانشگاه وین کاملا مورد تأیید وزارت بهداشت می باشد و هیچ پیش شرطی ندارند.

    ج) اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های مجارستان (پذیرش و تحصیلی پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های مجارستان)

    اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های مجارستان بی تردید امری آسانتر از اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از آلمان و اتریش است هر چند مدرک پزشکی انگلستان، آلمان، و اتریش از مدرک پزشکی مجارستان معتبرتر است. مدرک دانشگاه های مجارستان در رشته پزشکی، دندانپزشکی ، داروسازی و امثالهم، با پیش شرط و بصورت مشروط در ایران قبول می شود. اشخاص بایستی در ایران دوباره دوره تکمیلی بگذرانند و امتحاناتی را پشت سر بگذرانند تا بتوانند کارت نظام پزشکی ایران را اخذ کنند.

    برای ورد به دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی مجارستان شما نیاز به   IELTS5 /۵ یا ۶ دارید لیکن اگر مدرک زبان ندارید می توانید در کالج های زبان در مجارستان تحصیل کرده و پس از آن وارد دانشگاه شوید.

    سالانه عده زیادی دانشجو در دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی انگلستان، اتریش، آلمان و مجارستان تقاضای پذیرش می کنند و تنها اشخاصی واجد شرایط هستند پذیرش می گردند.

    مؤسسه حقوقی ملک پور با توجه به ارتباط قوی و شناخت کاملی که نسبت به اوضاع در اروپا دارد می تواند این مسیر را روشن نموده و بهترین نوع مشاوره را جهت شما عزیزان برقرار نماید.

    شایان ذکر است که اخیرا کلاهبرداران، دفاتر سود جو و اشخاص متخلّف به کرات ادعای داشتن ارتباطاتی در سفارت یا دانشگاه های اتریش، آلمان و امثالهم دارند که می توانند پذیرش پزشکی و دندانپزشکی اخذ نمایند. اینها کاملا شیاد و دروغگو هستند زیرا تحصیل در رشته پزشکی و دندانپزشکی به خصوص در اروپا با پارتی بازی، رشوه دادن و امثالهم میسر نیست و این دانشگاه ها از طریق قانونی و براساس شایستگی اشخاص آنها را انتخاب می کنند .

    اگر ادعا می کنند که شما می توانید در ابتدا دوره ای را در کالج گذرانده و سپس به رشته پزشکی و دندانپزشکی تغییر رشته دهید و از این گونه وعده ها در صحت امور شک کنید و حتما با مراجع قانونی و وکلای دادگستری مشورت نمایید.

    باز هم تکرار می کنیم که ادعای رشوه دادن برای اخذ پذیرش تحصیلی در اروپا در رشته پزشکی یا رشته های دیگر ادعایی واهی است و بعید است که این اشخاص، اشخاص سلیم النفس باشند.

    د) اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های جمهوری چک (وکیل برای پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های چک)

    دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی جمهوری چک نظیر دانشگاه های مجارستان مورد تأیید مشروط وزارت بهداشت می باشد. شرایط امنیت در خصوص زندگی در جمهوری چک به حد و کمال امنیت در اتریش و آلمان نمی باشد هرچند دانشگاه پزشکی چک دانشگاه بی اعتبار نیست و اخیرا دانشجویانی جهت تحصیلی در دانشگاه کشور چک درخواست نموده و اقدام می کنند.

    چنانچه به اطلاعات تفصیلی در این باب نیاز دارید با وکلا یا مشاورین مؤسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل بفرمایید.

    ما قطعا توصیه می کنیم در کشورهایی درس پزشکی بخوانید که از نظر مدرک بالاترین رتبه را دارند و امکان تحصیل و کار بعد از این دوره پزشکی عمومی را هم دارا باشند.

     
    ه)اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های آمریکا (تحصیلی در آمریکا وکیل برای اخذ پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه آمریکا)

    آمریکا و اخذ پذیرش تحصیلی پزشکی و دندانپزشکی در این کشور از موضوعات مورد علاقه بسیاری از دانشجویان است زیرا دانشجویان رشته های مختلف به این کشور به عنوان یک کشور علمی با مدارکی با رتبه بالا نگاه می کنند.

    مدرک پزشکی و دندانپزشکی در آمریکا مورد تأیید وزارت بهداشت ایران است و در اکثرکشورهای دنیا این مدرک بدون قید و شرط مورد تأیید است. دوره پزشکی در آمریکا ۷ ساله است شخص باید ۴سال علوم پایه بخواند و بعد وارد دوره کارورزی و رزیدنتی شود. نکته حایز اهمیت این که اخذ ویزای تحصیلی برای علوم پایه از سفارت آمریکا کاری آسان نیست. باز هم یادآوری می کنیم این شامل کسانی نیست که پزشک هستند. و برای پزشکان اخذ ویزا خیلی آسانتر و سهلتر است. در مورد کسانی که پزشکند و می خواهند در آمریکا مشغول کار شوند مفصل بحث نمودیم و توضیح دادیم که می توانید به قسمت مربوط آن روجوع کنید .

    چنانچه مایلید در مورد پذریش در رشته پزشکی در دانشگاههای آمریکا اطلاعات بیشتری کسب کنید، با مشاورین و وکلای مؤسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل بفرمایید.

    مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان(تحصیل یا کار برای پزشکان و دندانپزشکان و وکیل مهاجرت برای پزشکان و دندانپزشکان)

    چنانچه مدرک دکترای حرفه ای دارید یا به عبارتی پزشک یا دندانپزشک هستید و میخواهید که در خارج از ایران کار کنید یا تحصیل را در خارج از ایران ادامه دهید این اطلاعات که ما به طور اختصار و شامل اهم مطالب آوردیم ، میتواند برای شما عزیزان مفید باشد. ما مطالب را به طور مقایسه ای و با تحلیل آوردیم تا شما بتوانید با اطلاع از جمیع شرایط و مطالب به راحتی اتخاذ تصمیم بفرمایید.

    کار برای دکترها (ویزای کار برای پزشکان و دندانپزشکان – راههای مهاجرت کاری برای دکترها )

    پزشکان و دندانپزشکان عزیزی که مایل به مهاجرت به اروپا یا امریکا هستند بایستی به این نکته دقت داشته باشند که مدرک دکترای حرفه ای یا پزشکی و دندانپزشکی ایران در اکثر کشورهای دنیا مورد تایید قطعی نیست و مدرک ایشان به طور کارشناسی ارشد ارزیابی میگردد. برای ارزیابی مدرک و قبولی آن در اکثر کشورها یک امتحان دیگر برگزار میگردد که پزشک مورد نظر ابتدا باید ان امتحان را با موفقیت پشت سر بگذارد تا بتواند بعد از آن و پشت سر گذاردن دوره های ملزوم، به عنوان یک پزشک یا دندانپزشک شروع به کار کند.این امتحانات با هم فرق دارد مثلا در امریکا تمام دکترها باید امتحان USMLE  را پشت سر بگذارند. لذا پیش از هر مطلبی ما در مورد امریکا و این امتحان با شما سخن خواهیم گفت.

    تحصیل یا کار پزشکان و دکترها در آمریکا (وکیل مهاجرت امریکا برای مهاجرت دکترها یا پزشکان)

    چنان که عرض شد پزشکان برای مهاجرت به امریکا چه برای تحصیل یا کار در امریکا ، بایستی امتحان USMLEرا اخذ کنند ، البته نکته ی بسیارمهم این است که در برخی ایالات و در قسمت های دور افتاده آنها ، دکتر میتواند حتی بدون پشت سر گذاشتن امتحان USMLEوارد کار شوند لیکن در عموم موارد گذراندن امتحان USMLEبسیارمهم است و فرد طبیب مذکور باید این دوره را بگذراند. چه برای امتحان USMLEتشریف ببرید یا چه برای کار درمناطق دور افتاده متقاضی باشید ، هر دوی اینها راه درستی برای اقدام نیست زیرا اگر برای USMLEاقدام کنید یا برای ویزای کار (H1b) در هر دو صورت ویزای شما بسیار پرریسک است.

    ما تصور میکنیم که عالی ترین کار برای شما این است که از راههای دیگر ویزای امریکا را گرفته ، وارد امریکا بشوید و اولا ببینید همه چیز مورد دلخواه شما و همان طور که تصور مینمودید هست یا نه ؟

    ثانیا اگر تمایل دارید پس از ورود در امریکا بمانید میتوانید در یک course  آمادگی آزمون USMLEثبت نام کنید و ویزای شما و خانواده به تحصیلی تبدیل میشود، در نتیجه بعد از گذراندن دوره و انجام امور مقدماتی ، امکان اقدامات بعدی برای اخذ اقامت کاری در امریکا فراهم خواهد شد. دقت داشته باشید در موسسه حقوقی برگزیدگان ملک پور (MIE) ما این امکان را داریم که شما را در دوره USMLEبرای رشته پزشکی ثبت نام کنیم یا به عبارت دیگر ثبت نام شما در دوره های USMLEبه آسانی صورت میپذیرد و ما این امر را به سادگی انجام میدهیم.

    نکته بسیار مهم این است که همانطور که پیشتر هم بر عرضتان رسید ، اساسا با ثبت نام USMLEنمی توانید ویزای امریکا را بگیرید یا به عباراتی شانس اخذ ویزا خیلی پائین است. همچنین شانس یافتن کار در مناطق محروم امریکا که بدون USMLEشما میتوانید آن کارها را تقاضا کنید که برفرض هم اگر کار را یافتید فرآیند اخذ ویزای H1bخود یک پروسه دشوار به شمار می رود که گاها تا دو سال به طول می انجامد.

    اما طرق آن در صورتی که در امریکا باشید بسیار آسانتر است، بنابرین ابتدا برای ویزای امریکا اقدام کنید، به امریکا بروید بعدا در آنجا برای سایر امور اقدام بفرمایید. اگر مایل هستید در زمینه ویزای امریکا برای پزشکان و دندانپزشکان، نحوه ورود اولیه ، اخذ اقامت امریکا و امثال این نوع اطلاعات مشاوره تلفنی رایگان داشته باشید میتوانید با وکلا و مشاورین موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید.