دانشنامه مهاجرت

    مهاجرت

  • سرمایه گذاری در پرتغال



  •  سرمایه گذاری مطمئن ، راهی برای اخذ اقامت در کشورهای برتر دنیا می تواند باشد.

    سرمایه گذاری پرتغال می تواند گامی در جهت مهاجرت به یک کشور برتر  اروپایی و راهی برای اخذ اقامت پرتغال باشد.

    در سرمایه گذاری پرتغال با سرمایه ای اندک می توانید راهی مناسب را برگزینید.

    ویزای شنگن و اقامت اروپایی را با سرمایه گذاری پرتغال می توانید کسب نمایید.

    شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری پرتغال و تفاوت های آن با سایر کشورهای دیگر را تشریح خواهیم کرد.

    هزینه ها و راههای سرمایه گذاری پرتغال بیان خواهد شد .

    در سرمایه گذاری پرتغال می بایست با مشاوره دقیق وکلا قدم بردارید .

    در سرمایه گذاری پرتغال علاوه بر آن که راهی ویژه برای اخذ اقامت اتحادیه اروپا می باشد.

    می تواند برای سرمایه گذاری و کسب درآمد گزینه ای عالی به شمار آید.

    سرمایه گذاری یکی از جمله راه هایست که با آن می توان به اقامت دائم کشورهای اروپایی نائل آیید.

    در کشور پرتغال نیز با سرمایه گذاری پرتغال به اقامت دائم پرتغال دست خواهید یافت .

    سرمایه گذاری پرتغال از طریق خرید ملک

    در سرمایه گذاری از طریق خرید ملک پرتغال شما مستلزم به خرید ملکی به مبلغ پانصد هزار یورو می باشید که این روش به نوبه خود راحت ترین نوع اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری می باشد.

    در سرمایه گذاری از طریق خرید ملک پرتغال شما می بایست حداقل را مد نظر گرفته باشید و این بدان معنا نخواهد بود که بیشتر از آن نتوانید خرید را انجام دهید .

    در قوانین اتحادیه اروپا فرد متعهد می گردد که به ازای هر فرد ۳۵ متر فضا را برای اسکان اجاره یا خرید نماید .

    در سرمایه گذاری از طریق خرید ملک پرتغال شما به دو طریق می توانید به این مهم دست بیابید :

    *در حالت اول شما باید ملکی به ارزش ۵۰۰٫۰۰۰ یورو در کشور پرتغال خرید نماید که از طریق آن اقامت خود راکسب نمایید.

    *در حالت دیگر شما باید ملکی به ارزش ۳۵۰٫۰۰ یورو در مناطقی که قدیمی ساز باشند که سن بنا در آن ها بالای سی سال باشد و یا در مناطق نوساز شهری ملکی را خریداری نمایید .

    سرمایه گذاری پرتغال

    سرمایه گذاری کلان یا capital investment در کشور پرتغال پلی است برای اخذ اقامت دائم پرتغال برای افرادی که قصد مهاجرت می دارند .  دراین نوع سرمایه گذاری که فرد متقاضی می بایست در حدود ۲۵۰٫۰۰۰ یورو تا ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ یورو برای سرمایه گذاری در پرتغال به عنوان تمکن مالی در حساب شخصی فرد اصلی داشته باشد .

    این نوع سرمایه گذاری نسبت به نوع سرمایه گذاری میزان دارایی شما متغییر خواهد بود .


    شرایط آن به اختصار در ذیل شرح داده شده است:

    در حالتی که فرد برای امور فرهنگی در پرتغال سرمایه گذاری نماید باید حداقل سرمایه ۲۵۰٫۰۰۰ یورو را وارد پرتغال نماید . در حالتی که فرد در زمینه پروژات تحقیقاتی سرمایه گذاری نماید باید در حدود مبلغ ۳۵۰٫۰۰۰ یورو به کشور پرتغال وارد نماید ، در حالتی دیگر که فرد قصر سرمایه گذاری در زمینه تأسیس کارخانه های کوچک نماید باید دارایی در حدود ۵۰۰٫۰۰۰ یورو را در دست داشته باشد .

    در حالاتی که مشابه با موارد ذکر شده طرح شما نباشد می بایست مبلغ بالغ بر ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ یورو دارایی را احراز نمایید .

     
    Golden visa

    سخت ترین و مطمئن ترین راه برای اخذ اقامت دائم پرتغال ، گلدن ویزا می باشد . قوانین گلدن ویزا  بسیار سخت می باشد و نکته سنجی بسیار در آن است که حتما باید با مشاوره اقتصادی و حقوقی مشورت نمایید .

    در این نوع ویزا انعطافات بسیاری توسط دولت پرتغال لحاظ شده است که ریسک پرسه کمتر گردد .

    در این نوع سرمایه گذاری پرتغال متقاضی می بایست تمکن مالی حداقل ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ یورو را در حساب بانکی خود داشته باشد و بتواند طرح اقتصادی و یا بیزینس پلن فوق العاده را تسلیم دولت پرتغال نماید .

    در صورت تأیید طرح اقتصادی شما توسط کشور پرتغال شما می توانید سایر مراحل اخذ ویزا را  طی نمایید .

    مدارک مورد نظر برای تشکیل پرونده سرمایه گذاری پرتغال

    ۱٫اصل مدارک هویتی نفر اصلی و همراهان که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۷ سال و ۶ ماه می باشد به انضمام ترجمه آن

    ۲٫پاسپورت نفر اصلی و همراهان که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۷ سال و ۶ ماه می باشد به انضمام ترجمه آن

    ۳٫دریافت برگه عدم سوء پیشینه و ترجمه آن

    ۴٫طراحی بیزینس پلن

    ۵٫ارائه برگه تمکن مالی فرد اصلی

    ۶٫ارائه برگه گردش مالی فرد اصلی

    طرح هایی که بر اساس آنان می توان به بازدهی اقتصادی بالا تر دست یافت و در کشور پرتغال پویا تر می باشند به شرح ذیل می باشد :

    صنایع همچون تولیدات غذایی و دامی ، روغن کشی ، شراب ، نساجی ، گردشگری ، هتل سازی، کشتی و منابع معدنی نفت .

     

    برای سرمایه گذاری پرتغال در صورت کامل نبودن مطالب فوق و دریافت مطالب تکمیلی تر و بیشتر بهتر است با وکلای حاذق موسسه حقوقی ملک پور ارتباط گرفته و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید .

    سرمایه گذاری در کشورهای مختلف راهی پر فراز و نشیب و دقیق می باشد و پیشنهاد ما به شما برداشتن قدمهایی حساب شده و محکم می باشد . از این رو از مشاوره با وکلای حقوق بین المللی دربغ ننمایید .