دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • ویزای کارآفرینی انگلستان

  • منبع:malekpourco.com


    ما در این مقاله سعی بر ان داریم ویزای کار آفرینی انگلستان TIER 1 و مهاجرت از طریق کار آفرینی و سرمایه گذاری در انگلستان را برای شما  بررسی و تحلیل کنیم . آیا شما تصمیم به راه اندازی یا اجرای کسب و کار در انگلستان را دارید ؟ آیا شما خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس هستید ؟ آیا شما واجد شرایط سرمایه گذاری در انگلستان می باشید در ادامه تمام این موارد را برای شما بررسی میکنیم .موسسه حقوقی ملک پور با کادری مجرب از وکلا ومشاورین پاسخ گوی شما در امر سرمایه گذاری و کارآفرینی در انگلستان برای شما عزیزان میباشد.

    شما برای اخذ ویزای TIER 1  بایستی حداقل 50000 هزار پوند سرمایه داشته باشید تا بتوانید برای ویزای کارآفرینی اقدام کنید شما باید دارایی خود را نزد یک موسسه مالی معتبر نگه دارید و 50000 پوند020000 پوند سرمایه برای کار آفرینی در انگلستان داشته باشید و همچنین باید به زبان انگلیسی آشنایی کامل را دارا باشید و یا در انگلستان تحصیل کرده باشید و یا در کالج ها و دوره های زبان انگلستان را گذرانده باشید ، و قدرت توانایی مالی برای مدت زمان اقامت خود در انگلستان را داشته باشید وامتیاز 95 را کسب کنید و فرد متقاضی حداقل 16 سال سن داشته باشد .

    –  دسترسی به صندوق های سرمایه گذاری 50000 پوندی

    این یک سرمایه گذاری رقابتی است در بریتانیا و بایستی به صورت کارآفرینی باشد وبه منظور راه اندازی کسب و کار گسترش سرمایه گذاری در انگلستان انجام شده باشد همچنین میزان سرمایه شما در یک سال نباید کمتر از میزان 50000 پوند در 12 ماه اول اقامت شما شود .

    درخواست شما به عنوان یک دانش آموز سابق که در انگلستان تحصیل کرده اید این شانس را به شما میدهد که شما را به عنوان یک کار آفرین معرفی کند و اگر در حال حاضر در انگلستان حضور دارید و ردیف ویزای 4 را دارا میباشید ،یک دانشچوی پرستاری هستید ویا یک دکتر و یا دندانپزشک در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل میکنید این شانس را شما دارید که نوع ویزا خود را تغیر دهید با سرمایه گذاری و یا کسب کار نوآورانه ، و این سرمایه میتواند از پول خودتان باشد و حتی از شخص ثالث دیگری باشد که این امکان را به شما میدهد که از این طریق سرمایه گذاری، بتوانید اقامت انگلستان را کسب کنید  ونکته ایی که قابل اشاره است اگر شما این پول وسرمایه را از دولت و یا سازمانی دریافت کرده ایید در قبال این سرمایه گذاری باید رضایت آنها را کسب کنید و دولت بریتانیا در این مورد هیچ گونه مسئولیتی را قبول نمیکند .

    -سرمایه گذاری 200000 پوندی

    این نوع سرمایه گذاری ؛ جزء سرمایه گذاری کارآفرینی به حساب میآید و برای مهاجرانی است که خارج از انگلستان و اتحادیه اروپا میباشند که فرد سرمایه گذار بایستی حداقل 200000 پوند برای سرمایه گذاری در انگلستان نشان دهد و مدت زمانی که این مبلغ باید در حساب فرد باشد حداقل 28 روز است و در این نوع سرمایه گذاری فرد میتواند با شریک این کار آفرینی را انجام دهد به طور مثال با فرزند خود یا از اقوام ودوستان خود به عنوان شریک از این نوع ویزا برای ورود به انگلستان استفاده کنند ودر این صورت این سرمایه بایستی در یک حساب مشترک باشد و این سرمایه گذاری باید در انگلستان انجام شود

    و این میزان سرمایه گذاری در یک سال نبایستی کمتر از 200000 پوند شود در این صورت تمدید اقامت فرد متقاضی به مشکل بر میخورد ، اگر شما  در انگلستان حضور دارید و اقامت انگلستان را دارا هستید و خواستار سرمایه گذاری در این کشور هستید باید از قوانین سرمایه گذاری 50000 پوندی انگلستان تبعییت کنید .

    و هر کسب و کاری را شما نمیتوانید در انگلستان راه اندازی کنید بلکه بایستی مورد تائید و نیاز کشور انگلستان باشد این نوع سرمایه گذاری ها را دولت انگلستان طبق لیستی که به شما ارائه میدهد میتوانید انتخاب کنید

    -مدارک مورد نیاز

    هنگامی که شما درخواست این ویزا را میدهد بایستی مدارکی را که ما به آن اشاره میکنیم را به دولت انگلستان ارائه دهید :

    گذرنامه معتبر که سفر هایی را از قبل شما انجام داده اید مشخص شده باشد ، شواهدی از میزان سرمایه شما و حساب شما که این پول را شما در حساب خود برای سرمایه گذاری و کار آفرینی دارا هستید ، طرح کسب و کاری که در انگلستان میخواهید راه اندازی کنید بایستی مشخص شده باشد که توسط وکلا و اقتصاد دانان طراحی شده است ، هزینه های زندگی خود را در مدت زمان اقامت در انگلستان بایستی که نشان دهید ، مدارکی دال بر این که شما به زبان انگلیسی مسلط هستید یا این که در دانشگاها و یا کالج های انگلستان تحصیل کرده اید ، گواهی عدم سوء پیشینه حداقل برای یک سال گذشته و حداکثر تا ده سال گذشته را باید ارائه دهید ،دفعات بازدید خود را  در این چند سال گذشته چه تعداد بوده است را باید مشخص کنید

    -اعضای خانواده

    اعضای خانواده فرد متقاضی میتوانند همراه وی وارد انگلستان شوند از ابن نوع تایپ ویزا که دولت انگلستان آنها را نوع 1 نامیده است که شامل شریک فرد سرمایه گذار ، فرزند زیر 18 سال وی و همسر وی جزء این همراهان محسوب میشوند و همچنین باید عدم سوئ پیشینه این همراهان هم گرفته شود و به دولت انگلستان ارائه شود

    نکاتی که در آخر این مقاله میشود به آنها اشاره کرد و یک جمع بندی اجمالی انجام داد این است که تمدید این ویزا به نوع تجارت و کارآفرین فرد بستگی دارد که باید سود آوری خود را در این سالها ی اقامت نشان دهد و معمولا بعد از 5 الی 6 سال به فرد متقاضی پاسپورت بریتانیا اهدا میشود ودر این کارآفرینی باید حداقل از 2 فرد انگلیسی به عنوان کارمند استفاده شود موسسه حقوقی ملک پور بزرگترین موسسه حقوقی خاورمیانه با کادری مجرب از وکلا و مشاورین ارشد همراه شما در راه سرمایه گذاری و کارآفرینی در انگلستان میباشد