دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • ثبت شرکت در آفریقای جنوبی



  • در اين مقاله اطلاعتي در باب ثبت شركت در  آفريقاي جنوبي ارائه شده است كه متعلق به سايت دكتر ملك پور مي باشد.

    آيا قصد سرمايه گذاري و ثبت شركت در آفريقاي جنوبي را داريد؟ مدارك و شرايط مورد نياز ثبت شركت در آفريقاي جنوبي چيست؟ هزينه هاي ثبت شركت در  آفريقاي جنوبي چه مي باشد؟ انواع و اقسام شركت ها در آفريقاي جنوبي كدامند؟ اگر به دنبال ثبت شرکت در آفریقای جنوبی هستید و پاسخ به این قبیل از سوالات هستید شما را به مطالعه مقاله زیر دعوت می کنیم.

     

    آفريقاي جنوبي يكي از جنوبي ترين كشور هاي قاره ي آفريقا و تنهاكشور دنيا كه داراي سه پايتخت با نام كيپ تاون ( مركز اقتصادي و بازرگاني )، پرتوريا ( مركز اداري ) و بلوم فونتين ( مركز قضايي و حقوقي ) مي باشد. واحد پولي اين كشور راند بوده و نماد آن ZAR مي باشد كه ارزش آن در سال ٢٠١٦ معادل  ٠.٠٧ است.

     

    آفريقاي جنوبي به عنوان يكي از كشور هاي پر جاذبه ي جهان براي سرمايه گذاري مستقيم شناخته شده است. در اين كشور احترام و ارزش بسياري به مالكيت خصوصي،اخلاق تجارت، پژوهش هاي علمي و حق اختراع گذاشته مي شود. همچنين آفريقاي جنوبي در زمينه ي حفاظت و حمايت سرمايه گذاران از كشور هاي برگزيده جهان به شمار مي رود.

    البته با وجود برخورداري از موقعيت مناسب سرمايه گذاري و رشد اقتصادي پيوسته ي اين كشور، از كشور هايي مانند فليپين، مالزي و برزيل كمي عقب مانده است.البته علل آن را بايد در نرخ بالاي جرم و جنايت، كمبود كارگر ماهر و در نتيجه پايين بودن بازده سرمايه و نيز برخي از سخت گيري هاي مقررات كار و سرانجام مسئل ايدز دانست.

     

    جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت از طرق دیگر می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

     

    https://legalmalekpour.com/category/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-fa/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa/i/immigration-to-south-africa/

     

     

    دو نوع ویزای سرمایه گذاری در کشور آفریقای جنوبی وجود دارد:

     

    • گسترش یک تجارت: می تواند به صورت خرید سهام و مالکیت برای مثال یک شرکت از پیش ثبت گردیده باشد.

     

    1. راه اندازی یک تجارت جدید: تاسیس و ثبت یک شرکت جدید با اسم جدید

    حقوق مالكيت در آفريقاي جنوبي:

    شهروندان خارجي ( اشخاص حقيقي و حقوقي) مي توانند مسكن، اماكن تجاري و صنعتي را در آفريقاي جنوبي به تملك درآورند، مگر در مواردي كه قانون منع كرده باشد.

    در قوانين سرمايه گذاري اين كشور سرمايه گذار خارجي مجوز در اختيار داشتن ٤٩ درصد مالكيت شركت آفريقاي جنوبي را داشته و ٥١ درصد باقي مانده بايد در مالكيت يك شريك محلي باشد.

     

    نکته: برای اخذ ویزا از طریق مالکیت یک شرکت از پیش به ثبت رسیده شخص خارجی می بایست حداقل 25 در صد سهام شرکت را خریداری نماید.

     مراحل راه اندازي كار تجاري (كسب و كار):

    آغاز فعاليت يك شركت در آفريقاي جنوبي نيازمند طي مراحل شش گانه و ارائه مستندات مورد نياز به ادارات دولتي از جمله اداره ثبت شركت ها و اداره كار اين كشور است.

    مراحل ثبت شركت جديد در آفريقاي جنوبي در جدول زير ارائه شده است:

    با نگاهي به جدول بالا مي توان گفت كه فرآيند آغاز يك كسب و كار در آفريقاي جنوبي براي  شروع فعاليت يك شركت كمتر از يك ماه مي باشد و نيز بهاي پروانه هاي آغاز فعاليت در

    اين كشور اندك و بسيار مناسب است.

    به ثبت رساندن شركت در آفريقاي جنوبي:

    افراد غير از اتباع آفريقاي جنوبي اجازه تاسيس شركت خصوصي در آفريقاي جنوبي بعنوان مدير و يا سهام دار با يك پاسپورت مورد قبول و يا مدارك پناهندگي دارا مي باشند.

     

     

     

    مدارك مورد نياز:

     

    • پاسپورت معتبر:

    شهروندان غير آفريقاي جنوبي نياز به ارسال يك كپي از پاسپورت خود را دارند كه مي بايست به زبان انگليسي ترجمه شده باشد.

     

    • آدرس فيزيكي معتبر:

    براي ثبت هر شركتي در آفريقاي جنوبي نياز به يك آدرس فيزيكي در آفريقاي جنوبي مي باشد. اگر شما اين شرط را دارا نمي باشيد مي توانيد يك دفتر سوري از طريق وب سايت www.regus.co.za به ثبت رسانيد.

     

    • ثبت نام اينترنتي:

    اگر در حال حاضر در آفريقاي جنوبي نمي باشيد ولي درخواست ثبت شركت در اين كشور را داريد جاي هيچ نگراني نيست. شما مي توانيد با اسكن تمام مدارك مورد نياز اقدام نماييد. زيرا سازمان CIPC داراي مراحل ثبت نام آنلاين نيز مي باشد و شما مي توانيد از طريق كارت هاي اعتباري بين المللي هزينه هاي مربوطه را به صورت اينترنتي پرداخت نماييد.

     

     

    طبق قانون Companies Act2008 یک شرکت می تواند با اسم يا بدون اسم ثبت گردد. اگر شركت بدون اسم از پيش رزرو شده ثبت گرديد، شماره ثبت آن به صورت اتوماتيك تبديل به نام شركت مي گردد. اين روش سريعترين راه ممكن جهت ثبت شركت مي باشد.

     

    چنين شركتي مي تواند با يك نام تجاري به داد ستد بپردازد و يا در مرحله بعدي درخواست يك نام از پيش رزرو شده را بدهد. در اين مورد شركت مورد نظر مي بايست يك نام را رزرو نموده و سپس درخواست تغيير نام دهد كه منجر به تغييراتي در اساسنامه آن شركت مي شود.

     

    اگر اولين درخواست رزرواسيون نام شركت مورد قبول واقع نشد شما نياز به نام جديد داريد و در هر فرم درخواست مي توانيد بين يك تا چهار نام ارائه دهيد.  هزينه هر فرم درخواست نام شركت ٥٠ راند مي باشد. هزينه ثبت هر شركت بين ١٢٥ تا ٤٧٥ راند مي باشد( ١٢٥ راند براي شركت هاي خصوصي و ٤٧٥ راند براي شركت هاي ثبتي عام المنفعه بدون اعضا مي باشد)

     

     

    پنج نوع شركت جهت ثبت وجود دارد. به عنوان مثال جهت كسب يك نمايندگي شما نياز به ثبت يك شركت خصوصي مي باشيد و يا براي تاسيس مراكز مذهبي مي بايست يك شركت عام المنفعه ثبت نماييد. يك مدرسه خصوصي با توجه به اهداف آن مي توان به عنوان يك شركت خصوصي يا عام المنفعه به ثبت رساند.  انجمن هاي تخصصي مانند وكلا، پزشكان ، مهندسان و غيره مي بايست شركت هاي با مسئوليت محدود تاسيس نمايند.

     

    “این مقاله متعلق به سایت دکتر مللک پور می باشد و کپی برداری از آن بدون ارجاع به منبع پیگرد قانونی دارد.”

     

    سوالات رایج در باب شروع یک بیزینس در آفریقای جنوبی:

     

    • آیا برای تاسیس یک شرکت نیاز به یک شهروند آفریقایی می باشد؟

     

    خیر؛ می تواند سهام و صاحب یک شرکت 100 درصد برای یک شخص خارجی باشد.اگر چه شرایط اخذ ویزا با داشتن یک شهروند آفریقای جنوبی مطلوب تر خواهد گشت.

     

    • کمترین میزان سرمایه گذاری در آفریقای جنوبی چه میزا می باشد؟

     

    برای اخذ ویزای کسب و کار در آفریقای جنوبی حداقل می بایست 5 میلیون ZAR سرمایه گذاری نمایید و نشان دهید تا صاحب 12 میلیون ZAR دارایی می باشید که نیازی به تزریق این مباغ یه کشور آفریقای جنوبی نمی باشید.

     

    • آیا والدین و فرزندان به عنوان همراه می توانند ورود نمایند؟

     

    والدین به عنوان سرمایه گذار و فرزندان زیر 18 سال به عنوان همراه می توانند در پرونده قرارگیرند.

     

    • آیا حتما می بایست اشخاصی با تابعیت آفریقای جنوبی استخدام نماییم؟

     

    اگر در بیزنس مد نظر نیاز به استخدام افراد باشد حتما می بایست 60 درصد آن از اتباع این کشور باشند.

     

    • چه نوع شرکتی در آفریقای جنوبی می بایست ثبت گردد؟

     

    بسته به فعالیت شما نوع آن مشخص خواهد گردید که به طور معمول می بایست شرکت با مسئولیت محدود ثبت نمایید جهت آشنایی بیشتر با انواع شرکت ها و شرایط آن ها در آفریقای جنوبی می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

     

    https://www.intergate-immigration.com/south-africa-company-formation.php

     

     

    • پروسه زمانی تا اخذ ویزای سرمایه گذاری در آفریقای جنوبی چقدر می باشد؟

     

    این پروسه دو بخش دارد:

    مرحله اول بازبینی و تاییدیه وزارت تجارت و صنعت می باشد که 4 تا 12 ماه به طول می انجامد.

    مرحله دوم انجام امور ویزا پس از مجوز لازمه از وزارت تجارت و صنعت می باشد که 4 تا 12 ماه زمان لازم است.

     

     

    در این مقاله به شرح کامل شرایط ثبت شرکت در کشور آفریقای جنوبی پرداختیم و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای از طریق ثبت شرکت در آفریقای جنوبی را یافتیم با توجه به موارد گفته شده ثبت شرکت در این کشور مزایا و معایبی دارد از مزیت های آن شاید به روند رو به رشد این کشور و از معایب آن به هزینه بالای سرمایه گذاری نسبت به کشور های درجه یک دنیا و همچنین امنیت کم اجتماعی در این کشور اشاره نمود حال شما می توانید با توجه به شرایط خود جهت مشاوره با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید علاوه بر آگاهی از اخرین قوانین کشور ها ،بهترین روش مهاجرتی با توجه به شرایط خود دریابید.