دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • مهاجرت کاری به اسپانیا





  • من می خواهم در اسپانیا به کار برسم ، برای مهاجرت کاری به اسپانیا چه شرایطی باید داشت ؟ آیا می توانم با هر شرایط سنی و تحصیلی برای مهاجرت کاری به اسپانیا اقدام کنم ؟ آیا من می توانم با اخذ ویزای کار اسپانیا خانواده ام را در کنارم داشته باشم ؟ آیا شما پبشنهادی برای مهاجرت کاری به اسپانیا دارید ؟ من یک موقعیت کاری در اسپانیا دارم ، چه مدارکی می بایست برای اخذ ویزای کار و مهاجرت کاری به اسپانیا ارائه نمایم ؟

    تمامی این سوالات را مو به مو پاسخ گو هستیم ، فقط کمی زمان بگذارید و خط به خط این مقاله را به دقت بخوانید ، ما در این مقاله سعی کردیم تا برای مهاجرت به اسپانیا بهترین راه ها را به شما معرفی کنیم و همچنین منحصرا در مورد اخذ ویزای کار و مهاجرت کاری به اسپانیا اطلاعاتی کامل به خدمت شریفتان برسانیم ، همانطور که می دانید کشور اسپانیا در حوزه ی شنگن واقع شده و بالطبع برای دستیابی به ویزای کار اسپانیا می بایست ابتدا از قوانین اتحادیه اروپا در مورد اخذ ویزاهای کاری اطلاعات کسب نمود ، با توجه به میل و رقبت بسیاری از مهاجرین کشورهای غرب آسیا و مشخصا اتباع ایرانی برای مهاجرت به کشورهای اتحادیه اروپا ، افرادی که در اتحادیه اروپا و یا سوئیس اقامت دارند بدون محدودیت و عدم نیاز به مجوز کاری به کار در اسپانیا مشغول شوند ، البته اتباع کشور کرواسی تا تاریخ 20 جون 2020 به مجوز نیاز دارند و این قانون هم برای همه افرادی که خارج از اتحادیه اروپا هستند وجود دارد که در ابتدا به دنبال یک مجوز کاری باشند که این مجوز همان ویزای کاری و یا کاریابی در اسپانیا خواهد بود و در ادامه با ارائه توضیحاتی راه ورود و مهاجرت کاری به اسپانیا را برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا نشان خواهیم داد .

    همانگونه که صحبت شد راه ورود برای به کار رسیدن در اسپانیا برای افرادی که خارج از اتحادیه اروپا می باشند اخذ ویزای کاری اسپانیاست ، البته در مواردی هم می توان بدون دریافت مجوز به کار در اسپانیا مشغول شد و به اقامت دائم رسید که این اتفاق زمانی می افتد که شما برای توسعه و ارتقا دانش خود در اسپانیا مشغول به تحصیل و یا مشغول به گذراندن طرح و یا دوره خاص هستید و یا فردی دانشمند با رزومه ی منحصر به فرد  برای کار در یک پروژه خاص و یا یک هنرمند و یا روزنامه نگار خارجی هستید که برای ارتقاء سطح علم و فرهنگ به اسپانیا دعوت شده اید و یا افراد خانواده تان در اسپانیا مشغول به کار هستند که طبق قوانین شما می توانید برای دریافت اقامت دائم اسپانیا و اتحادیه اروپا بعد از گذشت حداقل 3 سال که از زمان کار کردن شما در اسپانیا می گذرد اقدام نمائید .

    حال اگر شما توانستید یک موقعیت کاری در اسپانیا یابید برای اخذ ویزای کار نیاز به دعوتنامه از کارفرما دارید که طبق قوانین اتحادیه اروپا می بایست از طریق اداره کار و در یک پروسه ابتدا آن کارفرما با ارائه مدارکی نشان دهد که این موقعیت کاری را در کشور اسپانیا آگهی نموده و همچنین این پروسه را سه ماه در اتحادیه اروپا تکرار کرده و به علت کمبود نیروی متناسب با این شرایط کاری اگر موفق به جذب نیروی کار نشد حال می تواند این دعوتنامه را برای شخصی که خارج از اتحادیه اروپاست ارسال نماید و همچنین با ارائه یکسری مدارک که در آن تعهدات مالی را برای جذب نیروی خارجی را پذیرفته باشد و شخص با ارائه مدارک کامل و قوی برای اخذ ویزای کاری اسپانیا اقدام نماید که در این پروسه به کمک یک وکیل نیاز دارد و می تواند در ارائه مدارک مورد نیاز از علم آن وکیل استفاده نماید ، شما می توانید برای اخذ هرگونه ویزا برای مهاجرت به کشور اسپانیا از دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور از طریق مشاوره تلفنی مشاوره و راهنمایی بگیرید تا در نهایت برای اخذ هرگونه ویزا اقدام نمائید .

    همچنین این امکان برای یک شخصی که خارج از این اتحادیه است وجود دارد که  به درخواست یک خانواده اسپانیایی که قرار است به عنوان یک خدمتکار مشغول به کار شود اخذ ویزای کاری کند که می بایست آن شخص سنی بین 17 تا 30 سال داشته باشد و شخص کارفرما تمامی تعهدات مالی و پاداش و حقوق  آن را مشخص نموده باشد و آن شخص با دریافت یک ویزای یکساله می تواند برای خدمات به این خانواده در اسپانیا زندگی کند وحتی اقامت خود را تمدید نماید تا به اقامت دائم دست یابد .

    یکی از مزایای اشتغال به کار در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا اخذ کارت آبی اتحادیه اروپاست این کارت می تواند به اشخاصی با تحصیلات حداقل لیسانس و یا مدرکی که نشان دهد در یک دوره ی حداقل 3 ساله اخذ شده و مورد تائید نظام آموزشی اسپانیاست و یا دارای تجربه ای 5 ساله در همان سطح و حرفه می باشد تعلق گیرد که شخص می تواند با دریافت این کارت در هر کشوری از اتحادیه اروپا مشغول به کار شود که برای دریافت این کارت شما می بایست حقوقی 1.5 برابر و یا حداقل 1.2 برابر یک موقعیت کاری معمول در اسپانیا دریافت کنید  . این کارت قابلیت تمدید را هم دارد و اگر شخص همچنان واجد شرایط باشد می تواند برای تمدید آن اقدام نماید ، همچنین این امکان وجود دارد که با این کارت آبی ( بلو کارت ) برای مدت سه ماه از یک دوره ی شش ماهه سفر کند به سایر کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین بعد از گذشت 18 ماه از دریافت این کارت برای کار در سایر کشورهای اروپایی اقدام نماید اما امکان کار همزمان در دو کشور و یا بیشتر برای شخص وجود ندارد ،  همچنین اگر شما توانستید از یکی دیگر از کشورهای اتحادیه اروپا به غیر از اسپانیا بلوکارت به مدت 18 ماه دریافت نمائید می بایست ابتدا یک راست به اسپانیا وارد شوید و پس از گذشت یک ماه شما و یا کارفرمایتان برای ورود شما به کشور دوم اقدام نماید .

    همچنین اگر شخصی مایل به ایجاد یک کسب وکار برای خود باشد و یا به نوعی کارفرمای خویش باشد و مستقل کار کند می تواند در اسپانیا ویزای کاری دریافت نماید اما برای دریافت این ویزا شرایطی را می بایست احراز نماید

    _ ارائه یک طرح اقتصادی که مورد تائید قرار گیرد

    _ ارائه تمکن مالی مناسب و حداقل سرمایه گذاری مناسب با طرح اقتصادی

    _ دارا بودن تجربه و مهارت کافی در ارتباط با کار مورد نظر

    _ ارائه مدارک های مرتبط با شرکت ثبت شده

    _ همزمان در جایی دیگر مشغول به کار نباشد

    _ ارائه مدارکی که نشان دهد پتانسیل موجود در اسپانیا برای کار شما وجود دارد

    شما می توانید نیز برای همراهان خود ( همسر ) اجازه کار دریافت نمائید و تا زمانی که شخص اصلی با ویزای کاری مشغول به کار در اسپانیاست همراهش می توانند بدون نیاز به اخذ مجوز کاری و بدون محدودیت زمانی به صورت فول تایم کار کنند .

    همچنین نوع دیگری که شخص می تواند مشغول به کار در اسپانیا شود ، کار به صورت پارت تایم در هنگام تحصیل می باشد که اجازه 20 ساعت کار به شخص داده می شود و این در صورتی است که لطمه ای به درس او وارد نشود و کارفرمایی با تعهدات او را بپذیرد ، شما نیز می توانید برای ورود آسان و عدم نیاز به دعوتنامه از کارفرما برای تحصیل در اسپانیا نیز اقدام نمائید ، مشاورین ما در دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور با ارائه مشاوره تخصصی در زمینه اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی اسپانیا شما را یاری می نمایند .