دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • ویزای 2 میلیون پوند انگلستان



  • آیا در مورد ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان اطلاعاتی ندارید؟ آیا این سوال را در ذهن خود دارید که ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان به عنوان یک ویزای سرمایه گذاری منجر به اخذ اقامت شما در این کشور خواهد شد؟ در این مقاله سعی داریم در خصوص ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان، مهاجرت از طریق ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان، چگونگی اخذ اقامت پس از اخذ ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان و کلیه اطلاعات مفید و کامل از این دست را در اختیار شما متقاضی گرامی قرار دهیم و ابهامات ذهنی شما را در این باب برطرف سازیم. شما متقاضیان این امر می توانید با مشاورین و وکلای مجرب موسسه حقوقی ملک پور این پروسه را انجام داده و با اطمینان و اعتماد کامل انجام این امر را با مشاوره های تخصصی موسسه حقوقی ملک پور پیش ببرید و به مقصود خود برسید.

    ویزای سرمایه گذاری 2 میلیون پوندی انگلستان درواقع بدین معناست که شخص متقاضی این ویزا بتواند مبلغ دو میلیون پوند را به عنوان سرمایه خود به کشور انگلستان انتقال دهد که مهمترین عامل برای کسب این نوع ویزای سرمایه گذاری، مدارک مالی می باشد.

    در ادامه به موارد مهم و اساسی در مورد اخذ این ویزا می پردازیم.

    شما در صورتی می توانید برای ویزای سرمایه گذاری Tier1 در کشور انگلیس اقدام نمایید که:

    شما می خواهید مبلغ 2.000.000 پوند و یا بیشتر در انگلیس سرمایه گذاری کنید.
    شما خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس هستید.
    و اینکه شما شرایط لازم برای اخذ این ویزا را دارید که این شرایط به شرح زیر می باشد:
    شما میبایست حداقل 2.000.000 پوند سرمایه برای اخذ ویزای Tier1 (سرمایه گذاری) داشته باشید.
    شما باید حداقل 18 سال سن داشته باشید.
    شما باید اثبات کنید که این پول متعلق به خود شما و یا همسر شما می باشد.
    شما باید یک حساب بانکی در انگلیس افتتاح کرده باشید.
    دارایی شما باید:

    در یک و یا بیشتر از یک موسسه مالی گردش داشته باشد
    قابل استفاده و خرج کردن باشد(دارایی در دسترس)
    در زمان درخواست برای این ویزا پول شما در انگلیس و یا خارج از انگلیس باشد
    مدت زمان این روند:

    اولین زمانی که می توانید اقدام کنید 3 ماه قبل از سفر به انگلستان می باشد.

    برای مثال اگر سفر شما 15 ژون می باشد شما از 16 مارچ می توانید درخواست دهید.

     

    هزینه ها:

    میزان هزینه پرداختی از سوی شما برای درخواست ویزای Tier1   (سرمایه گذاری) به شرایط شما که در کجا هستید و  چگونه برای این امر اقدام می نمایید بستگی دارد:

    درخواست کننده ویزا    هزینه درخواست    تمدید کردن و یا تغییر از طریق پست
    شما    1.530 پوند    1.530 پوند
    اشخاص همراه    1.530 پوند برای هر شخص    1.530 پوند برای هر شخص
     

    همچنین شما میبایست هزینه مازاد بهداشت و درمان را نیز پرداخت نمایید.

    هزینه ها برای درخواست و تمدید ویزا برای هر شخص به شرح زیر می باشد:

    شما می توانید از حق بیمه خدمات فوق العاده برای درخواست ویزا و یا تمدید آن استفاده نمایید که برای هر شخص 8.750 پوند به علاوه هزینه درخواست برای هر نفر متقاضی اصلی 2.030 پوند و برای هر نفر همراه نیز 2.030 پوند می باشد.

    شما می توانید از این سرویس برای بیش از 4 نفر متقاضی اصلی و حداکثر 10 نفر در هر بازدید استفاده نمایید. متقاضیان اصلی کسانی هستند که به مبلغ سرمایه گذاری شده دسترسی دارند.

    چه مدت می توانید با این ویزا اقامت داشته باشید؟

    شما با اخذ ویزای Tier1  (سرمایه گذاری) می توانید برای مدت حداکثر 3 سال و 4 ماه در انگلیس اقامت داشته باشید و می توانید برای 2 سال دیگر ویزای خود را تمدید نمایید.

     

    چه اقداماتی را می توانید انجام دهید؟

    سرمایه گذاری 2.000.000 پوندی و یا بیشتر در اوراق قرضه دولت بریتانیا و سرمایه و یا سرمایه وام در شرکتی تجاری و فعال ثبت شده در بریتانیا.
    کار و تحصیل
    درخواست برای مقیم شدن بعد از 2 سال اگر مبلغ 10 میلیون پوند سرمایه گذاری کردید.
    درخواست برای مقیم شدن بعد از 3 سال اگر مبلغ 5 میلیون پوند سرمایه گذاری کردید.
    چه اقداماتی را نمی توانید انجام دهید؟

    سرمایه گذاری در شرکتها ، به صورت عمده در سرمایه گذاری در ملک، مدیریت اموال و یا توسعه اموال.
    کار به عنوان ورزشکار ومربی ورزش حرفه ای
    دریافت بودجه عمومی
    شما همچنین نمی توانید به عنوان یک دکتر و دندانپزشک برای آموزش مشغول کار شوید
    اعضای خانواده:

    اعضای خانواده شما نیز می توانند زمانی که به انگلیس می روید با شما همراه شوند که آنها نیز می بایست ویزا اخذ نمایند.

    هر یک از افراد زیر را می توانید با خود همراه سازید:

    همسر شما
    فرزندان زیر 18 سال
    از تاریخ 1 سپتامبر، تمامی اعضای خانواده باید گواهی عدم سو پیشینه 12 ماهه در طول 10 سال اخیر را ارائه نمایند.

     

    مسلما ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان یکی از بهترین ویزا ها برای اخذ اقامت این کشور می باشد که شخص می تواند خانواده خود را با خود همراه سازد.

     

    موسسه حقوقی ملک پور با سال ها تجربه در زمینه سرمایه گذاری و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری حاضر به ارائه خدمات وپاسخ به تمامی سوالات شما در باب سرمایه گذاری ویزای 2 میلیون پوندی در انگلستان می باشد. شما می توانید برای اخذ ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان با موسسه حقوقی ملک پور در ارتباط باشید. برای گرفتن مشاوره تلفنی رایگان و یا مشاوره حضوری با وکلای مجرب و کارآزموده موسسه حقوقی ملک پور می توانید از طریق اطلاعات زیر اقدام نمایید.