دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • اقامت پس از تحصیل در نیوزلند

  • منبع:malekpour.ir


    آیا در  ارتباط با مهاجرت تحصیلی به نیوزلند و اقامت پس از تحصیل در نیوزلند سوالاتی برای شما پدید آمده است و ذهن شما را به خود مشغول کرده است؟ آیا در مورد شرایط اخذ اقامت نیوزلند پس از تحصیل تمایل دارید اطلاعاتی دقیق و کامل  را کسب نمائید؟ ما در این مقاله سعی بر آن داریم اطلاعاتی را در باب مهاجرت تحصیلی به نیوزلند و اقامت پس از تحصیل در نیوزلند ، چگونگی اقدام برای مهاجرت تحصیلی به نیوزلند و اقامت پس از تحصیل در نیوزلند در اختیار شما قرار دهیم. چنانچه تمایل دارید اطلاعات کامل تر و جامع تر در خصوص مهاجرت تحصیلی به نیوزلند و اقامت پس از آن اخذ نمایید با وکلا و حقوقدانان با تجربه موسسۀ حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید تا با بهره گیری از اطلاعاتی که مشاورین ارشد و وکلای با تجربه موسسه حقوقی ملک پور  در اختیار شما قرار می دهند بتوانید با دید جامع در مسیر صحیح مهاجرت تحصیلی به نیوزلند و اخذ اقامت پس از آن برنامه ریزی های دقیق انجام دهید و هدف خود را دنبال نمایید.

    در این مقاله سعی بر این داریم شرایط اخذ اقامت در کشور نیوزلند پس از تحصیل و به عبارتی پس از فارغ التحصیل شدن را برای شما شرح دهیم.

    امروزه دانشجویان و فارغ التحصیلان بسیار علاقه مند هستند که بتوانند به کشور نیوزلند مهاجرت نمایند و تحصیلات آکادمیک خود را در این کشور پر متقاضی ادامه دهند. یکی از دلایل عمده این علاقه مندی این می باشد که نیوزلند کشوری مهاجرپذیر است و زبان اصلی این کشور در کنار زبان مائوری انگلیسی می باشد و اشخاص این امکان را دارند به راحتی با دیگران و در جامعه ارتباط برقرار کنند و در این کشور زندگی کنند و در نهایت به اقامت نیوزلند دست یابند ، همچنین از نظر مقدار هزینه ای که شخص صرف می نماید در ارتباط با بسیاری از کشورهای دیگر بسیار مقرون به صرفه می باشد، پس از اتمام تحصیل فرصت های شغلی بسیاری در کشور نیورلند برای دانشجویان وجود دارد که فارغ التحصیلان پس از اتمام دوره تحصیلی خود با فرصت های شغلی بسیاری در نیوزلند مواجه می گردند که در نهایت این امکان برای آنها به وجود می آید که به اقامت نیوزلند دست یابند. هر ساله در حدود 70 هزار دانشجوی بین المللی به نیوزلند مهاجرت می کنند که در این میان 75 درصد این دانشجویان را دانشجویان آسیایی تشکیل می دهند.کشور نیوزلند از ورود دانشجویان international بسیار استقبال می کند زیرا با ورود دانشجویان بین المللی از نظر مالی شرایط کشور بسیار مساعد خواهد بود و سیاست دولت بر این امر می باشد که از طریق وزارت آموزش و پرورش دانشجویان اینترنشنال به نیوزلند مهاجرت کنند و در مقابل دولت از دانشجویان حمایت خواهد کرد.

    تحقیقات نشان داده شده است که 31درصد دانشجویانی که برای تحصیل خود هزینه پرداخت می کردند بعد از اتمام دوره تحصیلی خود برای اقامت در نیوزلند درخواست می دادند که البته نوع این اقامت ، اقامت موقت بوده است و در میان دانشجویان بین المللی 72 درصد از  دانشجویان هندی توانسته بودند بعد از  فارغ التحصیل شدن خود کار پیدا کنند و دانشجویان چینی 43 درصد البته به دلیل شرایط کاری در چین دانشجویان چینی تمایل داشتند یک مدرک بالاتر  از کشور دیگری مانند نیوزلند اخذ نمایند (international qualification ) تا به کشور خود بازگردند و با حقوق بالاتر و موقعیت شغلی بهتر در کشور خود نقش داشته باشند ولی تعداد بسیاری از دانشجویان پس از اتمام تحصیل این امکان را به دست آوردند که کار پیدا کنند و سپس به اقامت رسند.

    کلیه دانشجویان اینترنشنال این امکان را دارند در کشور نیوزلند ویزای خود را تمدید کنند که اگر مدارک مورد نیاز مانند تمکن مالی و آفر جدید از دانشگاه و… ارائه شود تمدید ویزا بین یک تا دو سال حداکثر دو تا سه روز انجام خواهد شد و همچنین دانشجویان مجاز هستند که 20 ساعت در هفته کار کنند و حتی در تعطیلات این اجازه را دارند که به صورت full time کار کنند. بسیاری از موسسات و همچنین مراکزی هستند با نام (student job search) که با هدف کمک کردن به دانشجویان در جهت پیدا کردن به وجود آمده اند و فعالیت می کنند اکثر دانشجویان همراه با تحصیل در دانشگاه خود تدریس خصوصی می کنند و یا درسایر صنایع خدماتی فعالیت می کنند مقدار درآمد دانشجو برای کار  part time در حدود 13 تا 15 دلار در ساعت می باشد که 20 درصد از مبلغ پرداختی به دانشجو بابت مالیات از حقوق وی کسر می گردد ولی نکته حائز اهمیت این می باشد که در پایان سال مالی در ماه آپریل دانشجو این امکان را دارد که مبلغ کسر شده از حقوق خود را دریافت نماید (full tax refund). اشخاصی که دوره تحصیل آنها به اتمام می رسد چنانچه تمایل داشته باشند جهت اخذ اقامت و یا حتی تفریح و visit در نیوزلند بمانند این امر برای آنها میسر خواهد مگر آنکه ویزای شخص محدود نباشد یعنی نوع ویزای شخص(limited purpose visa) نباشد این ویزای نام برده در نیوزلند در اصل خدمات اداره مهاجرت نیوزلند است و  به اشخاصی تعلق می گیرد که به صورت کامل بر اساس معیارهای دولت نیوزلند امکان تحصیل کامل را ندارند ولی اداره مهارجت به آنها این اجازه را می دهد و به عبارتی این فرصت را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد که نشان دهند یک دانشجوی واقعی و یا یک بازدیدکننده واقعی هستند و  شخص می بایست قبل از اینکه ویزای وی به اتمام رسد پس از اتمام دوره تحصیلی محدود خود خاک کشور نیوزلند را ترک کند. یکی از مزایای بسیار قابل توجه در جهت اخذ اقامت بعد از تحصیل در نیوزلند این می باشد که دانشجو بعد از اتمام یک مقطع تحصیلی در نیوزلند این امکان را دارد که 12 ماه در این کشور در جست و جوی فرصت شغلی برای اخذ اقامت باشد که با توجه به صلاحیت و توانایی خود بتواند شغلی پیدا نماید که پس از استخدام شدن در جهت اخذ اقامت، وی را یاری کند قابل ذکر است متقاضی می بایست این نکته را در نظر داشته باشد پس از اتمام تحصیل و در دوره 12 ماه جهت جست و جوی شغل فرد حتما بایستی شغلی مرتبط با حیطه تحصیلی و رشته تحصیلی خود پیدا کند و زمانی که شغل مرتبط با مدرک فارغ التحصیلی خود را پیدا کرد درخواست ویزا می دهد پس از درخواست تمدید ویزا، اقامت دو ساله برای شخص صادر می گردد و پس از آن در این مرحله شخص امتیازهای لازمه جهت اخذ اقامت دائم را دریافت خواهد نمود و این امتیازها شامل سن، صلاحیت و شایستگی، مدت زمانی که دانشجو در نیوزلند تحصیل کرده است، تجربه کاری فرد و صنعت، در صورت متاهل بودن مدارک و شایستگی همسر وی، بستگان خونی شخص که شهروند و یا مقیم نیوزلند هستند و مایل هستند که شخص را حمایت و ساپورت کنند تا وی به اقامت دست یابد. با توجه به موارد مذکور چنانچه شخص به اقامت دائم کشور نیورلند دست یابد واجد شرایط برای تمام مزایای اجتماعی از دولت خواهد بود و بعد از 5 سال که از زمان اقامت دائم وی گذشت این امکان را دارد که برای citizenship نیوزلند درخواست نماید و پس از آن می تواند برای اخذ پاسپورت نیوزلند درخواست نماید. با اخذ پاسپورت نیوزلند این امکان برای شخص به وجود می آید که به کشورهایی مانند انگلستان، کانادا استرالیا و البته اکثر کشورهای اروپایی سفر نماید.

    همانطور که در مطالب فوق ذکر گردید در جهت اخذ اقامت نیوزلند پس از اتمام تحصیل نیاز است که شخص فعالیت شغلی داشته باشد که این شرایط شغلی به صورت می باشد یک ویزای کار که نام آن Post study work visa(open) و دیگری بررسی ویزای کار همراه با کارفرما که نام آن Study Work Visa (Employer Assisted) می باشد. ویزای کاری ابتدایی همان ویزایی است که به شخص این فرصت را می دهند 12 ماه به دنبال کار مطابق با رشته و مدرک تحصیلی خود باشد و در این دوره شخص این امکان را دارد برای هر کارفرمایی در نیوزلند کار کند و پس از آنکه شغلی مرتبط با شایستگی خود پیدا نمود شخص می تواند برای ویزای کاری همراه با کارفرما اقدام نماید. نوع دیگر اخذ اقامت پس از تحصیل در نیوزلند ویزای کار همراه با کارفرما می باشد که در این نوع ویزا شخص می بایست برای یک کارفرمای خاص و در رشته و تخصص و حرفه خود فعالیت و کار کند و می بایست حتما حداکثر تا سه ماه پس از اتمام ویزای دانشجویی خود برای این نوع ویزا اقدام کرده باشد و اگر مدرک تحصیلی شخص دکترا باشد تا شش ماه پس از اتمام Student visa ویزای دانشجویی فرصت دارد برای این نوع ویزا اقدام کرده باشد. بعد از اپلای کردن ویزای کاری همراه با کارفرما در راستای اخذ اقامت ،این نوع ویزا حتی این قابلیت را دارد که اگر شخص واجد شرایط  ویزای مهارت نیوزلند باشد از این ویزا جهت اخذ اقامت استفاده نماید که این ویزا شامل مواردی چون سن، سابقه کار، مدارک کاری،و همچنین داشتند job offer که صلاحیت وی کاملا بررسی شود.

    بر اساس تحقیقات و سپس آمار ارائه شده توسط دولت نیوزلند 68 درصد دانشجویان international که پس از اتمام دوره تحصیل با شایستگی خود تواسته بودند کار پیدا نمایند بعد از مدت 18 ماه اقامت خود را اخذ نمودند و 48 درصد دیگر بعد از اخذ اقامت خود برای مقاطع تحصیلی بالاتر اقدام کردند و تحصیلات آکادمیک خود را در مقاطع بالاتر ادامه دادند و این نشان می دهد دانشجویان بین المللی سهم بسیار بالا و ارزنده ای در میان کارفرمایان نیوزلندی دارند و دانشجویان بین المللی به هیچ عنوان در نظر آژانس های استخدام و همچنین کارفرمایان نیوزلندی دست کم گرفته نمی شوند و اگر پس از مصاحبه کاری با دانشجویی اینتر نشنال در حرفه ای نیاز باشد برای آن  حرفه حتما شخص ویزای کار  درخواست نماید کارفرما این اختیار را دارد که بدون نیاز به اخذ ویزای کار دانشجو را استخدام نماید و این ویزای کار مانعی برای فارغ التحصیلان بین المللی در نیوزلند نخواهد بود.

    در خصوص اشخاص و متقاضیانی که تمایل دارند به خاک کشور نیوزلند وارد شوند راه های مختلفی مانند تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ویزیت اقوام، الحاق به خانواده و… وجود دارد که با توجه به موارد فوق که در این مقاله شرح داده شده است آسوده ترین راه اخذ اقامت نیوزلند پس از تحصیل است که شخص این امکان را دارد به دنبال فرصت های شغلی مناسبی که دولت به وجود آورده است باشد و با پیدا کردن کار در نهایت به اقامت دست یابد.

    پیشنهاد ما این است که در جهت کسب اطلاعات بیشتر و جامع تر با مشاورین ارشد و وکلای با تجربه موسسۀ حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید تا مشاورین بتوانند با بررسی دقیق و با توجه به شرایط شما بهترین مشاوره را در اختیار شما قرار دهند و  شما را در مسیر صحیح و قانونی مهاجرت هدایت نمایند.

    http://nzstudywork.immigration.govt.nz/work-rules-for-students/staying-to-work-after-study/

    https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas/apply-for-a-visa/about-visa/post-study-work-visa-open

    https://nzready.immigration.govt.nz/?_ga=1.101949449.946183489.1477501427