دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • کار در ایتالیا



  • در این مقاله تمام شرایط اخذ ویزای کار ایتالیا و نحوۀ اخذ ویزای کار ایتالیا بطور کامل و با استفاده از منابع و کتب حقوق بین الملل وسایت سفارت ایتالیا و سایت های معتبر ایتالیا در مورد شرایط کار در ایتالیا ، مورد بحث و بررسی قرار گرفته

    ، بطوری که عزیزانی که بدنبال جواب سوالاتی همچون ) چگونگی اخذ ویزای کار ایتالیا ، نحوۀ درخواست جهت اخذ ویزای کار ایتالیا ، شرایط اخذ ویزای کار ایتالیا برای مهندسان ، شرایط اخذ ویزای کار ایتالیا جهت افراد تحصیلکرده با تحصیلات عالی ، شرایط اخذ ویزای کار ایتالیا جهت هنرمندان ، شرایط اخذ ویزای کار ایتالیا برای ورزشکاران ، شرایط اخذ ویزای کار ایتالیا جهت افراد خاص با مهارت های خاص ، شرایط اخذ ویزای کار برای دانشجویان وشرایط اخذ ویزای کار برای کسانیکه در ایتالیا فارغ التحصیل شده اند) هستند ، میتوانند براحتی و با مطالعۀ این مقاله که توسط گروه وکلا و مشاورین حقوقی موسسۀ حقوقی ملک پور تنظیم گشته ، به جواب تمام سوالات خود برسند ، و اگر در این حین مسئله ای یا سوالی پیش آمد که جواب آن را در این مقاله نیافتید ، بی درنگ با تلفن های درج شده در سایت موسسۀ حقوقی ملک پور تماس حاصل بفرمایید و از امکان اخذ مشاورۀ رایگان تلفنی توسط مشاورین و وکلای مجرب موسسۀ حقوقی ملک پور در مورد کار در ایتالیا ، بهرمند گردید.

     

    ایتالیا یکی از کشورهای عضو شنگن می باشد و با کشورهایی همچون آلمان و اتریش و فرانسه و اسپانیا و پرتغال و … هم پیمان می باشد ، پول رایج یکسان در همۀ این کشورها یورو است ، و قواعد و قوانین کلی ای در این کشورها بصورت یکسان و برابر حاکم است ، به خصوص قوانین کار در اروپا نیز بصورت یک شکل و متحد درآمده است و همچنین تقریآ همۀ کشورهای اتحادیۀ اروپا در بحث اقامت دائم و دادن تابعیت به افراد نیز بصورت یکسان و متحد عمل می نمایند.

     

    قواعد کلی ای جهت اخذ ویزای کار از تمامی کشورهای اتحادیۀ اروپا وجود دارد ، بطوری که اگر کسی متقاضی اخذ ویزای کاری ایتالیا باشد ، یکی از شرایط و پیش نیاز های اخذ این ویزا داشتن یک کارفرما میباشد ، این کارفرما قبل از دادن دعوتنامۀ کاری و بستن قرارداد کاری با متقاضی کار در ایتالیا میبایست ابتدا شغل مورد نظر را به مدت سه ماه هر روز در کشور ایتالیا آگهی نماید و اگر متقاضی مناسب این شغل را پیدا ننمود ، بار دیگر به مدت سه ماه هر روز در کل اتحادیۀ اروپا آگهی نموده و اگر بار دیگر هم متقاضی کار متناسب با معیار های درخواستی خود پیدا نکرد ، باید با متقاعد کردن سازمانی که ادارۀ این گونه امور را در دست دارد مبنی بر اینکه در یافتن نیروی کار مناسب در کل اتحادیۀ اروپا موفق نبوده و نیروی کار را جهت اشتغال به شغل مورد نظر پیدا ننموده ، میتواند جهت متقاضی خارجی دعوتنامۀ کاری دهد و وی را به کار در شرکت خود در ایتالیا دعوت نماید و با وی قرارداد کاری امضا نماید. متقاضی کار در ایتالیا میبایست قبل از درخواست ویزای کاری با کارفرمای خود قرارداد کار امضا نماید ، دقیقآ از زمانیکه کارفرما اجازه را از سازمان مربوطه جهت بستن قرارداد با متقاضی کار در ایتالیا دریافت نمود میتواند با متقاضی کار در ایتالیا ، قرارداد کاری ببندد. و پس از آن متقاضی کار در ایتالیا میتواند جهت اخذ ویزای کار ایتالیا درخواست خود را ارائه نماید . البته اگر منطقی به این قضیه قدری فکر کنیم ، این راه کمی غیر معقول و تقریبآ نشدنی بنظر می آید و تا به امروز کسی موفق به اخذ این ویزا از این راه و این طریق نشده است ! اما …

     

    موسسۀ حقوقی ملک پوراین نوید را به شما عزیزان میدهد که مفتخریم که بعنوان بزرگترین موسسۀ حقوقی کشور در زمینۀ امور حقوق بین الملل ، بزودی این امکان را ایجاد می کنیم که اینبار هم بعنوان اولین موسسۀ حقوقی کشور موفق به اخذ ویزای کاری ایتالیا جهت عزیزان و موکلان موسسه حقوقی ملک پور میگردیم ، و بزودی این امکان را ایجاد خواهیم نمود تا با یافتن کار با حقوق مناسب در کشور ایتالیا ، برای عزیزان و موکلان موسسه حقوقی ملک پور ، برای ایشان ویزای کاری ایتالیا را نیز اخذ نماییم انشاالله.

     

    یافتن کار در ایتالیا و اخذ ویزای کار ایتالیا ، میتواند شما را تقریبآ به اخذ اقامت دائم این کشور نیز نزدیک نماید ، بطوری که طبق قواعد کلی کار در اتحادیۀ اروپا هر شخصی که موفق به پیدا کردن کار و اخذ ویزای کار ایتالیا و یا دیگر کشورهای اروپایی میگردد ، پس از پنج سال کار کردن و پرداخت مالیات و داشتن سوابق بیمه در این کشورها میتواند جهتاخذ اقامت دائم این کشور ها اقدام نماید ، همچنین جهت اخذ اقامت دائم ایتالیا نیز همین امر قابل اجرا میباشد و کسی که به مدت پنج سال در ایتالیا با ویزای کار ایتالیا مشغول به کار باشد میتواند جهت اخذ اقامت دائم ایتالیا نیز درخواست دهد ، پس از مرحلۀ اخذ اقامت دائم نیز میتواند با لحاظ شرایطی همچون دانستن و مسلط بودن به زبان ایتالیایی و دانستن تاریخ این کشور و گذراندن امتحان زبان و تاریخ این کشور جهت اخذ پاسپورت ایتالیایی و اخذ تابعیت ایتالیایی خود اقدام نماید. البته یافتن کار در ایتالیا و اخذ ویزای کار ایتالیا ، همچنان فقط یکی از راههای مهاجرت این کشور زیباست و راههای دیگری همچون تحصیل در ایتالیا ، ازدواج با یک فرد تبعۀ ایتالیا ، سرمایه گذاری در ایتالیا ، ثبت شرکت در ایتالیا ، پناهندگی در ایتالیا ، نیز وجود دارد که در موارد قانونی مهاجرت به ایتالیا در سایت موسسۀ حقوقی ملک پور مقالات بسیاری را میتوانید مطالعه بفرمایید ، ولیکن در مورد راه مهاجرت از طریق اعلام پناهندگی به دولت ایتالیا ، از دادن اطلاعات و مشاوره در زمینۀ پناهندگی  به جهت غیرقانونی بودن این امر ، به شما عزیزان معذوریم.ایتالیاو چند کشور دیگر همانند اسپانیا و پرتغال در اتحادیۀ اروپا هستند که نسبت به کشورهای دیگر اروپایی همانند آلمان و اتریش ، مقداری اوضاع اقتصادی نابسامانی دارند و شاید جهت بعضی از متقاضیان کار در ایتالیا ، امکان کاریابی و مشغول شدن به کار وجود نداشته باشد ، و یا پیدا نمودن کار در این کشورها کمی سخت تر از پیدا نمودن کار در کشورهایی همچون آلمان و اتریش باشد ، ولیکن در اینجا ما در موسسۀ حقوقی ملک پور به شما عزیزان این مژده را میدهیم که بزودی قادر خواهیم بود تا برای شما نیز درایتالیا کار با حقوق مناسب پیدا نماییم و شما را با ویزای کار ایتالیا به این کشور زیبا روانه نماییم.



    به جای اخذ ویزای کار مستقیم از کشور ایتالیا ، متقاضی کار در ایتالیا میتواند درخواست اقامت در ایتالیا را به یک روش از روشهای معمول بدهد و پس از آن میتواند بطور قانونی در ایتالیا هم کار و هم زندگی نماید. از بهترین روش های ورود به کشور ایتالیا استفاده از راه اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا برای متقاضیان کار و زندگی در ایتالیا میباشد ، زیرا پس از اتمام تحصیلات خود در ایتالیا میتوانند بمدت یک سال در ایتالیا بمانند و به دنبال کار در ایتالیا  بگردند و در صورت پیدا نمودن کار در ایتالیا میتوانند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار ایتالیا تبدیل نمایند و پس از گذراندن پنج سال کار در ایتالیا و داشتن سوابق بیمه ای و پرداخت مالیات جهت اخذ اقامت دائم ایتالیا درخواست نمایند. البته دانستن زبان ایتالیایی در راه یافتن کار در ایتالیا نیز نقش بسزایی خواهد داشت و اینکه اگر کسی  در این کشور تحصیل نموده میتواند بعد از یاد گرفتن زبان ایتالیایی اقدام به پیدا کردن کار نماید و شانس وی جهت کاریابی در ایتالیا قطعآ درصد بالایی افزایش می یابد.

     

    ویزای کار ایتالیا جهت افراد خارجیهر سال بصورت سال به سال و بمدت یک سال تمدید میگردد. کسانیکه موفق به اخذ ویزای کار ایتالیا میگردند پس از گذراندن سال اول و جهت تمدید مجدد ویزای کاری خویش میبایست به دولت اعلام نمایند که به زبان ایتالیایی علاقمند هستند و جهت یادگیری زبان ایتالیایی در کلاسهای زبان ایتالیایی در موسسه ای مشغول به یادگیری زبان ایتالیایی هستند. ویزای اقامت کاری ایتالیا جهت کارفصلی برای شش ماه زمان دارد که میتوان آن را برای سه ماه دیگر نیز تمدید نمود ، ویزا های خود اشتغالی و ثبت شرکت با داشتن کارمندان ایتالیایی ، و ویزای دیدار بستگان نیز میتواند به مدت دوساله نیز صادر گردد. کسانیکه با ویزای کار در ایتالیا مشغول به کار هستند میبایست در صورت هرگونه تغییر در وضعیت کاری شان ، این وضعیت را به سازمان امور مهاجرین اطلاع دهند و اگر کسی شغل خود را از دست داد لازم نیست که کشور را ترک کند و میتواند دوباره جهت یافتن کار بعنوان فردی بیکار و با اجازۀ کار در ایتالیا اقدام نموده و تا پایان اعتبار ویزای کاری خود میتواند در ایتالیا مانده و شغل جدید پیدا نماید.متقاضیانی که دارای مهارت های خاص میباشند و یا بسیار ماهر هستند ، و یا مدیران یا کارکنان تخصصی متعلق به شرکت های بزرگی که دفتر مرکزی آنها ملیت ایتالیایی دارد ، دانشگاهیان ، مترجمان ، ورزشکاران حرفه ای ، هنرمندان ، و یا خارجی هایی که مشغول به کار در تآتر و یا اپرا می باشند ، کسانیکه تحت این شرایط هستند نیز میتوانند با فرستادن مدارک خود جهت اخذ ویزای کار ایتالیا و اقامت کاری ایتالیا اقدام نمایند.

     

     

    متقاضیان کار در ایتالیا عمومآ بدنبال یافتن کار و درآمد در یکی از کشورهای اروپایی هستند و بدلیل آنکه فکر میکنند اخذ ویزا از ایتالیا ساده تر است به سمت این کشور کشیده میشوند ، ولیکن میبایست این نکته را متذکر شویم که با وجود مناسب بودن این کشور جهت کار و زندگی و سهل تر بودن اخذ ویزای این کشور نسبت به بسیاری از کشورها ، اول این مطلب را باید در نظر گرفت که با توجه به رزومۀ هر شخص و توانایی ها و رشتۀ تحصیلی و کاری هر شخص ، میتوان جهت وی یک نوع ویزا و یک یا دو کشور خاص را در نظر گرفت ، آن هم بسته به این تشخیص داده میشود که در حال حاضر در کدام کشور، کدامین مشاغل و رشته ها را جهت کار و یا جهت ادامه تحصیل بیشتر و راحت تر میپذیرند و کدام کشور به کدام مشاغل بیشتر نیازمند است و جذب نیروی کار در چه رشته ای و در چه کشوری به چه صورت میباشد ، و دقیقآ تشخیص این مسئله به عهدۀ مشاور حقوقی شما میباشد. و ما مفتخریم که در موسسۀ حقوقی ملک پور بهترین و مناسب ترین پیشنهادات را به شما عزیزان مشاوره میدهیم.جهت عزیزانی که با مدارک مهندسی و یا دکترای علوم پایه میخواهند که برای ویزای کار ایتالیا اقدام نمایند ،موسسۀ حقوقی ملک پور پیشنهاد ویژه ای را در نظر گرفته ، و آن هم اخذ ویزای کاریابی آلمان و اتریش است که میتواند جهت عزیزانی که هم بدنبال کار و هم درآمد در اروپا و در نهایت اخذ اقامت دائم اروپا و زندگی در برترین نقاط دنیا هستند ، بهترین پیشنهاد باشد، جهت مشخص نمودن و اخذ مشاورۀ رایگان در این مورد با تلفن های موسسۀ حقوقی ملک پور که در پایین سایت درج شده تماس حاصل بفرمایید تا در این مورد از مشاورۀ رایگان مشاوران مجرب موسسۀ حقوقی ملک پور بهرمند گردید. و اما پیشنهاد دیگر موسسۀ حقوقی ملک پور آنست که :

     

    همیشه بهترین راه برای موفقیت شما مستقیم ترین راه نمیتواند باشد . شاید عقل حکم کند که راهی که کمی طولانی تر ولی امن تر است را انتخاب نمایید!



    به این فکر کنید که شاید بهترین و مناسب ترین راه مهاجرت شما به کشور ایتالیا و یا کشورهای دیگر و رسیدن به کار و درآمد و زندگی در این کشورها الزامآ اخذ ویزای کاری این کشورها نیست ! شاید بهتر آن باشد که ابتدا با ویزای تحصیلی وارد این کشورها شوید و پس از یادگیری زبان آن کشور و آشنا شدن بیشتر با موقعیت های کاری و زندگی در آن کشور راحت تر بتوانید کار مناسب خود را پیدا نموده و پس از آن نیز به اقامت دائم دست بیابید. جهت اخذ بهترین و حرفه ای ترین مشاوره در امور بین الملل و مهاجرتی خود با وکلا و مشاوران موسسۀ حقوقی ملک پور تماس حاصل بفرمایید ، و از امکان مشاورۀ رایگان موسسه حقوقی ملک پور بهرمند گردید. همچنین میتوانید جهت مشاورۀ بهتر و حرفه ای تر نیز از مشاوران موسسۀ حقوقی ملک پور وقت مشاورۀ حضوری نیز دریافت دارید تا در محیطی آرام و با فرصت بیشتری به بررسی تمامی شرایط مهاجرتی خود بپردازید .