دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • سرمایه گذاری از طریق اوراق قرضه مجارستان






  • در این مقاله سعی داریم در مورد مهاجرت به مجارستان توضیحاتی را خدمت شما متقاضیان عزیز بدهیم. از آنجا که امروزه متقاضیان مهاجرت های سرمایه گذاری بسیار زیاد شده اند و همچنین متقاضیان مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری مخصوصا مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه بسیار زیاد هستند و سوالات بسیار زیادی هم در باب قوانین سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه یا میزان سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه و سوالاتی از این قبیل بسیار پرسیده می شود بنابراین در این مقاله قصد داریم با استفاده از مطالب ترجمه شده ی سایت رسمی دولت مجارستان اطلاعات را به صورت رایگان در اختیار متقاضیان عزیز جهت سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه قرار دهیم . سیستم نظام مند مهاجرت و سرمایه گذاری در مجارستان این بار یک موقعیت بسیار  با ارزش جهت متقاضیان سرمایه گذاری در مجارستان که این متقاضیان در خارج از اروپا هستند فراهم نموده جهت اینکه اخذ اقامت دائم مجارستان از طریق سرمایه گذاری در یک برنامه ی بسیار ویژه با نام اوراق قرضه دولتی مجارستان شرکت نمایند و اخذ اقامت دائم نمایند . در واقع در این برنامه سرمایه گذاری اوراق قرضه دولتی مجارستان توسط یک اورگان دولتی یا بهتر است بگوییم آژانس مدیریتDebtکه زیر نظر دولت تایید شده است و تایید می شود که مخفف آن در زبان مجاری AKK می باشد . در حقیقت در برنا مه ی سرمایه گذاری در مجارستان با اوراق قرضه متقاضی می بایست یک تعهد مالی پنج ساله را بپذیرد مبنی بر اینکه سرمایه اولیه ای بالغ بر سیصدهزار یورو توسط سرمایه گذار در بانک های این کشور save می شود به مدت پنج سال, و پس از پنج سال عین این مبلغ به متقاضی برگردانده می شود . برنامه ی سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه از یک جولای سال 2016 با چهره ی جدید و با بهره مندی های بسیار بیشتر چهره نمایانده و توسط طرفداران سرمایه گذاری در اروپا و مخصوصا سرمایه گذاران در مجارستان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است . جالب توجه متقاضیان سرمایه گذاری مجارستان از طریق اوراق قرضه این است که اگر نفر اصلی به عنوان شخص سرمایه گذار همراهانی داشته باشد بدون هیچ هزینه اظافی می تواند از طریق این برنامه خانواده و همراهان خود را وارد خاک مجارستان کرده و اقامت اروپا را برای آنها اخذ نماید در حقیقت همسر شریک قانونی فرزندان و والدینی که از نظر قانونی تحت تکفل نفر اصلی یا همان main applicant  او باشند می توانند مستقیما طی یک Fast-track در بازه زمانی 30 روزه پروسه ی ارائه مدارک تا پذیرفته شدن جهت PR یا اقامت دائم را طی نمایند . افرادی که به طرق دیگری ثبت شرکت یا سرمایه گذاری در  مجارستان داشتند می توانند از این امکانات نیز استفاده کنند تا بتوانند به اقامت دائم برسند و اگر متقاضی سرمایه گذاری  در مجارستان سرمایه ای بالغ بر مبلغ فوق یعنی سیصد هزار یورو به انحای دیگری در مجارستان سرمایه گذاری کرده باشند می توانند همان را طی یک فرایند قانونی به وضعیت اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در مجارستان توسط اوراق قرضه دولتی تغییر داده و در حقیقت متقاضی آن نوع اقامت دائم باشد.  در موضوع سرمایه گذاری از مجارستان از طریق اوراق قرضه یک فرایند وجود دارد و آن هم در پی آن است که متقاضیان سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه در حقیقت این امر قانونی و حقوقی را انجام می دهند تا به RP یعنی  Residence Permit اجازه اقامت برسند سپس بعد از آن به PR یعنی Permanent Residence اقامت دائم برسند . نکته در اینجاست که اگر فرایند سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی را اجرا نمایید و به اجازه اقامت برسید یعنی کارت اقامتی خود را اخذ نمایید پس از شش ماه به طور نرمال شما می توانید اقامت خود را به اقامت دائم تبدیل کنید البته متقاضیانی که تا قبل از سی ام ماه June سال 2016 فرایند RPیعنی اجازه اقامت کارت اقامتشان را گرفتند ممکن است وضعیت کارت اقامتی خود را بدون اینکه آن بازه ی زمانی شش ماهه را منتظر بمانند) که متقاضیان یک جولای 2016 به بعد این قانون شامل حال آنها است( بتوانند به Permanent Residence و اقامت دائم برسند. بسیاری از متقاضیان سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی سوال دارند در باب اینکه اگر متقاضی این نوع اقامت و سرمایه گذاری هستند فرم درخواست را در کجا باید ثبت نمایند که پاسخ این است می بایست این دوستان  در دفتر کنسول سفارت مجارستان در کشور خود مراجعه نموده و فرم را در آنجا پر نمایند . اگر شخص متقاضی در کشوری زندگی می کند که ملیت او متعلق به آنجا نیست,مشکلی نیست و این متقاضی سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی می تواند در همان کشوری که به طور فعلی اقامت قانونی دارد  به سفارت مجارستان در آن کشور مراجعه کرده و فرم های درخواست خود را پر کند. این برنامه از سال 2015 جدی تر پیگیری شده اما در مجارستان از یک جولای 2016 تغییراتی در مدارک مورد نیاز و روال پرونده ها ایجاد شده است که متقاضی های جدید می بایست به آن توجه بکنند در حقیقت حساسیت امنیتی بالاتری روی برنامه اخذ اقامت دائم مجارستان پیاده سازی شده که افرادی که کارت اقامت مجارستان را دارند و می خواهند اقامت دائم تبدیل کنند می بایست آن قوانین و لیست جدید مدارک  را رعایت و مورد توجه قرار دهند . افرادی که کارت اقامت مجارستان را گرفتند و در پی تبدیل آن به اقامت دائم مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی هستند قوانین جدید شامل حال آنها نخواهد شد اما ضروری است که کارت خود را تغییر دهند. به دلیل اینکه مسائل و مشکلاتی در باب تردد در محدوده اروپا با کارت هایی که قبلا صادر شده پیش نیاید در حقیقت, اداره مهاجرت مجارستان این کارت ها را به صورت رایگان تعویض و تغییر خواهد داد. البته نظام هدفمند و منظم اداره مهاجرت مجارستان این امکان را فراهم کرده که اگر شما اکنون دارنده کارت اقامت مجارستان از طریق سرمایه گذاری هستید و تغییراتی در برنامه ی اقامتی شما ایجاد شود از طریق افسر مربوطه که پرونده شما را یک روز بررسی نموده و کارت شما صادر شده است به شما اطلاع داده خواهد شد جهت تغییرات به اداره مهاجرت مراجعه نمایید. افرادی که قبلا سابقا کارت اقامت سرمایه گذاری مجارستان داشته اند در صورتیکه تغییرات جدید که از یک جولای 2016 اعمال شده بر آنها شامل شود اداره مهاجرت مجارستان این امکانات را فراهم کرده که به طور اتوماتیک وار اطلاعات را Biometric  آنها حذف شده و در روز حضور آنها در اداره مهاجرت اطلاعات جدید مانند اثر انگشت امضا عکس مجددا طبق قوانین جدید ثبت و در پرونده وارد می شود. باز هم تکرار می کنیم فرایند سرمایه گذاری در مجارستان با اوراق قرضه دولتی فرایند آن به این شکل است که ابتدا یک RP یا اجازه اقامت شش ماهه به آنها داده می شود و انتقال مبلغ سیصدهزار یورو به چرخه ی مالی و مالیاتی این کشور تا فرایند اخذ اقامت دائمی برای آنها اجرا شود. نکته جالب جهت متقاضیان سرمایه گذاری مجارستان از طریق اوراق قرضه این است که جهت همسر و فرزندان زیر هجده سال خود به طور همزمان می توانند اقدام نموده و اخذ اقامت دائم نمایند نکته به این دلیل  قابل توجه است که تقریبا در تمامی پلان های سرمایه گذاری در اروپا از این طریق ابتدا نفر اصلی می بایست کارت اقامت خود را اخذ نموده و بعد از 30 الی 90 روز همراهان متقاضی اجازه ی اقدام و ورود به آن منطقه ی اقتصادی به همراه کارت اقامت آنجا را خواهند داشت در صورتیکه در مجارستان و از راه سرمایه گذاری مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی متقاضی است که به همراه همراهان خود به طور همزمان اقدام کرده و اخذ اقامت و .کارت اقامت می نمایند . یک نکته ی بسیار حساس و ریز در باب متقاضیانی که جهت سرمایه گذاری و اقامت مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی اقدام می کنند وجود دارد آن هم این است که اگر متاهل هستند و همسر دارند ازدواج آنها باید سابقه و سنی بیش از دو سال قبل از روز Submit و ثبت نهایی فرم درخواستشان باشد یعنی روزی که متقاضی جهت سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی ثبت نام می کند و ثبت درخواست خود را رسما به مهاجرت مجارستان اعلام می نماید از آن تاریخ باید حداقل دو سال قبل ازدواج نموده باشند تا بتوانند همسر خود را به عنوان همراه وارد خاک مجارستان نموده و اخذ اقامت دائم برای او انجام شود . یکی از نکات جالب دیگر در باب فرایند سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی این است که تمام فرایند این نوع اخذ اقامت می تواند  در همان Visa Department که متعلق به مجارستان در کشور مبدا  و کشوری که شما زندگی می کنید صورت بگیرد و حتما نیاز به حضور شما در کشور مجارستان و مراجعه به سفارت کنسول مرکزی دولت مجارستان در Budapest نمی باشد.

    هزینه ی فرم Application سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی 60 یورو می باشد. اگر متقاضی همراهی مانند فرزندی که سن بسیار کم دارد و وضعیت ویزای او در پاسپورت خود متقاضی اصلی گنجانده شده است می بایست در فرمA  این موضوع را مشخص نموده و یک عکس از فرزند خود در آن بخش ضمیمه کند. مدارکی که معمولا مورد بررسی قرار می گیرد  جهت فرم درخواست برای سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی گواهی تولد, پاسپورت و سند ازدواج یا طلاق در صورت موجود می باشد. همچنین سندی که نشان بدهد  فرزندی که متقاضی در صورت موجود می خواهد با خود ببرد به صورت قانونی فرزند اوست اجاره نامه ای که نشان دهد متقاضی در مجارستان جایی را جهت زندگی خود اجاره نموده است – اسناد مربوط به  بیمه ی متقاضی در طی زمان اقامت او در مجارستان- نامه ی عدم سو پیشینه متعلق به متقاضی سرمایه گذاری در مجارستان  از طریق اوراق قرضه دولتی که  نهایتا مربوط به شش ماهه پیش او باشد. وکالت نامه یک عکس portrait  و تصویر  صفحه اصلی پاسپورت . یکی از سوالات مرسوم در باب اخذ اقامت دائم مجارستان از طریق سرمایه  گذاری در اوراق قرضه ی دولتی این کشور این است که  به طور واقعی چند ماه یا چه بازه ی زمانی از روزی که متقاضی فرایند را شروع کرده تا  کارت اقامتش اخذ  شود طول می کشد؟ پاسخ این سوال  به این دسته از دوستان این است  که فرایند اقدام برای سرمایه گذاری در مجارستان تا اخذ کارت اقامت مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی به طور تعریف شده ی دولت مجارستان سه ماه به طول می انجامد . همان طور که قبلا هم ذکر شد می بایست یک مکانی جهت زندگی در مجارستان پیش از اخذ اقامت در مجارستان مشخص شود در این حال جزء مدارک ارسالی به ادره مهاجرت یک کپی از سندی که بیش از سه ماه نیست که اخذ شده و بیانگر این است که مکانی اجاره شده و در حقیقت آن اجاره نامه نهایتا سه ماه از تاریخ صدور آن نگذشته باشد و بیانگر محل زندگی آینده آن متقاضی در مجارستان می باشد. اگر متقاضی اقوامی درمجارستان دارند می توانند برای متقاضی اصلی که از اقوامشان به حساب می آید سندی از ملک خود را که مناسب برای زندگی او( از نظر متراژ و مسائل مختلف طبق استاندارد های شهرداری) می باشد را به جای این مدرک اجاره نامه ارسال می نمایند. به طور کلی می بایست گفت مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی یکی از بهترین پیشنهادات سرمایه گذاری در اروپا به حساب می آید . سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه یکی از امن ترین منابع اخذ اقامت برای شما و خانواده شما باشد. در حقیقت دولت مجارستان قانون جدیدی را از یک June سال 2016 منتشر کرده که به عنوان بهترین برنامه سرمایه گذاری در مجارستان و اروپا معرفی شده که اقامت دائم به شما و خانواده شما در حقیقت طی یک کارت اقامتی در یک مرحله می دهد و همچنین به فرزندان زیر 18 سال شما این اقامت اعطا می شود. همچنین اگر شما والدینی دارید که تحت تکفل شما هستند, اقامت دائم مجارستان با این حرکت  حقوقی شما داده می شود و از همه مهمتر این است که فعلا نیازی به حضور مستمر و مداوم شما در مجارستان پس از اخذ اقامت نیست. طول مدت اخذ این نوع اقامت بین 2 الی 3 ماه تخمین زده شده است. در حقیقت این نوع اخذ اقامت دائم از طریق اوراق قرضه در مجارستان به عنوان سریع ترین راه اخذ اقامت دائم در دنیا در سال 2016 شناخته شده است. اما به واقع چه امکانات و چه مواردی سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی را به عنوان بهترین برنامه ی سرمایه گذاری در اروپا در سال 2016 معرفی نموده است .

        شما یکبار هزینه ای پرداخت می فرمایید و مادام العمر از امکانات اقامتی آن استفاده می نمایید.

    2.سهولت در فراهم نمودن مدارک و پر کردن فرم های تقاضا .

        تسریع در انجام پروسه و اخذ اقامت دائم که در حقیقت طی دو ماه این پروسه نهایتا سه ماه انجام می شود .
        هم شما هم همسر هم فرزندان زیر 18 سال و هم والدین شما می توانند از این طریق اخذ اقامت دائم نمایند.
        که از همه مهم تر و قابل توجه تر می باشد این است که کل نهایت هزینه ای که انجام می دهیم سیصدوشصت هزار یورو می باشد که سیصد هزار یورو بعد از پنج سال اصطلاحا Refund می شود یعنی به شما کاملا عودت داده می شود و در واقع هزینه ای که به شما عودت داده نمی شود و شما هزینه می کنید شصت هزار یورو برای کل اعضای خانواده شما می باشد یعنی اخذ اقامت دائم و پاسپورت مجارستان با 60 هزار یورو که ارزانترین پیشنهاد برای سرمایه گذاری و اخذ اقامت در اروپا معرفی می گردد.
        اهمیت کشور مجارستان ,که در بین کشورهای اروپایی یکی از امن ترین کشورها برای خارجی ها به حساب می آید .
        امنیت سرمایه ای شماست . شما سرمایه خوذ را به دست یک شخص حقیقی یا حقوقی ناشناخته ندادید . سرمایه شما در اوراق قرضه دولتی مجارستان سرمایه گذاری شده است.
        مجارستان به عنوان قطب جدید اقتصادی در اروپا معرفی گشته است.

    به این 9 دلیل سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی به عنوان بهترین و سریع ترین طرح سرمایه گذاری و اخذ اقامت در اروپا و جهان معرفی شده است در سال 2016. سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه دولتی بسیار مشهور شده است این روز ها به طوری که سال 2013 فقط 430 اوراق قرضه دولتی فروخته شده بود. در سال 2014  این عدد افزایش پیدا کرده و به 2210 اوراق قرضه تبدیل شده است و طی یک آمار جالب  از طرف دولت مجارستان و اداره ی مهاجرت, اوراق قرضه دولتی مهاجرتی مجارستان تا بحال به میزان 3515 گواهی مهاجرتی فروخته شده است و پیش بینی می شود که این روال به صورت مستمر رو به افزایش باشد تا این لحظه 3637 پرونده ی موفق وجود داشته است که توانسته اند اخذ اقامت به مجارستان از طریق خرید اوراق قرضه دولتی این کشور را داشته باشند همچنین جالب است بدانید این 3637 مورد اقامتی دائم برای 9735 نفر را پوشش داده است که این عدد شامل نفرات اصلی به همراه اعضای خانواده های آنها می باشد و مجموعا تا این لحظه با 3637اوراق قرضه دولتی 9735 نفر اقامت دائم مجارستان را گرفتند. به شما متقاضیان عزیز توصیه می کنیم در باب کسب اطلاعات تکمیلی در باب سرمایه گذاری در مجارستان از طریق اوراق قرضه با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور و دفاتر همکار تماس داشته و مشاوره رایگان نمایید تا آنها بتوانند تصمیم درست را برای شما نمایان سازند.

    در زیر , میتوانید فرم های مربوطه را مطالعه نمایید.

        این فرم جهت اخذ و یا تمدید کارت اقامت مجارستان میباشد:

    Application for Issuance or Extension of Permanent Residence Card