دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • سرمایه گذاری در انگلستان

  • منبع:malekpourco.com


    خیلی از عزیزان در خصوص ویزای سرمایه گذاری در انگلستان سوال می کنند یا مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، آیا واقعا چیزی به نام مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان وجود دارد ؟


    این سوالی است که بسیاری از متقاضیان و موکلین ما از ما پرسیدند لذا در این مقاله در خصوص سرمایه گذاری در انگلستان، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان ، ویزای سرمایه گذاری در انگلستان ، چگونگی اخذ اقامت پس از سرمایه گذاری در انگلستان و تمامی اثار این گونه مهاجرت در انگلیس را بررسی می کنیم . در واقع به وسیله این مقاله کلیه اطلاعاتی که شما را به بحث سرمایه گذاری در انگلستان می رساند را منتقل نموده و سعی می کنیم که ابهامات ذهنی شما را مرتفع کنیم.

    در انگلستان دو نوع ویزای سرمایه گذاری وجود دارد:

    البته این که می گویم دو نوع ویزای اصلی دارد به این مفهوم است که دو راه در انگلستان بسیار شناخته شده است و اکثر متقاضیان این دوراه را جستجو می کنند. در اینجا در خصوص ویزای ۲۰۰ هزار پوندی انگلستان توضیح می دهیم که اولین راه و مهمترین راه است . در واقع این نوع ویزای ۲۰۰ هزار پوندی  انگلستان یا سرمایه گذاری از طریق ۲۰۰ هزار پوند در انگلستان سوال بسیاری از عزیزان است . این نوع ویزا در اصطلاح ویزای کار افرینی خوانده می شود که از طریق سرمایه ایی معادل ۲۰۰ هزار پوند در انگلستان صورت میگرد .

    البته در تقسیم بندی ویزا های سرمایه گذاری در انگلستان این ویزا ، ویزای tier1 خوانده میشود .شما میتوانید برای ویزای tier1 یا ۲۰۰ هزار پوندی انگلستان یا اساسا سرمایه گذاری در انگلستان از این طریق اقدام کنید و اگر معادل ۲۰۰هزار پوند سرمایه در دسترس داشته باشید. نکته بسیار مهم این است که شما میتوانید دو خانواده را با همین یک مبلغ برای مهاجرت اعزام دارید. در ضمن هر خانواده شامل main applicant یعنی درخواست کننده اصلی به انضمام خانواده وی یعنی زن و بچه های زیر ۱۸ سال می شود .

     

    بنابراین در ویزای سرمایه گذاری در انگلستان حتما شخص می تواند به همراه همسر و بچه های زیر ۱۸ سالش اقدام کند .شما می توانید این پول را در حساب خودتان به طور نقدی داشته باشید یا در حال حاضر در انگلیس سرمایه گذاری کرده باشید .البته نوعی ویزای ۵۰ هزار پوندی هم در انگلستان وجود دارد که در خصوص این نوع ویزا ما درهمین سایت توضیحاتی خواهیم داشت. اما این نوع ویزای tier1  یا همان ویزای ۲۰۰هزار پوندی چگونه هست و چه آثار حقوقی دارد .

    اولا شما برای این نوع ویزا مدارکی را احتیاج دارید از جمله بایستی یک پاسپورت معتبر داشته باشید. بدون پاسپورت معتبر امکان اقدام ا برای ویزای ۲۰۰ هزار پوندی وجود ندارد در ضمن باید عکس های سایز پاسپورت نیز وجود داشته باشد.دقت بفرمایید تمامی این مدارک که برای ویزای ۲۰۰ هزار پوندی یا سرمایه گذاری لازم است دقیقا از سایت خود وزارت کشور انگلستان ترجمه گردیده است در ضمن شما نیاز به یک دلیل مبتنی سرمایه گذاری در انگلستان یا داشتن مبلغ ۲۰۰ هزار پوند دارید به این مفهوم که باید سندی ارائه کنید که نشان دهد مبلغ فوق ذکر در دسترس شما است.

    شما بایستی بیزینس پلن داشته باشید یعنی طرح تجاری ، بدون طرح تجاری امکان درخواست ویزا وجود ندارد. همچنین علاوه بر مبلغ ۲۰۰هزار پوند شما باید نشان دهید که می توانید هزینه خودتان و همسر و بچه هایتان را نیز در انگلیس پرداخت کنید که ما پیشتر در خصوص ان توضیح خواهیم دهیم.

    بنابراین برای سرمایه گذاری در انگلستان این مدارک واقعا لازم است .ضمنن علاوه بر تمام مدارک فوق شما نیاز به مدرک زبان انگلیسی خواهید داشت .چنانچه در خصوص ارائه این مدارک به سفارت انگلیس سوالی دارید می توانید از مشاورین ما بپرسید. اقای دکتر ملک پور جزء متخصصین در خصوص این موضوع می باشد و می تواند شما را در خصوص سرمایه گذاری در انگلستان را به روشنی هدایت کند با توجه به رشته تحصیلی ایشان همه گونه خدمات در باب سرمایه گذاری در انگلستان  درموسسه های همکار MIE یا دکتر ملک پور صورت میگیرد.

    البته ما در همین وب سایت مقاله ای با نام مدارک مورد نیاز برای ویزای ۲۰۰ هزار پوند انگلستان تهیه و ارائه خواهیم کرد. اما چگونه بایستی در خواست ویزای سرمایه گذاری در انگلستان کرد یا اساسا برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان از کجا اغاز کنیم .پیشنهاد می کنیم تمامی مطالب مربوط به ویزای tier1 یا کار افرینی در انگلیس را از پیش مطالعه نموده و سپس هر گونه اقدامی را به عمل اورید.

    ویزای ۲۰۰هزار پوندی انگلیس ابتدا برای مدتی برای شما صادرمی شود تقریبا بیش از سه سال سپس بایستی شما ثابت کنید که توانسته اید  اولا در انگلیس کار کنید و به عنوان یک مدیر تجاری قوی عمل کرده باشید و حداقل دو نفر تبعه انگلیس را در انگلستان را استخدام کرده باشید. در این صورت شما از این ویزا بهرمند خواهید شد ضمنا در این نوع ویزا شما بایستی حداقل سالی شش ماه در انگلستان حضور داشته باشید اگر بیشتر از شش ماه انگلیس را ترک کنید ویزا شما تمدید نخواهد شد .

     

    چنانچه الان در انگلستان هستید ودر خصوص این ویزا سوالی دارید نیز می توانید با اقای دکتر ملک پور در خصوص این ویزا مشاوره حقوقی داشته باشید .همچنین است چنان چه در مورد اثار این نوع ویزا چه در خصوص همسر یا بچه های زیر ۱۸ سالتان سوال دارید می توانید هر زمان که مایل باشید، سوال خود را طرح بفرمایید .به هر حال بعد از این که شما توانستید ویزای خود را در انگلستان تمدید کنید و به ۵ سال اقامت رسیدید بعد از ۵ یا ۶ سال می توانید در خواست پاسپورت انگلستان کنید یاهمان تابعیت انگلستان که در نتیجه سرمایه گذاری در انگلستان به شما اعطا می گردد.

     

    البته این نوع ویزا و اقدامات ان بسیار پیچیده است، شما بایستی به سفارت انگلستان رجوع نموده و حتما اثر انگشت خود را در انجا ثبت کنید. تمامی مدارک توسط سفارت بررسی ودر همان ابتدای امر مورد سوال و مصاحبه قرار خواهید گرفت.

    بابت جلسه ملاقات و بررسی مدارک قاعدتا مبلغی را سفارت از شما دریافت خواهد کرد .توجه داشته باشید که این ویزا یکی از بهترین انواع ویزا برای رسیدن به اقامت انگلستان می باشد و در این ویزا با این که شما فقط ۲۰۰ هزار پوند سرمایه گذاری می کنید اما دو خانواده می توانند تابعیت انگلستان را اخذ نمایند .

    ویزای دیگر ویزای یک میلیون پوندی انگلستان یا همون ۲ میلیون پوندی کنونی است که در خصوص ان نیز در مقاله ای دیگری به نام سرمایه گذاری در انگلستان توضیحات کامل را به عرض شریفتان رسانیده ایم.در خصوص هر گونه سوال بیشتر در باب سرمایه گذاری در انگلستان با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.