دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • ویزای کار سنت کیتس



  • برای بدست آوردن ویزای کار سنت کیتس و نویس باید چکار کرد؟ و چگونە اقدام کرد، آیا می توان یک شغل بدست آورد در سنت کیتس و نویس؟! مدارک لازم برای ویزای کار سنت کیتس و نویس چی هست؟! آیا می توانید همسر و فرزندان را همراە با خود با استفادە از ویزای کار سنت کیتس و نویس برد؟!! تمام این سوالات را می توان در این مقالە کە توسط موسسە ملک پور پیشرو در امر مهاجرت پیدا کرد.

    چگونه برای دریافت ویزای کار سنت کیتس و نویس اقدام کرد

    این ویزا برای افراد علاقه مند به سنت کیتس و نویس به کار است. به طور معمول، کارفرمای شما در سنت کیتس و نویس شما را با این روند کمک خواهد کرد.

     

    بدست آوردن یک شغل

    دریافت یک شغل در سنت کیتس و نویس.

    افراد غیر اتباع کشور سنت کیتس و نویس که از نظر قانونی اقامت به منظور کار در نویس پذیرفتە شدە اند ، درخواست اجازه کار در دسترس قرار دارد و توسط نخست وزیر نویس جزیره، در برث هتل اعمال می شود

     
    مدارک مورد نیاز اجازە  کار:

    1 اجازه کار مورد نیاز:

        تکمیل فرم اجازه کار (در وزارت نخست وزیری برای XCD $ 5.00 فروخته شدە است)
        پزشکی: – آزمایش پوست دارای مانتوکس. اگر بالای mm 10 و قفسه سینه اشعه ایکس، VDRL / RPR (سریع پلاسما Reagin) برای تشخیص سفلیس باید انجام شود.
        سە عدد عکس به اندازه گذرنامه
        سوء پیشینە از پلیس کشور محل اقامت ، مورخ بیش از 6 ماه
        مدارک و شواهد از سه هفته از آگهی (ترجیحا در روزنامه)
        صفحه شناسایی گذرنامه تایید شدە در محضر

     

    مسافرت با همسر

        اگر ازدواج کرده، و همسر شما مایل به نقل مکان با شما، اقلام 1/4 و 6 ذکر شده در بالا، علاوه بر شناسنامه و گواهی ازدواج مورد نیاز است. او / او همچنین باید فرم اقامت موقت درخواست کامل.

     

    مسافرت با کودک / کودکان

        اگر سفر با کودکان / فرزندان خود را باید سابقه واکسیناسیون، شناسنامه ، 2 عکس اندازه گذرنامه ، صفحه اطلاعات گذرنامه تایید محضری، ریز نمرات مدرسه در صورت امکان و تکمیل فرم های درخواست حضور در مدرسه ارائە گردد. اینها در وزارت نخست وزیری در دسترس می باشند.

    تمام اسناد باید در شکل اصلی خود و یا یک کپی برابر با اصل ارائه شده باشد. به این معنی که آنها باید توسط یک دفتر اسناد رسمی محضری تایید شدە باشد.

     

    چگونه می توان در سنت کیتس و نویس بعنوان یک خارجی کار پیدا کرد؟

    سنت کیتس و نویس دو جزیره واقع در دریای کارائیب است. زبان رسمی انگلیسی است.

    اگر شما می خواهید در سنت کیتس و نویس  کار کنید، توصیه میکنم که شما از منابع انتخاب شدە زیر برای جستجوی فرصت های شغلی در این کشور به عنوان یک خارجی استفاده کنید:

     

    موتورهای جستجو شغل عمومی و دسته بندی ها

    با سایت های زیر، شما می توانید نرخ پاسخ 0.5 تا 1.0٪ (افرادی که به شما تماس پاسخ خواهند داد، شما به چه کسی درخواست / CV خود را ارسال کردید.) را توقع داشته باشید. با این وجود من شما را تشویق به  امتحان کردن این سایت ها می کنم به همانطور کە  شما هرگز چه چیزی برای شما پیش خواهد آمد نمی دانید و یا شما می توانید چه ارتباطاتی از طریق پست الکترونیکی ساده و یا درخواست بسازید.

        :SKN Vibes تاحدی بهترین مکان برای جستجوی شغل  در سنت کیتس و نویس است. شمار زیادی از آگهی های شغلی دارند کە به طور منظم به روز می شود.
        Career Jet : به طور منظم وجود دارد برخی از آگهیهای شغلی برای سنت کیتس و نویس در کریر جت.
        Riley Guide: یک سایت خوب که به موتورهای بزرگ بین المللی جستجوی کار لینک شدە است.

     
    اجازه کار در سنت کیتس و نویس

    این یک سیاست طولانی از دولت سنت کیتس و نویس است که اتباع خود سزاوار فرصت عادلانه را در کشور خود دارند کە به کار گرفته شوند. و مانند هر کشور دیگری، سنت کیتس و نویس کارفرمایان ملزم به درخواست دادن مجوز دولت برای استخدام مردم غیر بومی هستند، و در روند چنین درخواستی، برای عموم مردم، از طریق رسانه های محلی، در باره شغل یا شغل های که کارفرمایان مایل به جذب کردن هستند اطلاع رسانی می شود.

    درخواست اجازه کار و تمدید روند سالانه هستند، بر اساس این فرض که اگرچه در آن زمان از اولین درخواست، ممکن است مردم محلی مناسب واجد شرایط و یا در دسترس را به این شغل مربوطه نبوده باشد، یک سال بعد وضعیت ممکن است تغییر کرده باشد.

    در گذشته چه چیزی روی داده است، این است که درخواست ها برای تمدید کردن مجوز کار برای غیر مردم بومی تقریبا به طور خودکار اعطا شده است، بدون مقرر کردن اطلاع رسانی عمومی در آغاز روند یک سال، در نتیجه بطور اشتباه شهروندان سنت کیتس و نویس از شانس عادلانه و منطقی خود را برای اشتغال در سرزمین تولد خود محروم می شوند.

    برای اتباع خارجی کە دنبال اشتغال در سنت کیتس و نویس هستند، گذرنامه معتبر، بلیط بازگشت و گواهی اشتغال (به عنوان مثال یک دعوتنامه، یا نامه اشتغال) اسناد و مدارک لازم هستند. کارفرما برای اجازه کار برای کارگران خارجی به امنیت ملی / مهاجرت  درخواست می کند جایی کە در آن درخواست ها به وزارت کار ارسال شده است. کارفرما نیز باید به صورت محلی به مدت دو هفته برای استخدام کارگران بومی تبلیغ کند.

     

    الزامات عمومی برای استفاده از مجوز کار عبارتند از:

     

        گواهی تولد؛
        گذرنامه؛
        گواهی پلیس و یا استشهاد؛
        سوگندنامه ی پشتیبانی؛
        یک عکس سایز پاسپورت ؛
        گواهی تولد همسر (در صورت وجود).
        گواهی تولد هر فرزند مجرد زیر 18 سال (در صورت وجود).
        مدارکی از پیشنهاد کار؛
        نتایج یک آزمایش HIV (بیش از شش ماه نباشد).

     

    الزامات مورد نیاز برای دوباره استفاده از یک مجوز کار عبارتند از:

        متقاضی باید درخواست استخدام کنندهی آتی قبلی را داشتە باشدد.
        فرم درخواست شامل 24 سوال؛
        گواهی تولد متقاضی؛
        گذرنامه معتبر متقاضی؛
        گواهی پلیس؛
        یک عکس رنگی اخیر؛
        انجام تست HIV از یک موسسه به رسمیت شناخته شده.
        هزینه از EC 1500 $ در سال.

     

    سایت ها و شرکت های معتبر کار یابی

     

    https://www.higheredjobs.com/international/search.cfm?CountryCode=179

    http://www.truelocal.com.au/find/recruitment-agency/sa/murray-lands/st-kitts/

    http://offshoreincorporate.com/why-choose-oci/who-we-are/

    http://www.caribbeanjobs.com/agencies

    http://www.caribbeanjobs.com/

    http://www.caribworkforce.com/st-kitts-and-nevis/

     

     

    نگارنده: محسن معماری