دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • ویزای توریستی فنلاند



  • آیا تا به حال به ویزای توریستی نیوزلند فکر کرده اید ؟ آیا تا به حال در مورد ویزای توریستی نیوزلند تحقیقی انجام داده اید؟ ما در این مقاله سعی بر آن داریم در مورد ویزای توریستی نیوزلند به شما عزیزان توضیحاتی را ارائه دهیم.موسسه حقوقی ملک پور با کادری مجرب از وکلا و مشاورین پاسخ گوی شما در راه مهاجرت توریستی به نیوزلند میباشد . در ادامه ویزای توریستی نیوزلند را برای شما بررسی میکنیم

    مدت زمان ویزای توریستی نیوزلند

    برای کسانی که میخواهند در خواست ویزای توریستی دهند مدت زمان این ویزا بسیار مهم است مدت زمان ویزای توریستی نیوزلند از سه ماه آغاز میشود و برای مدت زمان بیشتر که داخل نیوزلند حضور داشته باشید احتیاج به درخواستی هست که دولت نیوزلند را متقاعد کند که به مدت زمان بیشتری جهت حضور در این کشور نیاز دارد ولی به طور معمول مدت زمان این ویزا سه ماه است و نوع این ویزا ویزیتور است و برای بازدید خانواده و یا مطالعات است

    این ویزا برای اشخاصی است که خارج از نیوزلند هستند و در خواست ورود را دارند

    داخل نیوزلند هستند با انواع دیگری از ویزا و مدت زمان نوع ویزایشان تموم شده است و باید درخواست مجددی بابت ورود به نیوزلند را درخواست دهند

    و اگر درخواست مدت زمان بیشتری برای حضور در نیوزلند را دارید باید از مدت زمان پاسپورت شما سه ماه باقی مانده باشد و هزینه ی این مدت نیز در حساب شخص وجود داشته باشد و اگر این فرد شهروند انگلستان باشد شانس بالایی برای گرفتن ویزای شش ماه نیوزلند داشته باشد

    و برای تمدید این نوع ویزا ادله ای باید ارائه بشود که مورد تایید دولت نیوزلند قرار بگیرد که احتیاج بیشتری برای دوره ی مطالعاتی خود نیاز دارید و یا مورد خاصی از جمله بیماری برای خانواده شما که در نیوزلند حضور دارند احتیاج به این مورد هست که شما کنار خانواده خود حضور داشته باشید و نامه ایی مکتوب از دانشگاه که شما نیاز به زمان حداکثر 9 ماه برای اقامت در نیوزلند هستید و بلیط برگشت فرد متقاضی باید جزء پرونده آن باشد، این مقاله متعلق به موسسه حقوقی ملکپور می باشد.

    تخفیف بیمه سفر

    انگلستان و اتباع ایرلندی میتوانند بیمه مسافرتی در سراسر جهان با استفاده از شرایط  ویژه از درصد تخفیفی که برای شهروندان این کشور در نظر گرفته اند استفاده کنند و برای ویزای خانواده نیز میتوان در ابتدا از این نوع ویزا استفاده کرد با نوع ویزای توریستی به خاک نیوزلند ورود پیدا کنند وسپس خانواده برای آنها فرم های الحاق خانواده را پر کنند و این اشخاص میتوانند همسر، شریک زندگی و حتی فرزند باشند که با نوع ویزای توریستی ورود پیدا کنند سپس در کنار خانواده ی خود حضور داشته باشند و اقامت کشور نیوزلند را به دست آورند.

    شرایط فرد متقاضی

    فردی که خواهان سفر توریستی به نیوزلند میباشد باید این مورد را به دولت نیوزلند اثبات کند که قصدش از این سفر مورد بازدید است و قصد مهاجرت را ندارد پس باید علقه ایی در داخل کشور خودش نشان دهد که بعد از اتمام مهلت ویزایش به کشور مبدا خویش باز میگردد داخل کشور کار ثابت و یا وابسته به دولتی را دارد که حقوق بالایی را دریافت میکند و یا اسناد ملکی که نشان دهد به کشور خویش بازمیگردد.

    مدارک مورد نیاز ویزای توریستی نیوزلند

    فرم تکمیل شده و امضا شده IMZ1017
    اصل گذر نامه با اعتبار حداقل 6 ماه و کپی از صفحه ی اول و اگر هم ویزایی در گذشته داشته اید و همینطور گذرنامه های قبلی
    ترجمه شناسنامه متقآضی
    دو قطعه عکس رنگی ( سایز پاسپورتی )
    آدرس و تلفن بستگان و اقوام ساکن در استرالیا در صورت وجود
    دعوت نامه به همراه کپی تابعیت ( آخرین وضعیت اقامتی شخص دعوت کننده )
    تکمیل فرم ضمانت مالی IMZ1025
    همراه داشتن بلیط رفت و برگشت ( تاییدیه رزرواسیون بلیط در صورت وجود نیز قابل قبول است )
    در صورت وجود تاییدیه رزرو محل اسکان
    مدارکی دال بر اثبات توانایی مالی برای طول مدت سفر گردش سه الی 6 ماه حساب بانکی و مبلغ حداقل 1000 دلار نیوزلند برای هر شخص برای هر ماه به شرط داشتن محل اقامت برای هر شخص برای هر ماه 400 دلار
    ترجمه سند ازدواج در صورت تاهل
    در صورت دانشجو بودن ارائه گوتهی اشتغال به تحصیل الزامی است
    در صورت شاغل بودن ارائه گواهی شغلی ( ذکر میزان حقوق و دریافتی و مدت اشتغال و تادییه مرخصی از کارفرما )
    برای اخذ اطلاعات تکمیلی در باب اخذ ویزای توریستی نیوزلند میتوانید از لینک های زیر نیز استفاده نمایید:

    https://www.iranmohajerat.ir/

    https://legalmalekpour.com

    انواع ویزای توریستی

    ویزای توریستی خانوادگی

    به نحوی است که تعدادی از اعضای خانواده شخص متقاضی داخل نیوزلند حضور دارند و برای بازدید این اشخاص فرد متقاضی میتواند درخواست بازدید این افراد را بدهند و به مدت زمان سه ماه در کنار خانواده باشند و برای این که مدت زمان بیشتری در کنارخانواده خود باشد باید خروج کنند و درخواست مجددی برای ورود و کنار خانواده بودن را بدهد

    ویزای توریستی کاری

    این ویزا بیشتر برای تجار و بیزنسمن ها است برای بررسی و ایجاد کاری جدید در نیوزلند میتوانند ورود پیدا کنند و شرایط کاری و اقتصادی نیوزلند را بررسی کنند و تصمیم نهایی را اتخاذ کنند و همچنین برای ورود به هماهیش ها نمایشگاهایی که مربوط به نوع رشته ها و شغل افراد هست با دعوت نامه بازدیدی ورود پیدا کنند و در این مدت زمان در خاک نیوزلند اقامت داشته باشند.

    ویزای توریستی پزشکی

    این ویزا برای درمان است که فرد بیمار میتواند با دعوت از مرکز پزشکی در خاک نیوزلند داده میشود که فرد بیمار برای ادامه درمان و گذراندن دوره ی درمانی خود ورود پیدا کنند و نیاز به نظر کارشناسی پزشک معالج در کشور مبداء نیاز است و باید به طور قطعی نظر نهایی داده شود و سپس ورود پیدا کنند مدت زمان این ویزا به مدت سه ماه است ولی اگر فرد احتیاج به مدت زمان بیشتری برای درمان داشت با تایئد پزشک مدت زمان این ویزا تمدید میشود و فرد میتواند تا 9 ماه برای درمان در خاک این کشور اقامت داشته باشند.

    در پایان سعی کردیم که ویزای توریستی نیوزلند را برای شما عزیزان بررسی کنیم  و چگونگی به دست آوردن این نوع ویزا را برای شما بازگو کنیم.

    موسسه حقوقی ملک پور با کادری مجرب از وکلا و مشاورین همراه شمادر راه به دست آوردن ویزای توریستی نیوزلند میباشد حال شما متقاضیان درخواست ویزای توریستی نیوزلند میتوانید برای کسب اطلاعات جامع و کامل در باب اخذ ویزای توریستی نیوزلند با مشاورین خبره موسسه حقوقی ملکپور و دفاتر همکار تماس داشته و مشاوره رایگان در زمینه ویزای توریستی نیوزلند داشته باشید.

    نگارنده سهیل بیاتی