دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • تحصیل در فرانسه

  • منبع:malekpourco.com




    دوره های تحصیلی در دانشگاههای کشور فرانسه به شرح ذیل می باشد:

    دوره Licence: 

    شامل L1,L2 ,L3  می باشد. نظام آموزشی فرانسه  سالانه است و دانشجویان در هر سال تعداد خاصی واحد می گذرانند.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

    دوره Master: 

    این دوره شاملMaster1 وMaster2 می باشد و دانشجو می تواند بطور جداگانه هر دوره را گذرانده و مدرک مورد نظر را در یافت نماید.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

     

    دوره Doctorat:

    این دوره سه سال به طول می انجامد و شامل پژوهش می باشد.

    ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکترا برای فارغ التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد ممکن می باشد.هر دانشجو می تواند در رشته ای که فارغ التحصیل شده  و یا رشته های مرتبط به آن ادامه تحصیل دهد.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

    شروع اولین اقدام برای اخذ پذیرش ماه فوریه ( بهمن ماه ) بوده و جواب نهائی در ماه ژوئیه ( تیر ماه ) از طرف دانشگاه صادر خواهد شد با احتساب اقدام برای ویزای دانشجویی که حداکثر ۷۰ روز به طول می انجامد ، دانشگاه های فرانسه در ماه سپتامبر هر سال پذیرای دانشجویان خواهند بود.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

     

    دانشجو موظف است در امتحانی به نام TCF  که در بخش فرهنگی سفارت برگزار میشود شرکت نموده تا سطح زبان مربوطه مشخص شود. در واقع مهمترین بخش اخذ پذیرش دانشجویی ، تسلط به زبان فرانسه و کسب نمره مربوطه ( حداقل سطح B2  ) می باشد.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

    تذکر مهم :

    مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش لزوما بایستی ترجمه رسمی به زبان فرانسه توسط مترجم معتمد سفارت شده و شناسنامه ایرانی و مدارک تحصیلی و ریز نمرات علاوه بر ترجمه رسمی به تایید سفارت فرانسه نیز برسد.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

    اطلاعات به روز شده :

    فرانسه کشوری است که با توجه به اینکه تحصیل در آن به صورت رایگان است ، همه ساله افراد بسیاری خواهان تحصیل در کشور فرانسه می باشند، اما کشور فرانسه برای مهاجرت تحصیلی دشواری های خود را دارد ، بر فرض مثال تحصیل در کشور فرانسه تنها به صورت زبان فرانسه امکان پذیر می باشد و با اینکه ویزای تحصیلی همراه با کار داده می شود اما عملا امکان کار در این کشور وجود ندارد.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

    تحصیل در کشور فرانسه در سه مقطع تحصیلی ( لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا) امکان پذیر می باشد، اما قابل ذکر است که در مقطع لیسانس ویزا به افراد تعلق نخواهد گرفت، بنابراین به متقاضیان کشور فرانسه که دارای مدرک دیپلم می باشند پیشنهاد می گردد که وارد مقطع لیسانس در کشور خود شوند و این مقطع را در کشور خود بگذرانند و برای مقطع فوق لیسانس برای کشور فرانسه اقدام نماییند تا وقت و سرمایه تان تلف نگردد.(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

    شایان به ذکر است که کشور فرانسه کلیه دانشگاه ها و مراکز آموش عالی کشور ایران را قبول دارد بنابراین مشکلی از نظر پذیرش دانشجو با توجه به دانشگاه وجود نخواهد داشت.

    همان طور که در فوق توضیح داده شد در مقطع لیسانس شانس ویزا پایین می باشد اما هر چه مقطع تحصیلی بالا تر برود شانس ویزا بیشتر خواهد شد و برای اخذ ویزا و همچنین پذیرش در دانشگاه داشتن مدرک زبان فرانسوی ( TCF و یا DElF  فرانسه) و دانستن زبان فرانسه به همراه مدرک B1الزامی می باشد،اما مدرک B1مدرک کافی برای ورود به دانشگاه نخواهد بود اما اخذ ویزا از طریق آن امکان پذیر می باشد. امتحانات مربوط به مدارک زبان فرانسوی در بخش فرهنگی سفارت فرانسه در روز و تاریخ خاصی که خود سفارت اعلام می دارد ،برگزار می گردد.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

    امتحانTCF  ، دوسال اعتبار خواهد داشت که بعد از این مدت اعتبار آن از بین خواهد رفت اما امتحانDELF ، اعتبار آن پایان نخواهد یافت.

    مقطع لیسانس در کشور فرانسه چهار ساله می باشد و فوق لیسانس نیز شامل دوره های یک ساله ( معادل فوق لیسانس ایران ) و دوره های دو ساله ( یک سال فوق لیسانس و یک سال پیش دکترا ) می باشد که بعد از گذراندن می توانند وارد مقطع دکترا شوند و در حال حاضر دوره دکترا در کشور فرانسه سه ساله می باشد که بیشتر شامل Reaserch  و تحقیق می باشد.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

    شروع اولین اقدام برای اخذ پذیرش ماه فوریه ( بهمن ماه ) بوده و جواب نهائی در ماه ژوئیه ( تیر ماه ) از طرف دانشگاه صادر خواهد شد با احتساب اقدام برای ویزای دانشجویی که حداکثر ۷۰روز به طول می انجامد ، دانشگاه های فرانسه در ماه سپتامبر هر سال پذیرای دانشجویان خواهند بود.

    ذکر این نکته ضروری است که ویزای همراه به همراهان افرادی که مایل به تحصیل در کشور فرانسه می باشند تعلق نخواهد گرفت و این از نقاط ضعف ویزای کشور فرانسه می باشد.

    (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

    هم چنینن برای فراگیری زبان فرانسه در کشور فرانسه در حال حاضر این امکان وجود دارد که از طریق دوره های زبانی که در دانشگاه سوربن فرانسه برگذار می گردد ، اقدام شود و در حال حاضر نیز به این دوره ها ویزا تعلق خواهد گرفت.

    برای تبدیل ویزا توریستی به تحصیلی یا هر نوع ویزای دیگر ، اگر افراد در فرانسه مستقر باشند ، حتما باید به کشور خود بازگردند و این تبدیل را انجام دهند. بنابراین امکان تبدیل ویزا در خود کشور فرانسه وجود نخواهد داشت.