دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • شرایط تحصیل در فنلاند





  • کشورهای عضو شنگن

    کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوگزامبورگ، مالتا، نروژ، هلند، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوانی، اسپانیا، سوئد و سوئیس می باشند.

    ویزای نوعA

    ویزای ترانزیت است بدین معنا که مسافر اجازه خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند تنها در یکی از فرودگاه های شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
    ویزای نوعB

    ویزای عبور است بدین معنا که مسافر اجازه خروج از فرودگاه را دارد و می تواند از شنگن به عنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از راه زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
    ویزای نوع C

    ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
    ویزای نوعD

    ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طول سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

    شرایط مهاجرت به فنلاند

    مدارک مورد نیاز برای درخواست روادید شنگن

    گذرنامه معتبر (با حداقل ۳ ماه اعتبار بعد از پایان سفر و دارا بودن حداقل ۲ صفحه خالی)

        شناسنامه همراه با ترجمه رسمی به زبان انگلیسی

        فرم درخواست روادید شنگن
        اتباع خارجی مقیم ایران باید اجازه اقامت واجازه کار خود را ارائه دهند.
        دعوت نامه از فنلاند

    شرایط مهاجرت به فنلاند

    ویزای تجاری/ شرکت در سمینار/ دوره های آموزشی

    دعوت نامه رسمی از شرکت / سازمان میزبان در فنلاند با ذکر اطلاعات مربوطه و دعوت کننده و مدت سفر و تعهدات مالی دعوت کننده الزامی است.

    گواهی رسمی از شرکت / سازمان / موسسه یا شرکت تجاری به زبان انگلیسی یا ترجمه انگلیسی

    پروانه ثبت سازمان / شرکت همراه با ترجمه به زبان انگلیسی

    ویزای توریستی

    جزئیات مربوط به سفر

    رزرو هتل و پرواز

    گواهی استخدام / موافقت با مرخصی متقاضی/ گواهی مالکیت شرکت

    گواهی در اختیار داشتن وجه مالی کافی اظهارنامه بانکی بمدت ۶ ماه))

    فتوکپی کلیه مدارک ارائه شده به سفارت روی کاغذ   .

    اجازه اقامت برای خانواده

    اجازه اقامت برای همسر

    درخواست ویزای مورد نظر این اجازه را به یک شهروند فنلاندی می دهد که نامزد خارجی خود را به فنلاند برای مقصود خاص (ازدواج) بیاورد و نیز فرزندان واجد شرایط نامزد هم اجازه مهاجرت را دارند. مدت زمان مورد نیاز جهت اخذ جواب طبق سرشماری کشور فنلاند در سال ۲۰۰۹به طور متوسط در حدود ۱۷۸روز طول می کشد.

    تکمیل فرم مربوطه

    قباله ازدواج به زبان انگلیسی

    فتوکپی کلیه صفحات گذرنامه اعضاء خانواده دعوت کننده روی کاغذ

    اجازه اقامت برای فرزند و دیگر اعضاء خانواده

    مدت زمان مورد نیاز جهت اخذ جواب طبق سرشماری کشور فنلاند در سال ۲۰۰۹به صورت میانگین در حدود ۱۴۳روز طول می کشد.

    تکمیل فرم مربوطه

    گواهی تولد رسمی به زبان انگلیسی که نام هر یک از والدین در آن ذکر شده باشد.

    رفلنس:

    www.aspose.com/cloud/word-api.aspx