دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • تحصیل در ایتالیا





  • یکی از بهترین کشورها برای تحصیل کشور ایتالیا است چرا که تحصیل در آن به واسطه دولت آن کشور تامین میشود .آیا شما شرایط تحصیل در ایتالیا را دارید؟آیا ایرانیان می توانند در ایران تحصیل کنند؟تحصیل در ایتالیا دارای چه امکاناتی میباشد؟تحصیل در ایتالیا شامل چه مقاطع تحصیلی میباشد؟آیا برای تحصیل در ایتالیا نیاز به یادگیری زبان ایتالیایی است؟آیا متقاضیان ایرانی می توانند بورسیه تحصیلی بگیرند؟آیا میتوان در حین تحصیل در ایتالیا کار هم کرد؟متقاضی تحصیل در ایتالیا همراه هم میتواند داشته باشد؟


    ایتالیایکی از کشورهای پر جمعیت جهان است و یک کشور صنعتی در جهان محسوب میشود  پایتخت ایتالیا شهر رم است ایتالیا دارای آب و هوای معتدل و مدیترانه ای میباشد اقتصاد این کشور قوی است به طوری که دارای تولید ناخالص داخلی بالا و نرخ بیکاری پایینی است ایتالیا دارای جنبه های توریستی هم هست مردم ایتالیا به غذا اهمیت زیادی می دهند و در آشپذی دارای نو آوری خاصی هستند غذاهایی نظیر پیتزای اصیل ایتالیایی یا میگو سوخاری قیفی از غذاهای مورد علاقه مردم ایتالیا است.


    کشور ایران و ایتالیا به دلیل داشتن تاریخ و تمدن دیرینه دارای مشترکات تاریخی و فرهنگی بسیاری میباشند.


    همه افراد واجد شرایط میتوانند فارغ از سن جنسیت و ملیت در دانشگاه های ایتالیایی تحصیل کنند .


    مزایای تحصیل در ایتالیا


    ۱-هزینه مناسب تحصیل در ایتالیا در عین کیفیت و درجه علمی بالای دانشکاه ها


    ۲-ارتباطات علمی با دانشگاه های اروپا کانادا و آمریکا


    ۳-وجود اشتراک های فرهنگی و تاریخی خوب با ملت ایران


    ۴-زیبایی های محیطی و توریستی بودن


    مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیل در دانشگاه های ایتالیا در مقطع کارشناسی


    ۱-ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات ۲-ترجمه مدرک پیش دانشگاهی وریز نمرات ۳-اخذ مدرک زبان ایتالیایی از سفارت ایتالیا۴-اخذ مدرک زبان ایتالیایی در مدرسه ایتالیایی ها


    برای اخذ ویزای تحصیل در کشور ایتالیا متقاضی باید در کلاس زبان ایتالیایی در سفارت ایتالیا شرکت نموده و بعد از کسب نمره قبولی درخواست اخذ ویزا کند زمان این کلاس ها ۳ترم است  و در هر ترم یک کتاب تدریس میوشد هر ترم ۳۳جلسه ۳ساته میباشد .


    تحصیل در ایتالیا در مقطع کارشناسی ارشد


    هزینه این تحصیل در این مقطع بستگی به نوع دانشگاه در رشته انتخابی دارد اما حدود ۱۳۰۰۰یورو تا ۱۴۰۰۰میباشد.


    مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش دانشگاه های ایتالیا در مقطع کارشناسی ارشد


    ۱-ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات


    ۲-ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات


    ۳- ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات


    ۴-مدرک زبان ایتالیایی


    برای اخذ مدرک زبان ایتالیایی متقاضی باید در کلاسهای زبان ایتالیایی در سفارت ایتالیا شرکت نموده و بعد از کسب نمره قبولی درخواست اخذ ویزا کند زمان این کلاس ها ۳ترم است  و در هر ترم یک کتاب تدریس میوشد هر ترم ۳۳جلسه ۳ساته میباشد


    برای تحصیل در مقطع دکتری


    کسانی که در مقطع ارشد فارق التحصیل شده اند به در دست داستن مدرک تحصیلی خود میتوانند برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه ایتالیا در مقطع دکتری قدام کنند و اگر شرایط اخذ بورسه تحصیلی را داشته باشندمی توانند درخواست اخذ اقامت کاری دهند و در نهایت به اقامت شخص منتهی میشود.


    مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش تحصیلی :۱-ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات ۲-ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات۳-ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات ۳-ترجمه مدرک کارشناسی ارشد و ریز نمرات ۴-مدرک زبان ایتالیایی ۵-داشتن پروپزال۷-مدرک زبانIELTS7 ۸-مقالهISL


    برای اخذ مدرک زبان ایتالیایی متقاضی باید در کلاسهای زبان ایتالیایی در سفارت ایتالیا شرکت نموده و بعد از کسب نمره قبولی درخواست اخذ ویزا کند زمان این کلاس ها ۳ترم است  و در هر ترم یک کتاب تدریس میوشد هر ترم ۳۳جلسه ۳ساته می باشد.


     ویزا تحصیلی


    در صورتی که شما بخواهید برای همسر یا فرزند یا والدین خود همراه درخواست کنید پس از گرفتن ویزا در تهران و ورود به  ایتالیا و طی مراحل قانونی اقامت در ایتالیا در خواست الحاق خانواده وهمراهان از طریق پلیس مهاجرت دنبال میشود پروسه الحاق مهاجرت ۲تا ۶ ماه طول میکشد و درخواست الحاق حداقل ۳ماه زمان میبرد  اما راه حل سریع و ساده برای زوج های دانشجو گرفتن پذیرش دانشجویی همزمان با متقاضی میباشد .


    بورسیه تحصیلی در ایتالیا


    یک ویژگی خاص تحصیل در ایتالیا، وجود کمک هزینه ۵۰۰۰ یورویی در سال برای متقاضیان ایرانی است که فارغ از معدل و شرایط فارغ التحصیلی شان می توانند از استان محل تحصیلشان در ایتالیا دریافت نمایند. این بورسیه ها از انواع بورسیه های دانشجویان ممتاز مجزا است و احتمال دریافت آن برای متقاضیان ایرانی بسیار بالاست.


    داستن همراه برای متقاضی تحصیل در ایتالیا


    در صورتی که  شما بخواهید برای همسر ، فرزندو یا والدین خود همراه درخواست کنید باید پس از اخذ ویزا در تهران و ورود به ایتالیا و طی مراحل قانونی اقامت در ایتالیا درخواست الحاق خانواده و همراهان از طریق پلیس مهاجرتی ایتالیا  را دنبال کنید پروسه اخذ اقامت ۳ الی ۶ ماه به طول کشیده و درخواست الحاق نیز حداقل ۳ ماه زمان می برد. اما راه حل ورود سریع و ساده تر برای زوجهای دانشجو اخذ پذیرش دانشجویی همزمان با متقاضی می باشد.یکی از راه های اخذ اقامت در ایتالیا اخذ ویزای تحصیلی است به طور کلی هزینه تحصیل در دانشگاه های ایتالیا در سال حدود۱۲۰۰۰-۱۳۰۰۰یورو میباشد.