دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • فهرست مشاغل مورد نیاز دانمارک





  • فهرست مشاغل مورد نیاز دانمارک چیست؟
    از چه طریقی برای فهرست مشاغل مورد نیاز دانمارک میتوان اقام کرد؟
    کدام مشاغل در این فهرست جای گرفته اند ؟
    حداقل مدرک مورد نیاز برای فهرست مشاغل موردنیاز دانمارک چیست؟
    ایا سوابق کاری هم موثر است ؟
    با ما همراه باشید .


    اگر شما دارای پیشنهاد کاری به خاطر تجربه کاری یا حرفه ای هستید که دچار کمبود حرفه ای های واجد شرایط است .شما به خصوص به راحتی دسترسی دارید به بازار کار دانمارک .این حرفه ها گرد اوری شده اند در لیستی به نام پوزیتیو لیست یا لیست مثبت.

    پوزیتیو لیست چیست؟(Positive List):
    لیست مثبت شامل تعدادی حرفه و مهارت و تجربه است که درمورد افراد شاغل دران دچار کمبود هستیم .
    برخی از مشاغل این فهرست عبارت است از :
    ۱٫ مهندس مکانیک
    ۲٫ مهندس تولید
    ۳٫ مهندس ساختمان
    ۴٫ مهندس انرژی
    ۵٫ مهندس الکترونیک
    ۶٫ مهندس it
    ۷٫ مهندس طراح و مخترع
    ۸٫ مهندس معماری و مدیر ساخت وساز
    ۹٫ پزشک دندانپزشک و دام پزشک
    ۱۰٫ مدرس دبیرستان مدارس مذهبی و مدارس نمونه و سطح عالی مردمی
    ۱۱٫ معلم دبستان ابتدایی
    ۱۲٫ کشاورز
    ۱۳٫ نقشه برداری زمین
    ۱۴٫ دارو ساز
    ۱۵٫ تحلیلگر تجاری
    ۱۶٫ وکیل

    شرایط:
    شغل شما حتما باید در لیست مشاغل مورد نیاز موجود باشد علاوه بر اینکه شما باید داشته باشید قرار داد کاری مکتوب یا پیشنهاد کاری که مشخص کند دستمزد و شرایط استخدامی شما را.
    حقوق و شرایط استخدام باید مطابق با استاندارد های دانمارکی باشد .
    کمترین سطح اموزش ضروری برای قرار گرفتن در موقعیت لیست مثبت مدرک کارشناسی است مانند یک اموزگار . در برخی از موارد شما بایستی به دست اورید اجازه ی دانمارکی را .
    این مورد به صراحت اعلام شده است در لیست مثبت برای مثال: پزشکان خارجی اموزش دیده بایستی حتما مجاز شوند به وسیله ی موسسه ی ایمنی بیماران دانمارک .

    مدت:
    اگر محل اقامت و اجازه ی کارخود را به صورت قرارداد کاری نامحدود گرفته اید مدت اجازه ی تان به صورت نرمال چهار سال است .
    پس از این نکته شما میتوانید درخواست دهید برای تمدید اجازه ی خود .اگر شما در یک شغل مانده اید .
    اگر اجازه ی شما منقضی شده است و شما درخواست کرده اید برای تمدید در صورتی که شما در یک شغل مانده اید و در یک مدت .مانند زمانی که شما گرفته بودید مجوز های اصلی خودتان را.
    سپس شما میتوانید بمانید در دانمارک و ادامه دهید به کار کردن در حالی که در خواست شما برای تمدید در حال پردازش است .
    اجازه ی شما میتواند تمدید شده باشد حتی اگر عنوان شغل شما دیگر در لیست مثبت نباشد به شرطی که دلایلی ارائه کنید که شما هنوز هم مانده اید در یک شغل و در یک دوره ی زمانی .
    اگر شما گرفتید یک محل اقامت و اجازه ی کار در زمینه ی قرارداد های کار موقتی. زمان اجازه تان خواهد بود مثل قرارداد کاری تان به علاوه ی شش ماه دیگر .
    دلیلی این که به شما اعطا شده است شش ماه اضافی برای اجازه ی اقامت این است که زمانی که قرارداد کاری شما منقضی میشود شما اجازه داشته یاشید برای جستجوی یک کار جدید برای خودتان .
    در میان دوره ی زمانی جستجوی کار شما اجازه ندارید که کارکنید .
    اگر شما تلاش کنید برای پیدا کردن کار جدید شما حتما باید درخواست کنید برای یک محل اقامت جدید و اجازه ی کار بعد از روزی که شما کار جدید خود را اغاز کرده اید .
    اگر شما کار خود را از دست داده اید :
    اگر کارتان را از دست داده اید اما هیچ تقصیری ندارید .
    مثلا :با توجه به کاهش نیروها شما میتوانید شش ماه اضافه اجازه ی اقامت بگیرید برای جستجوی کار .
    در این مورد شما حتما بایستی درخواست دهید برای اجازه ی اقامت برای جستجوی کار جدید .
    شما میتوانید در خواست دهید به وسیله ی نامه نگاری یا استفاده کنید از فرم درخواست AR1 .
    لطفا ضمیمه کنید نامه ی فسخ یا دیگر مستنداتی که توضیح میدهد که چرا شما شغل خود را از دست داده اید و یک کپی از پاسپورت معتبر خود تان .
    لطفا توجه داشته باشید که باید پرداخت صورت گیرد و رسید برای این نوع از درخواست و اعلام وصول حتما بایستی ضمیمه شده باشد .
    اگر یک شغل جدید پیدا کردید :
    اگر یک شغل جدید پیدا کردید در حالی که در یک شغل دیگر مشغول به کار بودید شما باید درخواست دهید برای یک محل اقامت جدید و یک اجازه ی کار جدید .
    اعضای خانواده :
    اگر به شما داده شده است که کار کنیدبا یک محل اقامت جدید و یک اجازه ی کار جدید تحت عناوین لیست مشاغل مورد نیاز دانمارک شما میتوانید اعضای اصلی خانواده ی خود را همراه تان بیاورید

    اگر شما نشان داده اید یک شرکت تجاری را ویا اینکه نشان داده اید یک تجارت را در کشور دانمارک به همراه کارمندان خارجی شما میتوانید اختصاص دهید یک نفر را برای تماس درازانس بین المللی استخدام در دانمارک .
    شما میتوانید ادغام کنید کسانی که توانایی راهنمایی شما را دارند .
    ازچه طریقی؟
    ازطریق قوانین مصوب و ایین نامه های موجود .
    با توجه به تخصصی بودن امر مهاجرت و تغییر برخی قوانین پسشنهاد ما به شما این است که با وکلای مجرب تماس حاصل فرمایید .