دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • سرمایه گذاری مانیتوبا



  • ما در این مقاله سعی بر آن داریم که سرمایه گذاری مانیتوبا را برای شما بررسی نمائیم و راه هایی که شما برای طی کردن راه سرمایه گذاری مانیتوبا نیاز دارید را بری شما بازگو نمائیم مؤسسۀ حقوقی ملک پور با کادری

    مجرب از وکلا و مشاورین پاسخگوی شما در زمینۀ مهاجرت به مانیتوبا می باشد

    برنامۀ استانی مانیتوبا به نحوی است که جزء مهاجرتهای استانی محسوب می شود و این امکان را به دولت مانیتوبا می دهد تا به استخدام و معرفی مهاجرانی که شرایط مناسب برای این امررا دارا می باشند و مناسبترین

    گزینه برای کمک به اقتصاد مانیتوبا را دارند را انتخاب می کنند متقاضیان معرفی شده باید نظر مساعد و مثبت دولت مانیتوبا را از ادارۀ شهروندی و مهاجرت کانادا CIC کسب کنند.

    دوجریان مهاجرتی به مانیتوبا وجود دارد یکی برای کارگران ماهر و از سوی دیگر برای سرمایه گذاران کسب و کار به وجود آورده است. افسران MPNP-B  ارزیابی برنامه های کاربردی بر اساس الزامات که شرایط را برای کسب و کار و امتیازات لازم جهت سرمایه گذاری مانیتوبا برای افرادی که از لحاظ مالی از تمکن کافی برخوردار باشند را برمی گزیند. 

    شرایط سرمایه گذاری ایالت مانیتوبا 

    برای اخذ اقامت مانیتوبا به اشخاص متقاضی که می خواهند از طریق کارآفرینی اقدام کنند باید حداقل شرایط را دارا باشند. مانند اینکه دارایی آنها بالای 350.000 دلار کانادا باشد و هچنین دارای سابقۀ کاری بالایی در

    زمینه های مدیریتی ، و یا مالک شرکتی باشند که بتوانند حداقل 60 امتیاز از 100 امتیاز را به دست بیاورند. و شرط بعدی این است که باید داراییشان بالای 350.000 دلار

    کانادا باشد و لازم نیست که این 350.000 دلار را به عنوان سرمایه گذاری به دولت کانادا تحویل دهند. و زمانی باید سرمایه را به کانادا انتقال می دهند که از سوی دولت کانادا مورد تأیید قرار گیرند در آن زمان است که 100.000 دلار را به عنوان وثیقه و امانت به ایالت مانیتوبا اهدا می کنند، سپس دو سال زمان دارد که مبلغ باقی مانده را که عبارت است از 250.000 دلار ، را به عنوان مبلغ مورد نظر سرمایه گذاری در کشور کانادا سرمایه گذاری نماید.

    متقاضیان برای سرمایه گذاری در ایالت مانیتوبا بایستی اقدامات زیر را انجام داده باشند:   

    • داشتن مدرک زبان آیلتس
    •  سفری به مانیتوبا داشته باشند
    •   سفرهای اروپایی در حوزۀ شنگن داشته باشند
    •    سوء سابق نداشته باشند
    •    درخواستش برای سرمایه گذاری مانیتوبا رد نشده باشد

    امتیاز بندی سرمایه گذاری در ایالت مانیتوبا

     در این قسمت بر آن هستیم تا شرایط امتیاز بندی سرمایه گذاری در این ایالت را به اختصار بیان نمائیم


    سن: که در این بخش فرد متقاضی می تواند 15 امتیاز را از 100 امتیاز به دست بیاورد1-

    سن

    امتیازات

      زیر 21

    0

    21 تا 24 5
    25 تا 2910
     تا 44 10
    45 تا 49 

    10

    54 تا 505

    بالای 54

    0


    2-دانش کسب و کار

     

    امتیازات

      مالک بیش از 50% سهام شرکت باشد  15

    مالک بین 50 تا 20 درصد

    12

    مدیر شرکت

    10


    شما باید سه سال تجربه ، مالکیت کسب و کار در 5 سال گذشته به عنوان صاحب یک کسب و کار داشته باشید. حتی اگر شما صاحب کسب و کارهای مختلف باشید اما فقط درصدی از آن مالکیت برای شما باشد طبق جدول محاسبه می شود.

    اگر شما صاحب کمتر از 20% سهام شرکت باشید امتیاز شما همان در حد مدیریت شرکت محاسبه می شود.


    3- تجربه کاری :

     تجربۀ کاری

    امتیازات

    بالای 10 سال

    15 

    بین 6 تا 10 سال

    10

    بین 3 تا 6 سال

    5 


    4- دارایی ثابت:

    میزان سرمایۀ کلی

    امتیاز

    بین 350.000 تا 500.00 دلار

    8

    بین 500.000 تا 1.000.00 دلار

    10

    بین 1.000.00 تا 1.500.000 دلار

    12

    بین 1.500.00 تا 2.000.000 دلار

    13

    از 2.000.000 تا 2.500.000 دلار

    14

    بالای 2.500.000 دلار

    15


    5- زبان انگلیسی:

    سطح دانش زبان انگلیسی یا فرانسه

    امتیاز

    کمتر از 4

    0

    بین 4 و 6

    15

    بیش از 6

    20 


    6- فاکتورهای انطباق پذیری:


    امتیازات

    حداقل 5 بار دیدار داشته باشید از ایالت منیتوبا

      15

    داشتن اقوام نزدیک در منیتوبا

     5

    اگر 6 ماه به صورت کامل در مانیتوبا تحصیل کرده باشد

    5 

    همسر متقاضی دارای مدرک زبان فرانسه با نمرۀ بالا باشد

    10

    متقاضی و همسر وی سابقۀ تحصیل به مدت یک سال در مانیتوبا بعد از 17 سالگی داشته باشد یا همسر وی مدت 6 ماه تمام وقت در مانیتوبا با ویزای کار کار کرده باشد

    5

     


     

    درپایان با بررسی اجمالی موارد به این نتیجه میرسیم که فرد متقلضی با به دست اوردن حداقل 60 امتیاز می تواند تقاضای ورود به مانیتوبا را داشته باشد، و به محض پذیرش باید 100.000 دلار کانادا را به عنوان وثیقه واریز نماید. و اقامت 5 ساله مانیتوبا به فرد داده می شود و 2 سال زمان دارد تا سرمایه گذاری به ارزش 250.000 دلار راه اندازی کنید و در آن زمان 100.000 دلار را به عنوان وثیقه به دولت مانیتوبا واریز کرده بود را برداشت کند، و در غیر اینصورت اگر سرمایه گذاری انجام نشود 100.000 دلار نزد ایالت مانیتوبا می ماند.


    همراهان فرد متقاضی شامل همسر وی و فرزندان زیر21 سال می باشند. در نهایت اگر شما قصد مهاجرت به ایالت مانیتولبا را دارید مؤسسۀ حقوقی ملک پور، بزرگترین مؤسسۀ حقوقی در امر مهاجرت در خاورمیانه و کادری مجرب از وکلا و مشاورین همراه شما در این مسیر خواهند بود.