دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • اقامت بعد از تحصیل در آمریکا

  • منبع:malekpourco.com





    آیا اشتغال یک تبعه خارجی در ایالات متحده آمریکا امکان پذیر است ؟ آیا اشتغال  تبعه خارجی در ایالات متحده با محدودیت های زمانی و یا منطقه ای روبرو است؟ آیا اجازه اشتغال در ایالات متحده آمریکا منوط به اخذ ویزای کاری است یا انواع دیگری از ویزا مورد نیاز است ؟آیا اشتغال در ایالات متحده به عنوان دانشجو یا بعد از اتمام تحصیل می تواند متقاضی را به گرین کارت برساند؟
    اشتغال و تامین نیازهای اقتصادی همواره در تمام شرایط مسئله ای بسیار مهم بوده و امکان پذیر بودن و یا نبودن آن موجب انتخاب های بسیار مهمی در برهه های مختلف زندگی می شود.
    امکان اشتغال در ایالات متحده آمریکا از جهت تامین هزینه های بالای زندگی نقش مهمی را ایفا می کند. همچنین اشخاصی که متقاضی ورود به ایالات متحده تحت ویزاهای کاری و با قصد تجارت هستند می بایست شرایط مساعدی جهت اشتغال داشته باشند زیرا که وقتی شخص برای کار به عنوان متال از طریق سرمایه گذاری به کشور ورود می کمد در صورت عدم اشتغال ممکن است سرمایه و زندگی خود را از دست بدهد.
    اگر شخص بخواهد به عنوان یک دانشجوی تمام وقت در ایالات متحده تحصیل نماید و همزمان اشتغال داشته باشد دو دسته ویزای غیر مهاجرتی تحت عنوان ویزاهای m, F باشند می بایست در یک برنامه ی علمی آموزشی یا آموزش زبان و یا یک برنامه حرفه ای ثبت نام کرده باشد.شخص متقاضی این نوع ویزاها می بایست دانشجوی تمام وقت دانشگاه باشد.
    علاوه بر آن متقاضی کار دانشجویی می بایست بر زبان انگلیسی مسلط بوده و یا در حال تحصیل زبان باشد.
    لازم به ذکر است که دانشجو می بایست هزینه کافی برای زندگی خود را برای طول دوره تحصیل خود را به نوعی تامین نموده باشد به این معنی که درآمد حاصل از کار دانشجویی جهت تامیت هزینه های زندگی و تحصیل کفایت نمی کند.
     
    ویزای F1که به شخص اجازه می دهد به دلیل علمی اعم از دانشجوی تمام وقت دانشگاه باشد.
    علاوه بر آن متقاضی کار دانشجویی می بایست بر زبان انگلیسی مسلط بوده و یا در حال تحصیل زبان باشد.
    لازم به ذکر است که دانشجویا ن می بایست هزینه  کافی برای زندگی خود را برای طول دوره  تحصیل خود را به نوعی تامین نموده باشد به این معنی که در آمد حاصل از مار نیمه وقت دانشجویی  جهت تامین هزینه های زندگی و تحصیل کفایت نمی کند.
    ویزای F1 که به شخص اجازه می دهد به دلیل علمی اعم  از دانشجوی تمام وقت بودن در کالج های معتبر ،دانشگاه ، حوزه علمیه ،هنرستان و دبیرستان ، پیش دانشگاهی و یا سایر موسسات علمی و یا برنامه های آمزش زبان که مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی را دارند  ورود کرده  و در دوران دانشجویی به طور نیمه وقت اشتغال داشته باشند.
     
     
         
    اشتغال به کار نیمه وقت و کارهای اصطلاحا پایه  که ارتباطی به تخصص شخص ندارد و به راحتی بوسیله هر تبعه آمریکایی می تواند انجام پذیرد نمی تواند موجب رسیدن متقاضی به گرین کارت و اقامت دائم شود بلکه کارتمام وقتی که در حیطه تخصص متقاضی باشد و به نوعی شخص بواسطه شغلش عتصر مثبت در جامعه به حساب آید می تواند موجبات اخذ گرین کارت را فراهم کند.
    ویزاهای M1 ویزاهای مربوط به دانشجویان در دوره های حرفه ای و فنی شرکت می کنند و در کنار تحصیل اشتغال داشته باشند.
    دانشجویانی که با ویزاهای F1 به تحصیل می پردازند تا سال اول تحصیلی اجازه کار نخواهتد داشت مگر بعضی فعالیت های محدود در دانشگاه محل تحصیل خود برای هر دو گروه وجود خواهد داشت .منتهی این اشتغال می بایست در منطقه تحصیلی دانشجو بوده و قبل از اشتغال می بایست برگه عدم منع اشتغال را از دانشگاه دریافت نمایند.
    اشخاص متقاضی در ایالات متحده آمریکا می بایست فرم 765 را پر نمایند و درخواست خود را مطرح نمایند.
    گذشته از آنچه در بالا اشاره شد پیداکردن شغل ، خمیشه سخت است اما برای دانشجویان بین المللی این فرایند سخت تر و خسته کننده ار است اغلب اوقات کارفرمایان در مورد استخدام دانشجویان بین المللی دچار تردید می شوند.
    این امر به دلایلی از قبیل :
    پیچدگی و سوئ تفاهم ها در مورد روادید باشد
    هزینه بر بودن و پرخرج بودن استخدام دانشجویان بین المللی
    ترس از ترک دانشجوی استخدام شده بعد از شش ماه یا یکسال یعنی ترس از موفت بودن تعهد کاری دانشجویان
    نگرانی بابت ضعف آشنایی دانشجویان با زبان انگلیسی
    البته در ایالات متحده هستند موسساتی که پروسه کاریابی راانجام مر دهتد و برای دانشجویان به دنبال فرصت شغلی متناسب با تخصص آن ها می گردند.
    اشخاص متقاضی کار که در ایالات متحده آمریکا تحصیل کرده اند می بایست با اطلاع از قوانین و مقررات مربوطه و توجه به نوع ویزا ی مورد نیاز بعد از اتمام تحصیلات و مجوزات لازم از مقطع تحصیلی سایق خود واقع در ایالات متحده می توانند اقدام به اشتغال نمایند.
    نکته طلایی در یافتن کار داشتن اعتماد به نفس و باور توانایی است که می تواند موجب شود تا یک کارفرما بر روی نیروی کار سرمایه گذاری نماید.
    مواردی که می تواند نکاتی تاثیر گذار در پذیرفته شدن شما به عنوان نیروی کار  باشد.
     
    1.تحقیق در مورد کارفرمای شرکتی که متقاضی شغل قصد دارد برای استخدام ورود نماید .این کسب اطلاعات می تواند از طریق تماس تلفنی با شرکت و یا مطالعه مقالات آنلاین در مورد کمپانی مورد نظر باشد.
    2.تهیه لیستی از توانایی ها و نقاط قوت خود می تواند کمک بزرگی در هنگام شرکت در مصاحبه باشد.
    3.حتی المقدور پیش از روز مصاحبه متقاضی اشتغال رزومه خود را ارسال نماید از طریق پست الکترومیک چرا که باعث می شود کارفرما متقاضی را مشتاق فرصت شغلی بیابد.
    4.پوشش مناسب ، زسمی و مرتب نیز تاثیر بسزایی در استخدام شدن متقاضی شغل دارد.
    ناگفته نماند که با وجود تمام مشکلات مذکور در پیدا کردن شغل مناسب ، امکان یافتن کار برای فارغ التحصیلان دانشگاههای ایالات متحده بسیار آسان تر است تا برای کسانی که به عنوان یک شخص جویای کار به آن کشور ورود نمایند.
    امکان سرمایه گذاری نیز برای فارغ التحصیلان در ایالات متحده وجود دارد البته اگر توانایی برآوردن سرمایه ی مورد نیاز که مبالغ بالایی هستند را داشته باشند .
    در آخر شایان ذکر است که ارتقا توانایی ها به طور مستند و تقویت دانش زبان از مهمترین نکات کلیدی در به دست آوردن فرصت های مناسب شغلی یعد از اتمام تحصیلات است .
    همواره تکیه بر دانش و تجارب متخصصان امور حقوقی می تواند پیش نیاز های ساختن آینده ای روشن تر را سهل الوصول نماید.موسسه حقوقی ملک پور معتبر ترین موسسه ی خاور میانه با بکارگیری فنون و تجربه و دانش در عرصه بین المللی منبعی مطمئن جهت اخذ راهنما یی و دست یابی به تصمیمی صحیح می باشد.
    اقامت بعد از تحصیل در آمریکا
     
     
    آیا اشتغال یک تبعه خارجی در ایالات متحده آمریکا امکان پذیر است ؟ آیا اشتغال  تبعه خارجی در ایالات متحده با محدودیت های زمانی و یا منطقه ای روبرو است؟ آیا اجازه اشتغال در ایالات متحده آمریکا منوط به اخذ ویزای کاری است یا انواع دیگری از ویزا مورد نیاز است ؟آیا اشتغال در ایالات متحده به عنوان دانشجو یا بعد از اتمام تحصیل می تواند متقاضی را به گرین کارت برساند؟
    اشتغال و تامین نیازهای اقتصادی همواره در تمام شرایط مسئله ای بسیار مهم بوده و امکان پذیر بودن و یا نبودن آن موجب انتخاب های بسیار مهمی در برهه های مختلف زندگی می شود.
    امکان اشتغال در ایالات متحده آمریکا از جهت تامین هزینه های بالای زندگی نقش مهمی را ایفا می کند. همچنین اشخاصی که متقاضی ورود به ایالات متحده تحت ویزاهای کاری و با قصد تجارت هستند می بایست شرایط مساعدی جهت اشتغال داشته باشند زیرا که وقتی شخص برای کار به عنوان متال از طریق سرمایه گذاری به کشور ورود می کمد در صورت عدم اشتغال ممکن است سرمایه و زندگی خود را از دست بدهد.
    اگر شخص بخواهد به عنوان یک دانشجوی تمام وقت در ایالات متحده تحصیل نماید و همزمان اشتغال داشته باشد دو دسته ویزای غیر مهاجرتی تحت عنوان ویزاهای m, F باشند می بایست در یک برنامه ی علمی آموزشی یا آموزش زبان و یا یک برنامه حرفه ای ثبت نام کرده باشد.شخص متقاضی این نوع ویزاها می بایست دانشجوی تمام وقت دانشگاه باشد.
    علاوه بر آن متقاضی کار دانشجویی می بایست بر زبان انگلیسی مسلط بوده و یا در حال تحصیل زبان باشد.
    لازم به ذکر است که دانشجو می بایست هزینه کافی برای زندگی خود را برای طول دوره تحصیل خود را به نوعی تامین نموده باشد به این معنی که درآمد حاصل از کار دانشجویی جهت تامیت هزینه های زندگی و تحصیل کفایت نمی کند.
     
    ویزای F1که به شخص اجازه می دهد به دلیل علمی اعم از دانشجوی تمام وقت دانشگاه باشد.
    علاوه بر آن متقاضی کار دانشجویی می بایست بر زبان انگلیسی مسلط بوده و یا در حال تحصیل زبان باشد.
    لازم به ذکر است که دانشجویا ن می بایست هزینه  کافی برای زندگی خود را برای طول دوره  تحصیل خود را به نوعی تامین نموده باشد به این معنی که در آمد حاصل از مار نیمه وقت دانشجویی  جهت تامین هزینه های زندگی و تحصیل کفایت نمی کند.
    ویزای F1 که به شخص اجازه می دهد به دلیل علمی اعم  از دانشجوی تمام وقت بودن در کالج های معتبر ،دانشگاه ، حوزه علمیه ،هنرستان و دبیرستان ، پیش دانشگاهی و یا سایر موسسات علمی و یا برنامه های آمزش زبان که مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی را دارند  ورود کرده  و در دوران دانشجویی به طور نیمه وقت اشتغال داشته باشند.
     
     
        
    اشتغال به کار نیمه وقت و کارهای اصطلاحا پایه  که ارتباطی به تخصص شخص ندارد و به راحتی بوسیله هر تبعه آمریکایی می تواند انجام پذیرد نمی تواند موجب رسیدن متقاضی به گرین کارت و اقامت دائم شود بلکه کارتمام وقتی که در حیطه تخصص متقاضی باشد و به نوعی شخص بواسطه شغلش عتصر مثبت در جامعه به حساب آید می تواند موجبات اخذ گرین کارت را فراهم کند.
    ویزاهای M1 ویزاهای مربوط به دانشجویان در دوره های حرفه ای و فنی شرکت می کنند و در کنار تحصیل اشتغال داشته باشند.
    دانشجویانی که با ویزاهای F1 به تحصیل می پردازند تا سال اول تحصیلی اجازه کار نخواهتد داشت مگر بعضی فعالیت های محدود در دانشگاه محل تحصیل خود برای هر دو گروه وجود خواهد داشت .منتهی این اشتغال می بایست در منطقه تحصیلی دانشجو بوده و قبل از اشتغال می بایست برگه عدم منع اشتغال را از دانشگاه دریافت نمایند.
    اشخاص متقاضی در ایالات متحده آمریکا می بایست فرم 765 را پر نمایند و درخواست خود را مطرح نمایند.
    گذشته از آنچه در بالا اشاره شد پیداکردن شغل ، خمیشه سخت است اما برای دانشجویان بین المللی این فرایند سخت تر و خسته کننده ار است اغلب اوقات کارفرمایان در مورد استخدام دانشجویان بین المللی دچار تردید می شوند.
    این امر به دلایلی از قبیل :
    پیچدگی و سوئ تفاهم ها در مورد روادید باشد
    هزینه بر بودن و پرخرج بودن استخدام دانشجویان بین المللی
    ترس از ترک دانشجوی استخدام شده بعد از شش ماه یا یکسال یعنی ترس از موفت بودن تعهد کاری دانشجویان
    نگرانی بابت ضعف آشنایی دانشجویان با زبان انگلیسی
    البته در ایالات متحده هستند موسساتی که پروسه کاریابی راانجام مر دهتد و برای دانشجویان به دنبال فرصت شغلی متناسب با تخصص آن ها می گردند.
    اشخاص متقاضی کار که در ایالات متحده آمریکا تحصیل کرده اند می بایست با اطلاع از قوانین و مقررات مربوطه و توجه به نوع ویزا ی مورد نیاز بعد از اتمام تحصیلات و مجوزات لازم از مقطع تحصیلی سایق خود واقع در ایالات متحده می توانند اقدام به اشتغال نمایند.
    نکته طلایی در یافتن کار داشتن اعتماد به نفس و باور توانایی است که می تواند موجب شود تا یک کارفرما بر روی نیروی کار سرمایه گذاری نماید.
    مواردی که می تواند نکاتی تاثیر گذار در پذیرفته شدن شما به عنوان نیروی کار  باشد.
     
    1.تحقیق در مورد کارفرمای شرکتی که متقاضی شغل قصد دارد برای استخدام ورود نماید .این کسب اطلاعات می تواند از طریق تماس تلفنی با شرکت و یا مطالعه مقالات آنلاین در مورد کمپانی مورد نظر باشد.
    2.تهیه لیستی از توانایی ها و نقاط قوت خود می تواند کمک بزرگی در هنگام شرکت در مصاحبه باشد.
    3.حتی المقدور پیش از روز مصاحبه متقاضی اشتغال رزومه خود را ارسال نماید از طریق پست الکترومیک چرا که باعث می شود کارفرما متقاضی را مشتاق فرصت شغلی بیابد.
    4.پوشش مناسب ، زسمی و مرتب نیز تاثیر بسزایی در استخدام شدن متقاضی شغل دارد.
    ناگفته نماند که با وجود تمام مشکلات مذکور در پیدا کردن شغل مناسب ، امکان یافتن کار برای فارغ التحصیلان دانشگاههای ایالات متحده بسیار آسان تر است تا برای کسانی که به عنوان یک شخص جویای کار به آن کشور ورود نمایند.
    امکان سرمایه گذاری نیز برای فارغ التحصیلان در ایالات متحده وجود دارد البته اگر توانایی برآوردن سرمایه ی مورد نیاز که مبالغ بالایی هستند را داشته باشند .
    در آخر شایان ذکر است که ارتقا توانایی ها به طور مستند و تقویت دانش زبان از مهمترین نکات کلیدی در به دست آوردن فرصت های مناسب شغلی یعد از اتمام تحصیلات است .
    همواره تکیه بر دانش و تجارب متخصصان امور حقوقی می تواند پیش نیاز های ساختن آینده ای روشن تر را سهل الوصول نماید.موسسه حقوقی ملک پور معتبر ترین موسسه ی خاور میانه با بکارگیری فنون و تجربه و دانش در عرصه بین المللی منبعی مطمئن جهت اخذ راهنما یی و دست یابی به تصمیمی صحیح می باشد.