دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • سرمایه گذاری در کشور آلمان

  • منبع:malekpourco.com




    مناسب ترین گزینه برای سرمایه گذاری کدام کشور است؟آیا امکان سرمایه گذاری در آلمان برای شخص ایرانی  وجود دارد؟آیا باسرمایه گذاری در آلمان میتوان اقامت دایم و نهایتا پاسپورت این کشور را اخذ نمود؟راه های مختلف برای سرمایه گذاری در این کشور چیست؟بهترین زمینه ها برای سرمایه گذاری در آلمان   کدامند؟در این نوشتار سعی شده است هرچند کوتاه به سوالات شما در زمینه ی سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان   پاسخ داده شود.


    قدم اول: ورود به آلمان

    به عنوان بخشی از پروسه ی سرمایه گذاری در کشور آلمان شما میبایست ابتدا یک ویزیت از این کشور داشته باشید.زیرا شما به عنوان یک سرمایه گذار میبایست به صورت حضوری از سرزمینی که قصد سرمایه گذاری در آن را دارید دیدن نمایید و بازار ,اقتصاد,زمینه های فعالیت و… را در این کشور بسنجید .مانند همه ی کشور ها آلمان   نیز انواع مختلفی از ویزا ها را ارائه میکند.شما باید بدانید برای سرمایه گذاری در این کشور به چه نوعی از ویزا نیاز دارید؟و چگونه میتوانید آن را دریافت کنید؟


    چه کسانی به ویزا نیاز دارند؟

    به طور کلی شهروندان کشورهای اروپایی و کشورهای عضو پیمان اقتصادی اروپا برای کار و زندگی در کشور آلمان   نیازی به ویزا ندارند.اما شهروندان غیر اروپایی برای این امور نیاز به صدور ویزا دارند.

    ویزای شنگن: با این نوع ویزا شما میتوانید تا سقف 90 روزدر یک دوره ی 180 روزه  در کشور آلمان  اقامت داشته باشید.

    برای افرادی که قصد سفر تجاری به کشور آلمان   را دارند نیز این نوع ویزا به ویزای تجاری تبدیل میشود.

    توجه کنید که مدت ویزا و همچنین نوع آن بسیار وابسته به ملیت و تجارت شما دارد.

     

     
    قدم دوم: سرمایه گذاری و یا تاسیس بیزینس

    شما با ویزای شنگن میتوانید اغلب کارهای مورد نیازبرای سرمایه گذاری و تاسیس یک بیزینس در کشور آلمان را  انجام دهید.البته معمولا در توضیحات این نوع ویزا واژه ی بیزینس ویزا نوشته شده است.شما اقداماتی را که در سطر زیر ملاحظه میکنید را میتوانید با ویزای بیزینس خود انجام دهید:

    مشاوره با وکلای آلمانی و همچنین انجام امور محضری مانند اخذ گواهی

    ثبت پرونده ی خود در اداره ی ثبت شرکت های کشور آلمان    (Handelsregister)

    ثبت تجاری بیزینس خود

    اقدامات اولیه ی  پروسه مانند افتتاح حساب بانکی یا دریافت اجاره نامه ی اولیه

    ملاقات و مذاکره با مشتریان و یا شرکای تجاری

     

    برای تاسیس شرکت خود در آلمان  شما راه های مختلفی دارید یه این معنی که شما انواع مختلفی از شرکت ها را میتوانید در این کشور ثبت کنید که در سطر زیر به آنها اشاره شده است:

    1-شرکت های مسئولیت محدود که میتوان گفت بهترین و راحت ترین شرکت ها از نظر ثبت و فعالیت در انواع شرکت ها هستند.که شخص برای ثبت این نوع از شرکت ها میبایست هزینه ی اولیه ای معادل 25 هزار یورو را داشته باشند.نکته ی مثبت در این نوع شرکت ها این است که تا 3 شریک میتوانند اقدام به تاسیس آن نمایند.

    2-شرکت های سهامی عام یکی دیگر از انواع شرکت هایی است که متقاضیان میتوانند در کشور آلمان  ثبت نمایند و تا 5 شریک نیز میتوانند با یکدیگر اقدام به ثبت آن نمایند.هزینه ی اولیه مورد نیاز برای ثبت این نوع شرکت ها در کشور آلمان   50 هزار یورو است .سختی پروسه ی ثبت شرکت های سهامی عام این است که شرکت باید سهم های خود را وارد بازار بورس نمایند.

    متقاضیان سرمایه گذاری در کشور آلمان   انواع دیگری از شرکت ها را نیز میتوانند در این کشور ثبت نموده و شروع به بیزینس نمایند که البته میتوان گفت به دلیل سخت بودن پروسه و نداشتن مزایای بیشتر, اکثر  متقاضیان ترجیح میدهند 2 نوع اول را انتخاب نمایند.از انواع این شرکت ها میتوان شرکت های شراکت محدود را نام برد.

    معمولا مدت زمان مورد نیاز برای ثبت انواع شرکت در کشور آلمان بین 2 تا 4 هفته میباشد.اما زمانی که شخص میخواهد علاوه بر ثبت شرکت اقامت کشور آلمان  را نیز از این طریق دریافت کند پروسه مهاجرتی نیز به آن اضافه شده و مدت زمانی در حدود 4 تا 8  ماه به طول خواهد انجامید.

    ذکر این نکته مهم است که پس از ثبت شرکت و سرمایه گذاری به متقاضی اقامت 1 ساله ی این کشور  داده خواهد شد.و برای این که اقامت متقاضی در سال های بعد نیز تمدید شود شروطی وجود دارد که اصلی ترین و مهمترین شرط آن این است که شرکت شما در مدت یک سال اول فعال باشد و به صورت نرمال مدیریت شده باشد.از این رو ثبت شرکت آلمان تنها به جهت اخذ اقامت  گزینه ی مناسبی نیست.

    علاوه بر ثبت شرکت شما میتوانید انتخاب های دیگری برای سرمایه گذاری و یا رشد بیزینس خود در کشور آلمان داشته باشید.

    به عنوان مثال یک سرمایه گذار خارجی که در کشور خود دارای یک شرکت,کارخانه و یا به طور کلی یک بیزینس میباشد میتواند شعبه ای از شرکت خود را در کشور آلمان  ثبت نماید.کشور آلمان  نه تنها از نظر قانونی این اجازه را به کارآفرینان خارجی میدهد که بیزینس خود را دراین کشور گسترش دهند بلکه از آنها حمایت نیز مینماید.در انتها باید به این نکته اشاره کرد که اگر خواستار یک بیزینس موفق در یک کشور خارجی و با بازاری با ثبات هستید کشور آلمان  یکی از مناسب ترین گزینه ها برای شماست.

    چنانچه تمایل به ثبت شرکت و سرمایه گذاری در آلمان  دارید و اگر علاقمند به اخذ اقامت اروپا هستید خواهشمندیم قبل از هر گونه پرداخت و ضررهای یورویی با کارشناسان مجرب و وکلای ارشد موسسات حقوقی معتبر تماس گرفته و از مشاوره تلفنی متخصصان در امور مهاجرت برخوردار شوید .