دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • ویزای توریستی کشور اوکراین



  • آیا قصد سفر و اخذ ویزای توریستی اوکراین را دارید؟ مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی اوکراین چه می باشد؟ هزینه و مبالغ مورد نیاز ویزای توریستی کشور اوکراین چه مقدار می باشد؟ انواع روادیدها کدامند و ویزای توریستی کشور اوکراین در کدام زیر مجموعه قرار خواهد گرفت و آیا ویزای توریستی کشور اوکراین قابلیت تبدیل دارد؟


    اگر به دنبال پاسخ این قبیل سوالات می باشید شما را به مطالعه مقاله  زیر دعوت می نماییم.

    کشور اوکراین در شرق اروپا واقع شده است ولیکن از  اعضای اتحادیه اروپا نمی باشد بنابراین ویزای آن همانند دیگر کشور های عضو، به صورت شینگن نبوده و با اخذ ویزای توریستی آن به دیگر کشور های اتحادیه اروپا نمی توان سفر نمود. کشور اوکراین از حیث صنعت توریسم و گردشگری طبق آمار های سازمان جهانی گردشگری در جایگاه هشتم قرار دارد که آمار حاصله بر اساس تعداد توریست می باشد که از دلایل آن وجود جاذبه های توریستی تاریخی- فرهنگی فراوان این کشور همچون عجایب هفت گانه این کشور می توان نام برد.


    برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کشور اوکراین می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:


    https://legalmalekpour.com/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%88%DA%A9%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%86/

    انواع روادیدها:


    تایپ  B :ویزاهای ترانزیتی (مدت اقامت مجاز 5 روزه)؛

    تایپ C :ویزاهای کوتاه مدت (مدت زمان اقامت مجاز حداکثر 90 در طی 180 روز از تاریخ اولین ورود)؛

    تایپ D :ویزاهای بلند مدت ( برای ورود به خاک اوکراین با هدف ثبت مدارکی صادر می شود که اجازه اقامت یا سکونت در اوکراین برای مدت زمان بیش از 90 روز را می دهد).

     

    نکته: در صورت عدم صدور روادید برای افراد خارجی  و اشخاص فاقد تابعیت اوکراین، دلیل عدم صدور ویزا  به صورت کتبی به اطلاع داده خواهد شد.


    نکته: افراد خارجی و اشخاص فاقد تابعیت اوکراینی، که درخواست صدور ویزایشان رد شده است،  تصمیم صادره اعتراض نمایند و تقاضای بررسی مجدد صدور روادید را بهمراه اثبات ادله ارائه نمایند. که این روند می بایست طی دو ماه از تاریخ وصول رد درخواست ویزا  ارائه شود.


    ویزای توریستی اوکراین از نوع تایپ C (ویزای کوتاه مدت) می باشد و مدارک و زمان لازمه بسته به همین تایپ دارد.

    این مقاله متعلق به سایت ملک پور می باشد و هرگونه کپی برداری از آن بدون درج مرجع پیگرد قانونی دارد.


    مدارک لازمه  صدور ویزای توریستی:


    فرم تکمیل گشته درخواست ویزا وبه امضا رسیده ایشان؛

    پاسپورت دارای اعتبار؛

    دو قطعه عکس 3.5 در 4.5؛

    مدرکی پرداخت تعرفه کنسولی؛

    مدرک موافقت یکی از والدین یا قیم وی وهمچنین مدارک لازمه جهت سفر به تنهایی (برای افراد غیر رشید)

    بیمه نامه درمانی معتبر ؛

    مدرکی دال برهدف فرد از سفر و اقامت در اوکراین باشد:

    برای روادید تیپ С ویزای توریستی (روادید کوتاه مدت):


    _دعوت نامه رسمی شخص پذیرنده ای که دارای اقامت یا تابعیت اوکراین را دارا می باشد؛


    _رزرو بیلیط مسافرتی مانند بیلیط هواپیمایی  ؛


    _مدرکی که ماهیت توریستی سفر را به اثبات رساند؛


    _رزرو هتل ، مسافرخانه و … یا آدرس شخص پذیرنده در کشور اوکراین.


    اتباع کشور های استرالیا، جمهوری آلبانی، جمهوری گواتمالا، مالزی، مکزیک، نیوزلند، جمهوری پاناما، جمهوری سنگاپور و جمهوری ترکیه به منظور دریافت روادید کوتاه مدت اوکراین نیازی به ارائه ی دعوت نامه به نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی اوکراین ندارند.

    مدت زمان صدور روادید:


    ظرف 15 روز تقویمی از تاریخ اعطای درخواست صدور ویزا و مدارک لازمه به منظور صدور روادید، تصمیم لازمه در مورد صدور روادید را اتخاذ می نماید که این زمان می تواند تا 30 روز گسترش یابد.


    تاریخ اعتبار روادید های توریستی:


    تاریخ اعتبار روادید ها بر حسب تایپ شان است که برای ویزای توریستی به شرح زیر می باشد:


    شش ماه تا حداکثر پنج سال می باشد

    نکته: روادید های  مولتی پل با اعتبارهای بیش از یک سال در شرایطی صادر خواهد شد که فرد در ظرف دو سال اخیر از ویزای چند باره ی یکساله استفاده کرده باشد و همچنین قوانین کشور اوکراین را نقض نکرده باشد و دلیلی برای صدور همچین ویزایی را دارا باشد.


     تعرفه های کنسولی:

    هزینه کنسولی کشور اوکراین به شرح زیر می باشد:


     ویزاهای یکباره_ 85 دلار آمریکا؛

    ویزاهای دو باره_ 130 دلار آمریکا؛

    ویزاهای چند باره_200 دلار امریکا.

    نکته:  در صورت صدور روادید فوری خارج از ساعات کاری، هزینه های کنسولی آن دو برابر خواهد گشت.


     تبصره: صدور ویزا برای شرایط ذیل بدون پرداخت هزینه کنسولی انجام می گردد:


    کودکان زیر شش ساله؛

    برای اوکراینی های خارجی

    برای اشخاصی که از گذرنامه دیپلماتیک یا سازمانی استفاده می نمایند؛

    برای کارکنان سفارت های اوکراین و هم چنین اعضای خانواده شان؛

    برای کارکنان نهاد های بین المللی اوکراین و همچنین اعضای خانواده شان؛

    برای اعضای هیات های رسمی کشورهای خارجه و همراهانشان که به دعوت از سران اوکراین باشد؛

    برای اشخاصی که وظایف کنسول های افتخاری اوکراین را بر عهده دارند؛

    برای اشخاصی با اهداف کمک های بشر دوستانه و امور خیریه وارد اوکراین شوند

     برای اعضای خانواده های افرادی که  پناهندگی اوکراین اخذ نمودند؛

     برای نظامیانی که به دعوت وزارت مربوطه اوکراین یا دیگر نهاد های اجرایی دولت اوکراین سفر می نمایند؛

    و غیره

    در این مقاله به تفصیل در باب ویزای توریستی اوکراین پرداختیم همچنین مدارک و مبالغ لازمه جهت اخذ ویزای توریستی اوکراین را بر شماردیم حال برای اخذ ویزای توریستی کشور اوکراین و یا دیگر کشور ها می توانید با موسسات حقوقی ما تماس حاصل بفرمایید و در دیگر زمینه های مهاجرتی مشورت نمایید.


     منابع:


    http://mfa.gov.ua/en/consular-affairs/entering-ukraine/visa-requirements-for-foreigners


    https://ukraine.visahq.com


    https://legalmalekpour.com


     محمد امین نخشبی