دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • سرمایه گذاری در سنت کیس و نویس



  • شرکت ملک پور توانایی کسب تابعیت از طریق برنامە سرمایە گذاری در سنت کیتس و نویس را دارد، کل پروسە در چهار ماە از دو طریق سرمایە گذاری در پروژە های املاک مورد تایید دولت کە با بازگشت پذیری پول بعد از ٥ سال همراە است یا شرکت در پروژە بنیاد گسترش صنعت شکر کە غیر قابل برگشت می باشد انجام می شود. داشتن شهروندی سنت کیتس و نویس فرصتهای تجاری شما را نیز گسترش داده و در عین حال شما مشمول بر مالیات بر درآمد برای درآمدهای کسب شده خود در سراسر جهان نخواهید شد. پس از کسب تابعیت، شما می توانید آن را تا آخر عمر حفظ کنید. اعتبار پاسپورت ها 5 ساله بوده و می توان آنها را به آسانی در سنت کیتس و نویس تمدید کرد. از آگوست 2013 شهروندان ایران و افغانستان نمی توانند برای این برنامه اقدام کنند. آن دسته از متقاضیان و وابستگان آنها که در گذشته درخواست ویزای آنها از کشورهایی که سنت کیتس و نویس به آنها دسترسی بدون ویزا دارد رد شده باشد نمی توانند برای این برنامه اقدام کنند مگر اینکه این افراد از قبل یک ویزا دریافت کنند.

    در سنت کیتس و نویس داشتن تابعیت دوگانه مجاز بوده و افرادی که برای اهداف مالیاتی در سنت کیتس و نویس مقیم نمی شوند مشمول هیچ گونه مالیات بر درآمد شخصی نخواهند شد.

    موقعیت: حوزه دریای کارائیب، جزایر در دریای کارائیب

    پایتخت: باستر

    تفاوت زمانی: UTC-4

    مساحت کل: km2 261

    سن جمعیتی:

    0-14: 21.4٪، 15-24: 15.4٪، 25-54: 45.1٪،

    55-64: 10.2٪، 65+: 7.8٪

    زبان: انگلیسی (رسمی)

    ادیان: کلیسای آنگلیکان،  سایر پروتستان ها، کلیسای کاتولیک روم

    نوع حکومت: دموکراسی پارلمانی و قلمروهای همسود

    واحد پول: دلار شرق کارائیب (XCD)، گره خورده به USD

    قیمت ارز: (USD  1 = XCD 2.70 (2014

    51،538

    رشد جمعیت:  0.78٪      با جمعیت 51538

    تولید ناخالص داخلی (سرانه)  تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید)  952 میلیون دلار (2013)

    سفر بدون ویزا: 107 کشور

    رتبه جهانی گذرنامه: 25
    شرایط

    تابعیت با برنامه سرمایه گذاری در سال 1984 تحت مقررات قانون شهروندی بخش دوم، قسمت 3 (5) در سنت کیتس و نویس تاسیس شد، که آن را طولانی ترین تابعیت تاسیس شدە با برنامه سرمایه گذاری در جهان می سازد. برنامه مزایای بسیاری در مقابل رد و بدل کردن چندین الزامات که متقاضیان باید برآورده کنند، ارائه می دهد. برای واجد شرایط بودن تابعیت در سنت کیتس و نویس، متقاضیان نیاز به برآورده کردن یکی از الزامات سرمایه گذاری مطرح شده در بخش ” گزینه های سرمایه گذاری ” علاوه بر معیارهای زیر دارند:

        از شخصیت های برجسته باشد.
        هیچ سابقه کیفری نداشتە باشد؛
        سلامت بسیار عالی.
        دارایی خالص شخصی بالا داشتە باشد؛
        سرمایه گذاری در توسعه املاک و مستغلات دولت تصویب شده، و یا کمک کردن مالی به بنیاد گسترش صنعت قند.

    چرا سنت کیتس و نویس را انتخاب کرد؟

    این کشور دو جزیره ای زیبا با دمای گرمسیری، آب های آبی روشن و یک تجارت پرتکاپو و اقتصاد گردشگری پر برکت است. توسط پروازهای مستقیم از و به اروپا و ایالات متحده بەخوبی ارتباط برقرار می شود، و بە ساکنان و شهروندان درصدد و بعد گرفتن شهروندی، امتیازاتی نظیر تابعیت دوگانه و معاف از مالیات بر درآمد جهانی ارائه می دهد.

        پردازش سریع در ظرف چهار ماه؛
        گنجاندن کودکان وابسته زیر سن 25 سال، و پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ وابسته بالای 65 سال؛
        بدون نیاز به اقامت فیزیکی؛
        بدون نیاز سفر به سنت کیتس و نویس در طول روند درخواست؛
        بدون مصاحبه، مدرک تحصیلی و یا تجربه مدیریت مورد نیاز.
        سفر بدون ویزا به بیش از 120 کشور از جمله منطقه شنگن، کانادا، انگلستان، هنگ کنگ، سنگاپور و دیگر کشورها.
        بدون مالیات بر درآمد در سراسر جهان.
        سنت کیتس و نویس تابعیت دوگانه را به رسمیت می شناسد، بنابراین شما می توانید از تابعیت فعلی خود بهره مند باشید.

    گزینه های سرمایه گذاری

    مشارکت در بنیاد تحقیق برای یافتن جایگزین برای صنعت شکر (SIDF)

    بسته به تعداد کل متقاضیان، سطح مشارکت باید طبق زیر رعایت شود:

        250000 دولار آمریکا: متقاضی تک
        300000 دولار آمریکا: خانواده تا 3 وابسته
        350000 دولار آمریکا: خانواده تا 5 وابستگان
        450000 دولار آمریکا: خانواده با تا 7 وابستگان
        50000دولار آمریکا : اضافی در هر فرد بالاتر از 7 وابستگان

    US $ 50000    –     دولار آمریکا: اضافی در هر وابسته> 18

        7500 دولار آمریکا: به دلیل انجام کار هزینه بررسی برای متقاضی اصلی
        4000 دولار آمریکا: : به دلیل انجام کار بررسی پیشینه و هزینه های پردازش برای هر وابسته بیش از 16 سال
        هزینه برای هر گواهی ثبت نام 47 دولار آمریکا است.

    سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

    خرید ملک باید حداقل 400000 دولار آمریکا برابر باشد و در سهام تصویب شده دولت در توسعه املاک و مستغلات سرمایه گذاری کند. این سرمایه گذاری باید برای حداقل 5 سال نگهداری بشود.

    کتیشن هیل

    پروژە املاک بە نام اولین کلبه سوئیت ها

    اولین کلبه سوئیت ها انتخاب منحصر به فرد از سوئیت های 4 خوابه کە در داخل کتیشن هیل واقع شدە است. هر یک از سهامداران استحاق درآمد حاصل از اجاره استخر و همانند دیگر مزایای منحصر به فرد را خواهند داشت:

    – هیچ مسئولیتی در قبال هزینه های جاری به مدت 5 سال را ندارند

    – استفاده از 14 شب در سال در طول فصل رفت و آمد مکرر

    – ثبت نام در اقامتگاههای برگزیده شدە، عضویت و تبادل برنامه برای مالکیت دادن بە سهامداران اقامتگاه تفریحی مجلل کە فرصتی برای تبادل استفاده آنها با استراحتگاه لوکس در سراسر جهان باشد.

    صخره طلایی

    توسعه استفاده مخلوط در حدود 6 جریب زمین، صخرە طلایی پارک تجاری کە درست در شرق فرودگاه بین المللی رابرت ال. برادشاو واقع شده است. این املاک در پنج ساختمان چند طبقه طراحی به تناسب در یک محیط زیبا و دل انگیز شده است.

    هزینه املاک و مستغلات دولت

        50000 دولار آمریکا: درخواست کننده ی اصلی
        25000 دولار آمریکا  : همسر
        25000 دولار آمریکا: وابسته زیر 18 سال
        50000 دولار آمریکا : وابسته به بیش از 18 سال
        7500 دولار آمریکا: به دلیل انجام کار هزینه بررسی برای متقاضی اصلی
        4000 دولار آمریکا: : به دلیل انجام کار بررسی پیشینه و هزینه های پردازش برای هر وابسته بیش از 16 سال
        هزینه برای هر گواهی ثبت نام 47 دولار آمریکا است.

    فرم های درخواست

    ارائه دهندگان خدمات آمریکا  250  دولار آمریکا یا معادل آن به ارز شرق کارائیب برای هر مجموعه ای از فرم های درخواست صادرە شارژ می شود. متقاضی می تواند از افراد مجاز  فرم ها را به دست بیاورد.
    فرم های مورد نیاز

     

        تقاضا برای ثبت به عنوان یک شهروند (فرم C1)
        عکس و امضای گواهی (فرم C2)
        تاییدیه پزشکی (فرم C3) از جمله نتایج اصلی تست HIV (برای همه افراد برای استفاده کنندە از تابعیت از جمله از کودکان بیش از 5 سال آزمایش HIV مورد نیاز است).

    توجه: نتایج آزمون HIV نباید بیش از 3 ماه باشد.
    گزینه بنیاد گسترش صنعت شکر:

    تایید سرمایه گذاری / سپردن قرارداد (فرم C4)

    مهم: فرم C1، C2، C3 و C4 خواهد شد توسط شخص مجاز محلی خود را عرضه می شود. (فقط اشکال برنامه اصلی قابل قبول است)

    متقاضیان باید پر کنند فرم های درخواستی کە می توان  از هر شرکت ارائه دهنده خدمات محلی و یا وکیل مجاز به کار در فدراسیون بدست آورد (برای لیستی از ارائه دهندگان خدمات محلی بە  www.fsrc.kn  مراجعه کنید  و به بخش دارای برچسب سرویس دهنده بروید).

    منبع از سایت رسمی دولت سنت کیتس و نویس

    http://www.ciu.gov.kn

    http://www.sknsidf.org/

     

    نگارنده: محسن معماری