سوالات متداول شما

پرسش و پاسخ


دفاتر همکار ما هر چند مستقل هستند و به طور مستقل با شما قرارداد امضا میکنند، اما همگی دوره های مشاوره را تحت نظر ما گذرانده و امتحانات موسسه MIE در اتریش را با موفقیت پشت سر گذاشته اند.ضمنا این دفاتر یا دفاتر رسمی وکالت، موسسه حقوقی ، اعزام دانشجو ، کاریابی و امثالهم هستند، لذا شما میتوانید در صورت تحقیق و وثوق کامل با آن ها قراردادی را منعقد نمایید.
در حال حاضر در کشورهایی همچون ترکیه, قبرس, فرانسه, بلاروس می توانید از طریق خرید ملک برای اقامت اقدام نمایید و در نهایت برای اخذ تابعیت اقدامات لازم را مبذول نمایید.
شما میتوانید با ورود به کشورهای مختلف از طریق ویزای تحصیلی اقدام نموده و بر اساس قانون هر کشور جهت اقامت دائم اقدام کنید. بعضی ها دارای روش اقامت دائم نیستند و بعضی ها به دانشجویان پس از تحصیل امکان کار و سپس اخذ اقامت را اعطا میکنند.بعضی کشور ها نظیر اتریش در صورتی که شش سال برای تحصیل آن جا اقامت کنید و مدرک زبان داشته باشید میتوانید جهت اقامت دائم اقدام کنید.
بسیاری از قرارداد های ما با تضمین استرداد بخش عمده ی حق المشاوره میباشد.به این مفهوم که برای مثال اگر قرارداد مشاوره ی تحصیلی در سطح بین المللی جهت قوانین و روادید منعقد فرمودید و با راهنمایی ما به اخذ پذیرش نائل شدید و سپس جهت ویزا اقدام فرمودید و ویزای شما رد شدید هم پول مشاوره ی پذیرش و هم ویزا به عودت داده شد.
بهترین کشور برای گذراندن مقطع ارشد و دارای نظام آموزش برتری انگلیس می باشد که ۱ ساله هست.
کشورهای رایگان برای پذیرش تحصیلی در بین کشورهای اروپایی می توان به اتریش ، ایتالیا ، فرانسه ، آلمان و نروژ اشاره نمود.
خیر/ زیرا پناهندگی در صورتی که واقعا شخص دارای شرابط لازم نباشد نوعی فریب از طریق قانون میباشد و نه تنها در صورت عدم موفقیت دارای مجازات میباشد بلکه فرد مذکور از کشور مورد نظر اخراج میشود.در صورتی که شخص موفق شود در حال حاضر بایستی شرایط بسیار مشکلی را پشت سر گذاشته و با صعوبت های قانونی و حقوقی مواجه گردد.
موسسه ملک پور در تمامی زمینه های حقوق داخلی به طور تخصصی مشاوره حقوقی ارائه میکند.
معمولا افرادی که تمایل دارند برای مهاجرت اقدام کنند میتوانند از طریق یکی از طرق مهاجرت اقدام کنند که معمولا یکی از مناسب ترین طرق،طریق تحصیلی میباشد که معولا افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی ذارد میتوانند برای کشورهایی اقدام کنند که در این کشور ها از افراد متقاضی مدرک زبان نمیخواهند که یکی از مناسب ترین کشور ها در این زمینه که از افراد متقاضی میتواند اقدام کنند کشور اتریش هست به این خاطر که کشور اتریش برای افراد متقاضی تحصیل در این کشور شرایطی فراهم کرده که افراد بتوانند بدون داشتن مدرک زبان در کشور اتریش تحصیل کرده و بعد از یادگیری زبان بتوانند وارد دانشگاه شوند .
بله ، یکی از طرق مهاجرت اخذ ویزای کار آفرینی یا سرمایه گذاری است که ثبت شرکت هم یکی از زیر شاخه های ویزای سرمایه گذاری است اما میزان سرمایه و همچنین داشتن یک بیزینس پلن قوی از شروط اصلی این پروسه است ، برای وارد شدن به این پروسه شناخت شما از وضعیت اقتصادی آن کشور نیز از اصول اولیه است و اگر پا به این پروسه بگذارید در اکثر کشورها نیاز به پرداخت مالیات و بیمه به مدت ۳ تا ۵ سال دارید تا به اقامت دائم برسید .
پاسخ این سوال را خود شما بهتر می دانید ، زیرا انتخاب یک کشور برای زندگی کاملا سلیقه ای هست و به عنوان مثال شاید کشور کانادا برای زندگی خانوادگی عالی باشد اما نظر یکی از موکل ها این بود که خیلی سرد است و یا .... و یا کشورهایی نظیر آلمان ، دانمارک ، اتریش سوئیس سوئد هلند و. ... از قبیل کشورهایی هستند که برای حضور خانوادگی در آنجا می توان اقدام نمود اما شاید شخصی زندگی در اروپا را نمی پسندد اما اگر سوال شما این است که کدام یک از کشورها برای اقدام اولیه به همراهان شما هم ویزا می دهند این بستگی به نوع ویزای شما دارد و کشورهایی که می توان از ابتدا برای کل خانواده ویزا گرفت به انگلستان ، آمریکا ، اتریش ، کانادا ، آفریقای جنوبی و سوئد و .... اشاره نمود .
امروزه ورود به کشور اروپایی یکی از مهمترین مسائل مورد توجه اکثر متقاضیان رسیدن به خاک این کشور ها و دستیابی به اهداف بزرگ است . توجه داشته باشید که تا زمانی که افراد از طریق قانونی و مطمئن می توانند دست به مهاجرت زنند و با آشنایی با قوانین بین الملل کشور ها ی مختلف راه را برای خود و خانواده خود هموار کنند ، چرا به فکر طرق غیر قانونی و پر دردسر باشند ؟ متاسفانه در حال حاضر موسسات غیر معتبر و غیر حقوقی چشم به منابع مالی شما هموطنان گرامی بسته اند که این راه های پر مخاطره را به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنند .
برای عقد با موسسه حقوقی ملک پور بایستی با دفاتر همکار ما قرارداد منعقدکنید،موسه حقوقی ملک پور با اشخاص حقیقی به طور مستقیم قرارداد منعقد نمیکند، هر چند شما میتوانید با شعبه ی وین محل کار خود جناب دکتر ملک پور و شرکت MIE تماس حاصل نموده و از این طریق با آن ها در ارتباط باشید.
برای دریافت نمایندگی با ایمیل info[at]malekpourco[dot]com در ارتباط باشید، ایمیل شما ظرف ۴۸ ساعت کاری پاسخ داده خواهد شد.در صورت عدم دریافت پاسخ ظرف ۴۸ ساعت پیام خود را مجددا ارسال فرمایید.