دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • کار در بلژیک

  • منبع:malekpour.ir


    (ویزای کار در بلژیک، اخذ اقامت دائم بلژیک از طریق کار، امکان دریافت ویزای کاری بلژیک، انواع ویزای کاری در بلژیک، فرصت های شغلی در بلژیک، مهاجرت کاری به بلژیک، مدارک مورد نیاز جهت اقامت کاری در بلژیک، شرایط کار در بلژیک، کار در اتحادیه اروپا، وکیل مهاجرت به بلژیک، کاریابی در بلژیک، آخرین قوانین سفارت بلژیک در زمینه ویزای کاری، نحوه اخذ اجازه کار در بلژیک)

    امروزه افراد متعددی هستند که باتوجه به مسائل عدیده ای از الجمله بیکاری در ایران  قصد مهاجرت کاری به کشورهای اروپایی و عضو شنگن همانند بلژیک را دارند اما در این مسیر سخت با سوالات فراوانی رو به رو می شوند مانند شرایط کار در بلژیک به چه نحو می باشد ؟

    آیا همه افراد میتوانند درخواست اقامت کاری  بلژیک را داشته باشند یا افراد با رشته های تحصیلی خاص می توانند اقدام کنند ؟

    آیا امکان اخذ اقامت دائم از طریق ویزای کاری بلژیک وجود دارد ؟

    افراد بیگانه ای که در کشور بلژیک مشغول به کار میشوند از چه مزایایی بهره مند می شوند ؟

    آیا همسر و فرزندان از همان ابتدا میتوانند با شخص اصلی وارد کشور بلژیک شوند یا خیر ؟

    و سوالاتی از این قبیل که ما سعی داریم در این مقاله با تکیه بر قوانین بین الملل خصوصی به این سوالات پاسخ دهیم .

    افرادی که قصد کار در بلژیک را در سر دارند میتوانند با مشاوران حقوقی و وکلای موسسه حقوقی ملک پور و دفاتر همکار آن در تماس باشند تا در این راه کنار شما متقاضیان عزیز باشیم.

    بلژیک کشوری در غرب اروپا می باشد که با کشورهایی چون فرانسه،لوکزامبورگ،هلند و آلمان همجوار است که پایتخت آن شهر بروکسل است،کشور بلژیک با داشتن جمعیت متراکم در قلب یکی از مهمترین مناطق صنعتی جهان قرار گرفته‌است.

    امروزه راه های مختلفی برای مهاجرت به بلژیک وجود دارد که بهترین راه اخذ اقامت بلژیک از طریق کار (ویزای کاری) می باشد چراکه ویزای کاری بهترین نوع مهاجرت محسوب میگردد که شما در بدو ورود به کشور با درآمد رو به رو هستید اما باید این را در نظر داشت که این امر به راحتی حاصل نمی گردد.

    ویزای کار در کشور بلژیک
    از چند طرق حادث می گردد که از مهمترین راه های اخذ ویزای کاری و اقامت کاری بلژیک این است که شما متقاضی گرامی از کشور بلژیک یک دعوت نامه کاری داشته باشید باید توجه داشت که هر فردی نمی تواند برای شما دعوت نامه کاری ارسال نماید بلکه شرکت معتبری در بلژیک که شرایط مورد نیاز در این زمینه را دارا باشد واجد صلاحیت است که برای شما دعوت نامه کاری ارسال نماید که از مهتمرین شرایط مورد نیاز پذیرفته شدن شما برای ویزای کاری این می باشد که باید در آگهی پذیرفته شوید حال این آگهی باید طی مراحلی صورت گیرد که ابتدا ۳ ماه در داخل خاک بلژیک باید این آگهی صورت گیرد که اگر در این مدت نیروی مورد نظر جذب نشد ، بعد این آگهی باید ۳ ماه در اتحادیه اروپا انجام گیرد و بعد از این مرحله اگر نیروی مورد نظر پیدا نگردد در این صورت می تواند برای شما که در ایران حضور دارید دعوت نامکه ارسال نماید و بعد از اینکه شما در این آگهی پذیرفته شوید این حق را دارید که برای اخذ ویزای کار بلژیک اقدام نماید.

    البته به نظر می رسد که این پروسه ساده ای نباشد و سختی ها مشقت های خاص خود را داشته باشد اما از بهترین و مشهورترین راه های حاضر برای کسانیکه میخواهند وارد کشور بلژیک شوند و در آنجا مشغول کار شوند باید حتما JOB OFFER  یا کارفرما داشته باشند که در غیر این صورت افراد برای کار و از طریق ویزای کاری نمی توانند وارد کشور بلژیک شوند چراکه باید توجه داشت این کارفرما می بایست اسپانسر (sponsor) شما گردد و شما را ساپورت نماید اما به صورت کلی اگر شما متقاضی عزیز کارفرما نداشته باشید اقدامات شما برای ویزای کار بلژیک بی ثمر خواهد بود چراکه نداشتن کارفرما (اسپانسر) مسیر شما را برای اخذ اقامت کاری بلژیک دست نیافتنی خواهد نمود.

    بنابراین باید از طرق دیگر مهاجرت برای ورود به کشور بلژیک استفاده نمود و راه را برای اخذ اقامت کاری هموار کرد مانند تحصیل در بلژیک که می تواند رمز ورود شما به کشور بلژیک باشد و اگر شما برای تحصیل وارد کشور بلژیک شوید به صورت پارت تایم و پاره وقت می توانید مشغول به کار شوید و اگر رزومه قوی و ایده آلی داشته باشید می توانید کارفرمای خود را مجاب نماید که اسپانسر شما شود و به شما کار فول تایم دهد در این صورت اگر ۳ الی ۴ سال به صورت تمام وقت سابقه کار در کشور بلژیک را داشته باشید می توانید در خواست اقامت دائم نماید

    باتوجه به اینکه ویزای کاری بلژیک به سختی به دست حاصل می گردد و همینطور پروسه زمانی طولانی مدت دارد شما متقاضیان عزیز کار در بلژیک می توانید برای سایر کشورهای عضو شنگن که به مراتب ویزای کار آنها سهل تر و ساده تر به نسبت کشور بلژیک به دست می آید اقدام نماید و بعد از ۴ الی ۵ سال کار در آن کشور سپس برای کار و زندگی به کشور بلژیک مهاجزت نمایید کشورهایی چون اتریش و آلمان در اتحادیه اروپا  که در حال حاضر با توجه به شرایطی که دارند نیازمند نیروی کار می باشند و اگر شما بتوانید با توجه به شرایط خود ویزاهای کاری کشور اتریش یا آلمان را اخذ نمایید میتوانید به دلیل عضو شنگن بودن آنها به راحتی در بلژیک تردد داشته باشید.

    البته راه دیگری برای شما متقاضیان کار در بلژیک و اتحادیه اروپا وجود دارد مانند ویزای تحصیلی کشور بلژیک یا کشورهای رایگان اتحادیه اروپا مانند فرانسه ، اتریش یا آلمان بدین صورت که شما میتوانید در قدم اول با ویزای تحصیلی وارد کشوری چون آلمان یا اتریش شوید و در حین تحصیل نیز کار پاره وقت انجام دهید و پس از پایان تحصیلات خود می توانید در کشورهای اتحادیه اروپا جویای کار باشید شاید.

    ویزای تحصیلی نسبت به ویزای کاری راهی کم هزینه تر و آسان تر باشد که مزایای فراوانی هم دارد افرادی که در بلژیک تحصیل می نمایند بعد از پایان تحصیلات خود می توانند کارتی را دریافت نمایند که بتوانند در بلژیک بمانند و جویای کار باشند پس اگر شما فارغ التحصیل دوره کارشناسی ارشد باشید بدون نگرانی برای بازگشت به کشور و یا ادامه تحصیل می توانید کارت را دریافت نماید و در خاک کشور بلژیک دنبال کار مورد نظر خود باشید ، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مراجعه به سایت سفارت بلژیک اطلاعات خود را تکمیل نمایید و همچنین شما عزیزان میتوانید برای دریافت اطلاعات تکمیلی در باب کار در بلژیک یا ویزای تحصیلی با مشاورین زبده موسسه حقوقی ملک پور یا دفاتر همکار موسسه تماس گرفته و از مشاوره رایگان برخوردار گردید سپس اقدام به مهاجرت کاری یا تجصیلی نمایید.