دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کشور قبرس





  • روش های مهاجرت به قبرس چیست؟

    چگونه میتوان در قبرس سرمایه گذاری کرد؟

    ایا با اخذ اقامت قبرس میتوان به تمام اروپا سفر کرد؟

    اخذ شهروندی در قبرس چه مدتی طول میکشد؟

    معمولا این روند بین ۲ تا ۳ ماه طول میکشد.

    ایا کسانی که پاسپورت قبرسی دارند میتوانند ازادانه در اروپا زندگی و کار کنند؟

    بله این امکان برای تمام دارندگان پاسپورت قبرسی موجود است.

    ایا دارندگان پاسپورت قبرس از اخذ ویزا برای سفر به کانادا هم معاف اند؟

    بله این افراد بدون اخذ روادید میتوانند به کشور کانادا سفر کنند.

    اگر بخواهیم با خرید ملک در قبرس اقدام به اخذ اقامت کنیم باید چه مقدار ارزش داشته باشد؟

    روش اول:

    ملک بایستی دو هزار و پانصد یورو ارزش داشته باشد.

    سه سال بایستی این ملک را نگهداری کنید .

    روش دوم:

    خرید ملک به ارزش سیصد هزار یورو

    ایجاد سپرده ی بلند مدت در یکی از بانک های قبرس

    سپرده ی بلند مدت با چه مبلغی خواهد بود ؟

    سی هزار یورو .

    مدت این سپرده چند ماه است؟

    این مدت سه سال است

    در روش اول اخذ اقامت و تابعیت چه مدت طول میکشد؟

    ۳ سال اول اقامت و سپس در یک روند ۳ ماهه اخذ پاسپورت صورت میگیرد .

    در روش دوم اخذ اقامت و تابعیت چه مدت طول میکشد؟

    برای اخذ تابعیت باید یک پروسه ی ۶ ماهه را گذراند .

    مزایای  مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در قبرس چیست؟

    ۱٫مالیات های پایین.

    ۲٫سرعت بالا برای اعطای شهروندی.

    ۳٫دریافت اقامت دائم ظرف ۲ ماه.

    ۴٫دریافت تابعیت ظرف ۳ ماه .

    ۶٫امکان سفر به بیش از ۱۵۵ کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا.

    ۷٫امکان دریافت پاسپورت برای تمام افراد خانواده از جمله فرزندان وابسته ی کمتر از ۱۸ سال .

    ۸٫عدم الزام به زندگی در قبرس برای تمام سال.

    ۹٫عدم الزام به دانستن زبان.

    ۱۰٫امکان دریافت ویزای توریستی ایالات متحده بدون معطلی و فوت وقت .

    ۱۱٫معافیت از مالیات برای منابع درامدی در هر نقطه ی دنیا .

    ۱۲٫عدم نیاز به ارائه ی مدارکی دال بر سوابق مدیریتی و چگونگی به دست اوردن سرمایه .

    ایا قبرس عضوی از اتحادیه  ی اروپا هست؟

    بله این کشور عضوی از اتحادیه  ی اروپا است.

    ایا قبرس عضو پیمان شینگن هم هست ؟

    خیر این کشور هنوز نتوانسته است به عضویت این گروه از کشور ها دربیاید.

    ایا از طریق تحصیل هم میتوان برای اقامت قبرس اقدام کرد؟

    بله تا هر زمان که تحصیل این افراد طول بکشد میتوانند اقامت خود را تمدید کنند .

    ایا از طریق تحصیل فرزندان میتوان برای اخذ اقامت قبرس اقدام نمود؟

    بله افرادی که فرزند خود را در یکی از مدارس قبرسی ثبت نام کنند میتوانند از این طریق برای خود و فرزندانشان هم اقامت بگیرند.

    ایا در این روش افراد اجازه ی کار دارند؟

    خیر بایستی از طریقی دیگر تامین مالی شوند.

    ایا افراد متخصص هم میتوانند به قبرس مهاجرت کنند؟

    بله برای این گونه افراد هم اقامت موقت صادر خواهد شد .

    ایا این افراد باید شرایطی داشته باشند؟

    بله حتما این افرادبایستی  از یک شرکت قبرسی پیشنهاد کاری داشته باشند.

    تا چه مدت افراد متخصص در قبرس میتوانند اقامت داشته باشند ؟

    این افراد تا زمانی که  قرار داد کاری معتبر داشته باشند میتوانند اقامت داشته باشند .

    ایا از طریق ثبت شرکت هم میتوان اقامت قبرس را گرفت؟

    بله این هم روشی است که میتوان به وسله ی آ ن  اقامت گرفت.

    تاچه زمانی از این طریق میتوان اقامت داشت؟

    تا زمانی که شرکت کار میکند  میتوان از ان طریق اقامت داشت.

    برای ثبت شرکت در قبرس چقدر سرمایه لازم است؟

    Trading Company:171000 یورو خواهد بود .

    Service Company: 65000 یورو خواهد بود .

    با توجه به تخصصی بودن امر مهاجرت پیشنهاد ما مشاوره با وکلای ما است.