دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • تحصیل در اتریش



  • تحصیل در کشور اتریش،هزینه ی تحصیل در کشور اتریش،دانشگاههای کشور اتریش،شرایط تحصیل در کشور اتریش، هزینه ی زتدگی در کشور اتریش-مدارک مورد نیاز برای تحصیل در دانشگاههای اتریش

     


    تحصیل در اتریش ممکن است دغدغه بسیاری از افراد ی باشد که به دنبال تحصیل در دانشگا ه های معتبر دنیا با هزینه ی مناسب می باشند..افرادی که قصد ادامه ی تحصیل در اتریش را دارند لازم است از مدارک و شرایط پذیرش دانشگا ها و نحوه اخذ ویزا آگاهی پیدا کنند موسسه ی حقوقی ملک پور در این مقاله سعی دارد شما را در زمینه ی تحصیل در کشور اتریش آشنا سازد و به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهد.

    شرایط تحصیل در اتریش چگونه است ؟ هزینه ی تحصیل در اتریش چه میزان است ؟ آیا می توان از طریق تحصیل در اتریش اقامت گرفت ؟برترین دانشگاههای کشور اتریش کدام است ؟برای تحصیل در دانشگاه های کشور اتریش چه مدارکی مورد نیاز است ؟ هزینه ی زندگی در اتریش چه میزان است ؟

     

    با توجه به این که کشور اتریش یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شنگن می باشد افرادی که در کشور اتریش تحصیل می کنند به راحتی می توانند برای کار و سفر به سایر کشورهای اتحادیه اروپا  بدون اخذ ویزا سفر کنند .

    بهتر است اول در مورد تحصیل کودکان در کشور اتریش توضیح مختصری را برای شما ارایه دهیم،در کشور اتریش کودکان از سن 3تا 6 سالگی به مهد کودک رفته وهمچنین میتوانند از سن 5 سالگی به پیش دبستانی رفته و برای تحصیل در دبستان اماده شوند.

    تحصیل برای کودکان در کشور اتریش از سن 6 تا 15 سالگی اجباری می باشد و4 سال اول تا 10 سالگی در مدارس ابتدایی به تحصیل پرداخته وبعداز ان به دبیرستان می روند.

    افرادی که قصد تحصیل در کشور اتریش را دارند ، یعنی اشخاص که دارای مدرک دیپلم می باشند  و 12 سال تحصیل کرده اند این افراد مستقیما نمی توانند وارد دانشگاه اتریش شوند و برای تحصیل در مقطع لیسانس باید حتما در ایران  در کنکور سراسری قبول شده باشند. دانشگاه های اتریش نیز همانند آلمان نیازمند مدرک آلمانی می باشند و افرادی که دارای مهارت زبان آلمانی نیستند می توانند در دوره های زبان آن اقدام کرده و بعد وارد دانشگاه شوند.

    دانشگاه اتریش دارای 11 دانشگاه خصوصی و 23 دانشگاه دولتی می باشد.

    چنانچه  شخصی در ایران در دانشگاه آزاد لیسانس گرفته باشد و قصد ادامه ی تحصیل در کشور اتریش را نیز داشته باشد این افراد ممکن است چند واحد از لیسانس خود را دوباره در کشور اتریش بخوانند و بعد می توانند وارد مقطع فوق لیسانس شود که این به نظر دانشگاه بستگی دارد.

    هزینه ی تحصیل در کشور اتریش بسیار پایین است به طوری که می توان گفت تقریبا رایگان می باشد .بهتر است بدانید که هزینه ی زندگی در کشور اتریش کاملا  متفاوت است البته این مورد را باید در نظر داشت که هزینه ی زندگی در کشورهای مختلف با توجه به سطح زندگی افراد در آن کشور کاملا تفاوت دارد به همین دلیل نمی توان آمار و ارقام دقیقی ارائه کرد چون بسته به نوع زندگی افراد کاملا متفاوت است ولی در کل می توان این گونه بیان کرد که کشور اتریش از هزینه ی نسبتا مناسبی برخوردار است هزینه زندگی باید سه ماه در حساب باشد که مبلغی حدود 45 میلیون تومان است.

    مطلبی که می تواند برای بسیاری سوال شود این است که آیا در کشور اتریش بعد از تحصیل می توان برای کار اقدام نمود یا خیر؟

    در پاسخ باید گفته شود که کشور اتریش مانند آلمان به اشخاصی که فارغ التحصیل می شوند یکسال فرصت خواهد داد که به دنبال کار باشند و چنانچه به مدت 3 سال کار کنند و مالیات دهند اقامت دائم و  بعد از 6 سال کار تابعیت می دهد. چنانچه تحصیل 6 سال به طول بینجامد هم می تواند تابعیت اتریش را بگیرد.

    اشخاصی که قصد ادامه ی تحصیل در کشور اتریش را دارند باید مدارک تحصیلی خود را به دانشگاه مورد نظر که پذیرش می گیرند ارسال کنند و بعد دانشگاه با توجه به ریز نمرات فرد تصمیم می گیرد که شخص از چه ترمی در کشور اتریش شروع به تحصیل نماید.

    در کشور اتریش  علاوه بر شرایط استثنایی مانند تحصیل تقریبا رایگان که بیان شد دارای دوره های زبان نیز می باشد که  در این دوره های زبان فرد اجازه ی بردن همراه با خود را ندارد.

    شما عزیزان می توانید به سایت موسسه حقوقی ملک پور مراجعه نمایید و اطلاعات لازم را بدست اورید .

    مدارک مورد نیاز برای دانشگاه  های اتریش :

    مدرک دیپلم و ریز نمرات دیپلم ، مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی، مدرک لیسلنس و ریز نمرات لیسانسو گواهی اشتغال به تحصیل و گواهی عدم منع تحصیل ، کارت ملی و شناسنامه و همچنین کارت پایان خدمت برای آقایان

    در مورد اشخاصی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را دارند باید گفت که برای اقدام و پذیرش در این مقطع لازم است که فرد با یکی از اساتید آن داتشگاه را به عنوان سوپروایزر انتخاب کرده و تایید او را اخذ نماید. نکته قابل توجه این است که پذیرش دانشگاه اتریش از زمان پذیرش تا ثبت نام 2 ترم اعتبار دارد.

    دانشگاه وین در کشور اتریش یکی از بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاهها در اتریش می باشد .در کشور اتریش سه دانشگاه علوم پزشکی وجود داردکه  شامل دانشگاه وین ، گراتس و اینسبورگ می باشد که جزو برترین دانشگاهها محسوب میشوند.

     

    در اخر می توان گفت که کشور اتریش از نظر تحصیل در سطح بسیار مناسبی قرار دارد و دانشگاههای این کشور از سطح اموزشی بسیار بالایی برخوردار هستند و متقاضیان تحصیل در دانشگاههای کشور اتریش میتوانند با هزینه اندک یا به عبارتی رایگان در این کشور به ادامه تحصیل بپردازند و نکته قابل توجه این است که فرد دانشجو میتواند به صورت نیمه وقت در کشور اتریش به کار هم مشغول شود و چون کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا میباشد افراد به راحتی میتوانند بدون اخذ ویزا به سایر کشورهای عضو نیز سفر کنند و محدودیت کاری هم ندارند.

    جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل در کشور اتریش می توانید به وب سایت موسسه حقوقی ملک پور مراجعه کنید و اطلاعات جامع تری را در این زمینه کسب نمایید.

     

     

     

    منابع:

    www.wikipedia.org/austria

    www.migration.gv.at